Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Piedalies septembra "Patiesā viedokļa spēlē"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sācies septembra mēnesis un sākusies jauna Betsafe.com "Patiesā viedokļa spēle". Arī šomēnes prognozē dažādu spēļu iznākumus un saņem balvas no Betsafe.com un Sportacentrs.com. Lai saņemtu balvas, jāprognozē vismaz 30 spēļu iznākumi un sākuma kapitāls jāpapildina par vismaz 15 punktiem. Lai veicas!

Par septembra spēli

Ikvienam Sportacentrs.com reģistrētam lietotājam septembra sākumā tiek piešķirti 100 “Patiesā viedokļa spēles” punkti. Mēneša laikā lietotājam ir iespēja veikt prognozes par dažādu sporta maču iznākumiem – par katru prognozēto spēli viens punkts tiks atskaitīts, bet, ja prognoze izrādīsies precīza, lietotājam tiks piesaistīts tāds punktu skaits, kāds bijis koeficients uz attiecīgo iznākumu. Jeb vienkāršāk – iespējams veikt vienu punktu vērtas likmes uz spēļu iznākumiem.

Septembra „Patiesā viedokļa spēles” dalībnieki piedalās cīņā par balvām. Visi lietotāji, kuriem izdosies savu spēles kapitālu palielināt līdz vismaz 115 punktiem, saņems balvas no Betsafe.com un Sporta Avīze+ pieeju uz vienu mēnesi. Kopējais balvu fonds no Betsafe.com būs bonusi 200ls vērtībā. 100ls bonuss tiks sadalīti pirmo trīs vietu ieguvēju vidū (50ls pirmajai vietai, 30ls otrajai, bet 20ls trešajai vietai), bet 100ls bonuss tiks proporcionāli izdalīts uz visiem tiem dalībniekiem, kas iegūs vismaz 115 punktus. Respektīvi, ja mēneša kopvērtējumā 10 dalībniekiem iegūs 115 punktus, tad pirmā vieta iegūs 60, otrā 40, trešā 30, bet 4.-10. pa 10 latu bonusam Betsafe.com kontā. Svarīgi – lai pretendētu uz balvām, mēneša laikā jāveic prognozes uz vismaz 30 spēlēm, bet cik tieši likmes veic - tas ir tavā ziņā! Svarīgi - septembra kopvērtējumā tiks pieskaitītas spēles, kuras notiek sākot no 1.septembra 00:00 līdz 30.septembra 23:59. Respektīvi - ja prognozes veicāt augusta beigās uz septembra spēlēm, tad šie rezultāti pieskaitīti jau septembrī.

Kā spēlēt spēli?

Sportacentrs.com labajā augšējā stūrī esam izveidojuši "Patiesā viedokļa spēles" informācijas logu. Tajā redzams jūsu punktu skaits, veikto prognožu skaits un prognožu skaits, kādu kopā nepieciešams veikt (30) par aktuālo mēnesi.  Ja ar peli uzbrauksi virsū šim informācijas logam, parādīsies papildus iespējas nokļūt uz prognožu veikšanas sadaļu, spēles kopvērtējumu un noteikumu aprakstu.

Skatījumā "Prognozes" iespējams pārlūkot savu veikumu šajā mēnesī - kā sekmējies līdz šim. Tāpat šeit iespējams veikt prognozes uz nākamajiem mačiem (septembrī vēl varēsiet apskatīt arī augusta prognozes).

Skatījumā "Kopvērtējums" redzēsi kā šomēnes veicies citiem spēlētājiem, kuri ir līderi, un kurā vietā esi tu (septembrī tur atradīsi linku arī uz augusta kopvērtējumu).

Tāpat veikt prognozes par spēļu iznākumiem varēsi Sportacentrs.com publicētajos rakstos, kas saistīti ar šīm spēlēm. Prognožu veikšanas bloks atradīsies rakstu nobeigumā. Lai veiktu prognozi, vien jānospiež uz kādu no iznākumu variantiem, turklāt zem katra no variantiem redzams, cik procenti Sportacentrs.com lietotāju to izvēlējušies.

ŠEIT vari apskatīt savas septembra likmes

Kad veikt prognozes, kādi mači tiks publicēti?

Prognozi par spēles iznākumu var veikt tikai pēc tam, kad mūsu sistēmā ir ievadīti mača dažādu iznākumu varbūtību koeficienti. Parasti spēlēm, kas notiek vakarā, koeficientus ievadām no rīta, bet NHL un NBA koeficienti parādīsies vakarā. Spēlei netiks piedāvāti visi mači no Betsafe.com klāsta - piemēram tenisa turnīros prognozes varēsiet izdarīt uz Latvijas sportistu mačiem, kā arī turnīru izšķirošajiem mačiem (sākot no ceturtdaļfināla). Ja ir vēlme, lai mūsu sistēmā tiktu ievadīti kādi turnīri, lūdzu rakstiet par to šī raksta komentāros - uzklausīsim vēlmes un, iespējams, pievienosim spēles.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-01 20:25, pirms 13 gadiem
Arī uz 120 nebūtu slikti
Bet no otras puses mērķis gan jau ir piesaistīt vairāk spēlētājus tajā betsafe totiņā, vienlaikus lai ir kautkāds neliels sākuma kapitāls, lai būtu jēga tur ko pamēģināt jauniņajiem, nevis tur pāris santīmu iegūst, ar kuriem neko nevar ..tapēc gan jau 115 ar ir pēc viņu domām optimālais.

     [+] [-]

, 2011-09-03 17:46, pirms 13 gadiem
Tagad gan jau vienkārši daudzi sāks cīnīties ne tikai par 115, bet arī par pirmajām 3 vietām.

     [+] [-]

, 2011-09-03 20:12, pirms 13 gadiem
Lēnām iesākas jaunās sezonas.. Augustā nebij tik daudz sporta pasākumu, šomēnes pieņemu, ka daudz vairāk cilvēku savāks krietni vairāk punktu..

     [+] [-]

, 2011-09-20 21:17, pirms 13 gadiem
Nu vismaz uz plejofiem, tacu ieklaujiet MLB beisbolu.

     [+] [-]

, 2011-09-25 22:31, pirms 13 gadiem
Hey, ja sasniedz 115 punktus vai vairāk, tev balvu [kā to dabūt] - aizsūta uz inbox.lv vai pašam sportcentrā vēstulē?

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 20:20, pirms 13 gadiem
eee es uzliku uz Kanadu spele pret Japanu regbija, bet spele beidzas neizshkjirti... un uz neizshkjirtu nevar uzlikt :/ kas par nah???