Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Lindbeks tiek pie spīdveja "Grand Prix" wild-card

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lindbeks tiek pie spīdveja "Grand Prix" wild-card
Antonio Lindbeks (priekšplānā) "Lokomotīves" formā
Foto: lokomotive.lv

Pasaulē spēcīgāko spīdveja sacensību "Grand Prix" organizētāji paziņojuši, ka īpašos ielūgumus jeb wild-card uz 2016. gada sezonas visiem posmiem iegūs Antonio Lindbeks, Andreass Junsons, Peters Kildemands un Jaroslavs Hampels.

Katru gadu "Grand Prix" seriālā piedalās 15 pamatsastāva braucēji. Astoņi no tiem tiek noteikti pēc iepriekšējās sezonas kopvērtējuma, vēl trīs spīdvejisti tiesības iekļūt sastāvā iegūst īpašās kvalifikācijas sacensībās, savukārt vēl četrus ielūgumus piešķir sacensību organizētāji.

Šogad šos ielūgumus ieguvuši divi zviedri Antonio Lindbeks un Andreass Junsons, polis Jaroslavs Hampels, kā arī dānis Peters Kildemands. Jāsaka, ka lielu pārsteigumu nav, jo jau iepriekš varēja prognozēt, ka tieši šie braucēji tiks pie ielūgumiem. Ja pie ielūguma netiktu neviens no zviedriem, tad 2016. gada "Grand Prix" nebūtu neviena šīs valsts pārstāvja, kas ievērojami samazinātu sacensību popularitāti šajā valstī. Šeit noteikti jāatzīmē, ka 2015. gada sezonā Lindbeks bija viens no Daugavpils "Lokomotīves" līderiem, ieguva Pasaules kausu ar Zviedrijas izlasi, kā arī priecēja daudzās citās sacensībās.

Peters Kildemands sevi spoži pieteica šī gada seriālā, kad aizvietoja traumēto Jaroslavu Hampelu. Neskatoties uz to, ka Kildemands izlaida pirmos trīs posmus, līdz pat pēdējam etapam Austrālijā viņš saglabāja izredzes uz labāko astotnieku kopvērtējumā, taču beigās trīs punktu viņam pietrūka...

Polis Hampels kļūs par ceturto poli nākamās sezonas sacensībās. Hampels sezonu iesāka spoži, taču savainojuma dēļ trekā gada otrajā pusē tā arī neatgriezās.

Starp seriāla rezervistiem iekļauts "Lokomotīves" spīdvejists Fredriks Lindgrens, dānis Mikaels Jepsens Jensens un čehs Vaclavs Miliks.

2016. gada "Grand Prix" seriāla dalībnieki

BraucējsValsts
Tajs VofindensLielbritānija
Gregs HenkoksASV
Niki PedersensDānija
Nils Kristians IversensDānija
Džeisons DoilsAustrālija
Matejs ŽagarsSlovēnija
Macejs JanovskisPolija
Kriss HoldersAustrālija
Peters KildemandsDānija
Andreass JunsonsZviedrija
Antonio LindbeksZviedrija
Jaroslavs HampelsPolija
Kriss HarissLielbritānija
Bartošs ZmažliksPolija
Pjotrs PavļickisPolija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja