Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijai dubultuzvara Eiropas čempionātā parabobslejā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijai dubultuzvara Eiropas čempionātā parabobslejā
Foto: Viesturs Lācis

Latvijai izdevies izcīnīt dubultuzvaru Eiropas čempionātā parabobslejā, kas piektdienas vakarā norisinājās Oberhofas trasē Vācijā. Divu braucienu summā uzvara Arturam Klotam un otrajā vietā Lauris Zutis. Alvils Brants šoreiz palika sestais.

Oberhofā vienlaicīgi risinājās Eiropas čempionāts un kārtējais pasaules kausa posms. Arturam Klotam pirmajā braucienā otrais labākais laiks, otrajā uzvara un tas summā viņam ļāva kļūt par Eiropas čempionu parabobslejā. Otrās vietas ieguvējs Lauris Zutis apsteigts par 0.31 sekundi, braucienos Zutim pirmais un trešais laiks. Trešajā vietā Korijs Meps no Lielbritānijas, kurš no uzvarētāja atpalika par 0.85 sekundēm.

Alvilam Brantam abos braucienos sestais laiks un arī sestā vieta Eiropas čempiomatā, 1.68 sekundes no uzvarētāja. Pasaules kausa ieskaitē Brants šoreiz desmitais no 15 dalībniekiem. Latvijai bija arī visvairāk dalībnieku vīriešu sacensībās Eiropas čempionāta mērogā – trīs, kaut pasaules kausa ieskaitē pieci pārstāvji bija ASV.

Sestdien Oberhofā notiks vēl viens pasaules kausa posms.

Izmantotie resursi:
Latvijas bobsleja un skeletona federācija |...