Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:831, Did:0, useCase: 3

Kā noskaidros 2011. gada "King of the beach"?

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

31. jūlijā no 12:00 Dzintaru pludmalē notiks 2011. gada "King of the beach" sacensības. Kādā veidā noskaidros pludmales karali?

„King of the beach” ir īpaša izspēles sistēma – 8 dalībnieki sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam līdz 17 punktiem, kur tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kas savā starpā cīnīsies finālspēlē (pilna spēle-līdz diviem uzvarētiem setiem, katrs sets līdz 21 punktam, ja nepieciešams, 3.sets līdz 15 punktiem).

Finālā grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kas bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai. „King of the beach” titulu izcīnīs tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri būs uzvarējuši spēli.

Atšķirībā no citiem turnīriem, šajā katrs spēlētājs spēlē pats par sevi un uzvarētājs ir tikai viens.