Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

''Citroen'' rūpnīcai var pietrūkt ''C4 WRC'' rallija automašīnas

''Citroen'' rūpnīcai var pietrūkt ''C4 WRC'' rallija automašīnas
"Citroen" rūpnīca
Foto: www.citroen-wrc.com

''Citroen'' rallija komandas vadītājs Olivers Kesnels paziņojis, ka viņu uztrauc mazais ''C4 WRC'' automašīnu skaits, kas rūpnīcai atlicis uz atlikušo sezonu.

''Citroen'' rūpnīca vairs neražo ''C4 WRC'' automašīnu, jo tagad tiek strādāts pie jaunā modeļa ''DS3 WRC'' attīstīšanas, kurš WRC rallija čempionātā debitēs 2011. gadā. Uz doto brīdi ''C4 WRC'' automašīnas izmanto - ''Citroen'' rūpnīcas komanda (divas), ''Citroen Junior'' komanda (divas), kā arī divas mašīnas pieder norvēģim Peteram Solbergam.

Šogad WRC vēlējās startēt Konrāds Rautenbahs un Džidži Galli, taču ''Citroen'' bija spiesti viņiem atteikt, jo trūkst ''C4 WRC'' mašīnu. Šobrīd rūpnīcā ir palikušas tikai rezerves mašīnas, kuras nepieciešamības gadījumā izmantos ''Citroen'' rūpnīcas vai ''Citroen Junior'' komandas piloti.

''Mēs bijām spiesti atteikt Rautanbaham un Galli, jo, ja kaut kas notiks ar pašreizējām automašīnām, tad mēs nepaspēsim laicīgi sagatavoties uz nākamo posmu,'' saka Kesnels. ''Šis ir ''Citroen'' un mēs gribam, lai viss notiktu visaugstākajā līmenī. Ceru, ka vairs netiks iznīcināta neviena ''Citroen C4 WRC'' automašīna, jo savādāk mums būs problēmas.''

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +6 [+] [-]

, 2010-03-31 10:55, pirms 14 gadiem
Man jau liekas , ka Raikonens varētu kādu tomēr iznīcināt.

  +5 [+] [-]

, 2010-03-31 11:18, pirms 14 gadiem
jl_globuss rakstīja: Man jau liekas , ka Raikonens varētu kādu tomēr iznīcināt.
jā, piekrītu, ka Raikonens vēl kādu nošķils

  +1 [+] [-]

, 2010-03-31 14:12, pirms 14 gadiem
Lai pērk no latviešu MML Mitsubishi.

     [+] [-]

, 2010-03-31 15:22, pirms 14 gadiem
Leopolds rakstīja: Lai pērk no latviešu MML Mitsubishi.