Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Bļugers: "Nezinu, kurš deva balvas, bet domāju, ka labākais izlasē bija Balcers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers: "Nezinu, kurš deva balvas, bet domāju, ka labākais izlasē bija Balcers"
Teodors Bļugers. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ar uzvaru pasaules čempionātu hokejā pabeigusi Latvijas izlase, kas noslēdzošajā mačā ar 4:1 pārspēja Norvēģiju. Centra uzbrucējs Teodors Bļugers atkal spēlēja daudz, un ne velti viņš tika atzīts par vienu no trim labākajiem spēlētājiem komandā. Tomēr viņš atzina, ka vilšanās par netikšanu ceturtdaļfinālā nav pazudusi.

Par Latvijas valstsvienības labākajiem spēlētājiem pasaules čempionātā tika atzīti aizsargs Kristaps Sotnieks un uzbrucēji Teodors Bļugers un Roberts Bukarts. Taču vadošais centra uzbrucējs pēc balvas saņemšanas nebija sajūsmā. "Nezinu, kas to izvēlējās, bet domāju, ka šajā čempionātā labākais spēlētājs komandā bija Rūdolfs Balcers. Viņam neiedeva balvu, līdz ar to nedomāju, ka man tas ir tik svarīgi," teica Bļugers.

Latvijas izlase vakar zaudēja izredzes sasniegt ceturtdaļfinālu, bet mazāk nekā 24 stundas pēc iepriekšējās spēles bija jādodas laukumā pret Norvēģiju, kas divas dienas atpūtās. Sāncenši pēc pirmās trešdaļas bija vadībā ar 1:0. "Viņu vārti – tas bija modinātājs. Taču tik un tā zinājām, ka gribam uzvarēt. Viņi iemet vai viņi neiemet – mēs tāpat zinājām, ka tobrīd slikti spēlējām," pauda Bļugers.

"Bija nedaudz grūti saņemties pēc vakardienas zaudējuma. Domāju, no malas varēja redzēt, ka nebija tā enerģija, ar kuru sākām citas spēles. Īstenībā šī spēle neko nedod, tāpat netiekam ceturtdaļfinālā, tāpēc bija grūti dabūt enerģiju. Pēc pirmās trešdaļas izdevās izmainīt spēles gaitu, un tālāk jau bija labs hokejs," sacīja Bļugers, kurš rezultatīvi piespēlēja pirmajos vārtos. Ar 22:48 minūtēm viņš atkal bija ilgākā laika īpašnieks starp uzbrucējiem.

"Gandrīz visas spēles bija labas. Vienkārši viena kļūda pret Šveici, kuras dēļ zaudējām. Tie ir svarīgi momenti – mums tādas spēles jāpabeidz ar uzvaru. Ar zviedriem arī bija iespējams uzvarēt. Bija daži labi momenti, taču galveno, ko vēlējāmies paveikt, neizdarījām. Gribējām spēlēt ceturtdaļfinālā," nožēlu pauda Bļugers.

"Ir sajūta, ka neesam sasnieguši spēju maksimumu. Vēl trīs četri spēlētāji nebija sastāvā, un viņi mums daudz palīdzētu. Ar šo sastāvu, pieliekot klāt Zemgu un Daugaviņu, kuram pēdējā brīdī bija trauma, būtu labas iespējas labāk nospēlēt un tikt tālāk. Domāju, ka varam tikt pusfinālā," apņēmīgs bija Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs.

  +6 [+] [-]

, 2019-05-21 20:13, pirms 5 gadiem
Tieši tā Tedy😉
Slēpts komentārs: gahhans

  +8 [+] [-]

, 2019-05-21 20:19, pirms 5 gadiem
Nu grūti bija izvēlēties. Ro nebija manā sarakstā, jo, manuprāt, varēja krietni labāk. Es būtu devis Balceram, Bļugeram, Dārziņam, bet nu Sočam arī pelnīti par pašaizliedzību.

  +4 [+] [-]

, 2019-05-21 20:31, pirms 5 gadiem
Kāda starpība kam tur iedeva vai neiedeva, skaidrs ka pelnījuši bija visi ne tikai Balcers vai Ro Bukarts.

Tik pat labi varēja dot arī Marenim kurš pamodināja izlasi mačā ar Itāliju un aiztaisīja durvis mačā ar Norvēģiju.

Ja izlases hokejisti saka ka galvenais ir komandas panākums, tad par šādiem apbalvojumiem kas un kāpēc ir pelnījis ir pilnīgi lieki. Nedrīkst tā teikt ka tas vai cits ir labākais, šajā puzlē katrs gabaliņš bija svarīgs.

  +8 [+] [-]

, 2019-05-21 20:33, pirms 5 gadiem
Tik daudz balvu nebija,jūs visi bijāt labākie!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2019-05-21 20:51, pirms 5 gadiem
to lohu var nobanot uz visiem laikiem, nu visas zinas ar savu elektribu

  +3 [+] [-]

, 2019-05-21 21:07, pirms 5 gadiem
garais_999 rakstīja: to lohu var nobanot uz visiem laikiem, nu visas zinas ar savu elektribu
Viņu pašu vajag pieslēgt pie elektrības

  +3 [+] [-]

, 2019-05-21 21:15, pirms 5 gadiem
visi nospeleja labi. Nav ko tur merit. Ari vartsargi ko vareja to nokera viss ir ok. Takaa tika izmantots vairakums tik perfekti tad jasaka ka limeni izmantotas iespejas. Uzreiz par grosmeistariem dienaa neizaugt.. 4vartus pret swe tas ir kkas, lungvists izskatijas mazliet interesanti tai speelee.. buus arii situaciju realizacija, bet sis ari ir loti labs sniegums, jo ir loti daudz momentu. Visi goli bija līmenī labs izpildījums arī ar tenisa elementiem, vel tik japieslīpē kā iesaut golus no pretinieku slidām.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-21 21:18, pirms 5 gadiem
Atvainojos par off-topic, bet kur palicis Ivars Punnenovs? Šosezon maz spēlējis, mokas ar traumām, vai vairs nav tik labā formā? Likās ka būs Merzļikinam konkurents.

  +4 [+] [-]

, 2019-05-21 21:19, pirms 5 gadiem
Dārziņs arī būtu pelnījis .. Balcers 24 metieni un tikai 1 gols

domāju, ka nav tik svarīgi - liekas treneri arī tik detalizēti neanalizē, vairāk emocionāls lēmums - cerams, ka paskaidro spēlētājiem, lai nejauši nerodas apvainotie

  +6 [+] [-]

, 2019-05-21 21:48, pirms 5 gadiem
Dāvis_P rakstīja: Atvainojos par off-topic, bet kur palicis Ivars Punnenovs? Šosezon maz spēlējis, mokas ar traumām, vai vairs nav tik labā formā? Likās ka būs Merzļikinam konkurents.
Trauma bija, teica sava kluba trenerim ka gatavosies un būs atpakaļ uz PČ, bet tas esot aizliedzis spēlēt izlasē šogad. Lieki piebilst ka kluba treneris ir arī Dānijas izlases galvenais treneris

Bija intervija ar viņu pagājušonedēļ vienā no ikvakara hattrick studijām ar Puči un to visu viņš pats stāstīja.

     [+] [-]

, 2019-05-21 22:05, pirms 5 gadiem
Vienu vajadzēja dot Jaksam par to, ka pirmās spēles skatījās no tribīnes, kamēr Zīle spēlē, vismaz kā mierinājumu, tāds atvainošanās žests jauks būtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-22 09:45, pirms 5 gadiem
Dārziņš,Balcers,indrašis,Bļugers. Visi pelnījuši balvu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-23 10:33, pirms 5 gadiem
Šis čempis paliks īpašs ar to,ka pirmo reizi daudzu gadu laikā starp labākajiem nebija kāds no vārtusargiem. Un arī bija vairāki spēlētāji kuri bija pelnījuši šo balvu. Citus gadus ir bijis ļoti viegli šos 3 spēlētājus noteikt. Tā kā tas ir riktīgi labi,ka ir diskusijas par to kurš bija vairāk pelnījis. Personīgi es uzskatu,ka Balceram vajadzēja gūt vismaz 4 vārtus. Viņam bija daudz momentu. Protams 8 piespēles ir vareni. Bukarta vietā es liktu Dārziņu vai Indraši,kuram beidzot bija labs čempis. Kopš debijas čempionāta Indrašis tik labi nebija spēlējis. Bet Dārziņš bija mūsu trumpis vairākumā.
Diez vai tas ir reàli,bet tas būtu tik lieliski,ja izlasei kodols nàkamajā čempī nemainītos un klāt nāktu Zemgus,Daugaviņš,Džeriņš,Karsums. Tad mērķis būtu pusfināls. To arī novēlu.