Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" tuvu finālam un vāc parakstus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" tuvu finālam un vāc parakstus
Andžejs Ļebedevs bija viens no komandas līderiem Bidgoščā

Šodien plkst. 16:00 Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti savā trekā tiksies ar Bidgoščas "Polonia". Uzvara ar jebkādu rezultātu garantēs iekļūšanu Nice Polijas spīdveja līgas finālā. Tādējādi "Loko" būs tikai soļa attālumā no iekļūšanas Polijas Ekstralīgā.

"Lokomotīves" spīdvejistiem pirmā pusfināla cīņa ar Bidgošču bija paredzēta jau iepriekšējā svētdienā, tomēr lietus dēļ tā tika pārcelta uz šo piektdienu. Neskatoties uz šīm neērībām, daugavpilieši viesos demonstrēja fantastisku braukšanu, vienu brīdi esot vadībā pat ar desmit punktiem. Katastrofāli aizvadītā galotne gan lika panervozēt, tomēr beigās Fredriks Lindgrens izrāva komandai neizšķirtu - 45:45.

Tas nozīmē vien to, ka šodien Daugavpilī pietiks ar jebkādu uzvaru un tikai retais šaubās, ka mūsējiem to izdosies paveikt. Tiek prognozēts, ka arī šoreiz tribīnēs būs vismaz seši tūkstoši skatītāju, kuri kaislīgi atbalstīs savus mīluļus.

Atgādināsim, ka savainojuma dēļ sezona jau beigusies mūsu šī gada līderim Jonasam Kilmakorpi, tomēr arī bez viņa daugavpilieši ir spējīgi uzvarēt. Tiekot finālā, pretiniekos būs pāra Ribņikas ROW - Ostruvas "Ostrovia" uzvarētāja. Ostruvas spīdvejisti savā trekā pieveica Ribņiku ar 54:36, sperot solīti pretī finālam.

Lielā fināla uzvarētājs automātiski garantē vietu Polijas Ekstralīgā, bet zaudētājs cīnīsies par šo vietu ar Polijas Ekstralīgas priekšpēdējās vietas ieguvēju.

Kluba vadība jau iepriekš vairākkārt paziņojusi, ka tai nav nepieciešamā finansējuma dalībai Ekstralīgā, tādēļ tā kopā ar kluba līdzjutējiem grasās lūgt palīdzību Latvijas valdībai. Šobrīd tiek vākti nepieciešamie paraksti, lai nosūtītu šo vēstuli valdībai un nav šaubu, ka pēc šīs dienas sacensībām nepieciešamie pieci tūkstoši būs savākti.

Izmantotie resursi:
Spīdveja klubs LOKOMOTIV Daugavpils

  +1 [+] [-]

, 2015-09-13 09:06, pirms 9 gadiem
Cerams ka valsts prezidents izpalīdzēs...

     [+] [-]

, 2015-09-13 09:29, pirms 9 gadiem
Lai izdodās!! Bet maz ticams ka politiķi atbalstīs spīdvēju,viņiem taga citas problēmās.

  -2 [+] [-]

, 2015-09-13 09:39, pirms 9 gadiem
A kas vispār tas tāds ir un apgalvojums, ka nepieciešamie 5 tūkstoši būs savākti? Latvijā kaut kāds reglaments vai likums darbojas, ja savāc 5 štukas parakstu, tad Valsts prezidents dod komandu nodrošināt finansējumu privātam klubam?
p.s. šī parakstu vākšana un apelēšana pie valdības ik pa laikam atsit krievus, kur arī visi raksta Putinam, lai nodrošinātu finansējumu klubam

     [+] [-]

, 2015-09-13 12:30, pirms 9 gadiem
pietiks ar jebkādu uzvaru un tikai retais šaubās, ka mūsējiem to izdosies paveikt.

     [+] [-]

, 2015-09-13 15:58, pirms 9 gadiem
andromons2 rakstīja: Lai izdodās!! Bet maz ticams ka politiķi atbalstīs spīdvēju,viņiem taga citas problēmās.
tu gramatiku iemācies daugavpilietis labāk!

  -1 [+] [-]

, 2015-09-13 16:09, pirms 9 gadiem
Varbūt sportacentrs varētu pārraidīt šādas sacensības regulāri live, kad notiek sacensības d-pilī, tā vietā viņi rāda Latvijas nožēlojamo futbolu.

     [+] [-]

, 2015-09-13 16:28, pirms 9 gadiem
Labāk būtu nosaukuši budžeta summu kāda nepieciešama startēšanai Polijas Ekstralīgā.