Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Noslēgušies Vivacolor un Nivea PČ hokejā konkursi

Sportacentrs

Apkopoti rezultāti konkursiem, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās PČ hokejā laikā – Nivea Prognožu spēle un Vivacolor zināšanu konkurss. Apsveicam uzvarētājus!

Nivea prognožu spēle

Šajā konkursā dalībniekiem bija jāprognozē visu 64 PČ hokejā spēļu beigu rezultāti (neizšķirts tātad nebija iespējams). Ja rezultāts tika uzminēts pilnīgi precīzi, tad dalībnieks ieguva 3 punktus, ja pareizi tika nosaukts uzvarētājs un bija precīza vārtu starpība, tad pienācās divi punkti, par precīzu uzvarētāja noteikšanu pienācās viens punkts, bet nepareizs iznākums vai neiesniegta atbilde palika 0 punktu vērtē.

Par pilnīgi precīzām prognozēm varētu iegūt 192 punktus, bet uzvarai šoreiz pietika ar 84 punktiem, ko ieguva lietotājs pauls. Par pieciem punktiem atpalika Kukainītis , bet vēl punkts mazāk un trešā vieta lietotājam Meznieks. Labāko trijnieks saņems dāvanu komplektus no Nivea, bet pie pārsteiguma balvām tiks arī 4.-6. vietu ieguvēji - relouder, Fidels un janis d. Vietu secību šajā gadījumā noteicām ar papildjautājuma palīdzību -
Cik vārtus 2017. gada pasaules hokeja čempionāta spēļu pamatlaikos gūs Latvijas izlase?. Pareizi – 14.

Apsveicam uzvarētājus! Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies par jūsu norādītajiem tālruņa numuriem, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību!

Vivacolor zināšanu spēle

Šajā konkursā dalībniekiem bija jāatbild uz deviņiem zināšanu jautājumiem un trīs Vivacolor jautājumiem. Kā jau to varēja gaidīt, tad dalībnieki bija gana erudīti – 43 konkursanti atbildēja pilnīgi pareizi uz visiem jautājumiem. Līdz ar to triju veiksminieku noteikšanai palīgā bija jāņem papildjautājums. Atgādināsim, ka tas skanēja tā - Cik sekunžu pēdējā spēlē šā gada pasaules čempionātā aizvadīs Latvijas izlases šā turnīra rezultatīvākais spēlētājs?

Rezultatīvākais spēlētājs Latvijas izlases rindās šoreiz bija Andris Džeriņš, kura kontā pieci punkti (4+1). Jāpiezīmē, ka pieci punkti arī Robertam Bukartam, tomēr viņš izdarīja tikai rezultatīvas piespēles, līdz ar to priekšroka ir Džeriņam. Andris spēlē pret Vāciju laukumā pabija 18 minūtes un 34 sekundes, kas pārvēršot sekundēs ir 1114. Līdz ar to uzvarētāji ir tie trīs konkursanti, kuri bija vistuvāk šai atbildei.

Veiksme šoreiz uzsmaidīja lietotājiem Beckers, aldis13 un lucin, kuri minēja attiecīgi 1111, 1113 un 1120 sekundes. Apsveicam uzvarētājus! Ar Jums sazināsimies pa Jūsu norādīto tālruņa numuru, lai vienotos par balvu saņemšanas kārtību!

Konkursu rezultāti