Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Hansens: "Sapņojām pārvērst Somiju par dāņu saldējumu"

Krišs Upenieks

Hansens: "Sapņojām pārvērst Somiju par dāņu saldējumu"
Janniks Hansens
Foto: EPA/Scanpix

Dānijas hokeja izlases uzbrucējs Janniks Hansens pēc 3:2 uzvaras pār Somiju Dānijā notiekošajā pasaules čempionātā atzīmēja, ka dāņiem šis panākums ir ļoti nozīmīgs un visi laukumā esošie hokejisti izdarīja no sevis atkarīgo, lai tas varētu notikt.

''Tas bija fantastiski. Protams, ka mani jau brīdināja, kā mūs atbalstīs Dānijas līdzjutēji. Esmu pārliecināts, ka mēs nepievīlām mūsu līdzjutējus. Nogurums pēc pārlidojuma? Nekas traks, adrenalīns mani dzina uz priekšu. Skaidrs, ka es ļoti gribēju atbraukt uz mājām un pārstāvēt savu izlasi. Sapņojām pārvērst Somiju par dāņu saldējumu. Tas mums ir īpaši. Uz ledus bija 20 hokejisti, kuri visi izdarīja maksimālo,'' uzvaru pret somiem komentē Dānijas izlases uzbrucējs Janniks Hansens.

''Centāmies visa pamatā likt dzelžainu aizsardību un ap to veidot visu mūsu spēli pret somiem. Zinājām, ka uzbrukumā savas iespējas sagaidīsim. Bija ļoti patīkami, ka spējām viņus pilnībā apturēt, īpaši spēles pirmajā periodā. Labi sapratām, ka viņiem ir laba komanda, un mēs viņus ļoti respektējam, bet ne pārāk daudz. Visa mača garumā centāmies spēlēt savu hokeju - uzmanīgi aizsardzībā un cieši viduszonā,'' stāsta Dānijas hokejists Niklass Hardts.

''Nav nekādu šaubu, ka pretinieki aizvadīja labu spēli, bet mums pietrūka bīstamo momentu realizācija. Šī bija jau ceturtā spēle piecu dienu laikā, kas atstāja iespaidu uz rezultātu. Dānijas hokejisti lieliski darbojās aizsardzībā, bet mums savukārt pietrūka ātruma, lai apspēlētu viņu aizsardzību,'' pēc zaudējuma Dānijai komentāros dalījies Somijas izlases uzbrucējs Mikaels Granlunds.

''Sāpīgs zaudējums? Ziniet, šis ir bezjēdzīgs jautājums. Mēs vienkārši veiksim vajadzīgos secinājumus un turpināsim virzīties uz priekšu. Turnīrs tikai sākas. Te ir hokejs, nevis kaut kāda parāde. Dānijas sastāvā ir NHL un KHL spēlētāji, tostarp vārtsargs Frederiks Andersens, kurš ir viens no labākajiem pasaulē,'' piebilst Granlunds.

Sebastians Aho, Somijas izlases uzbrucējs: "Izvērtās sarežģīta spēle. Daudz cīņas, daudz kustības. Dānijai šajā spēlē bija lielisks līdzjutēju atbalsts un lieliska vārtsarga spēle. Spēles likteni izšķīra nelielas kļūdas. Skaidrs, ka nepatīkams zaudējums, jo mēs vienmēr vēlamies uzvarēt, bet šajā gadījumā mums ir jābūt godīgiem un jāpaskatās rezultāta tablo virzienā.''

Izmantotie resursi:
https://allhockey.ru/news/show/3251...
https://allhockey.ru/news/show/3251...
https://allhockey.ru/news/show/3251...

  +2 [+] [-]

, 2018-05-10 15:37, pirms 6 gadiem
Sapņojam kā Latvija paņem 3 punktus pret mazo nāriņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja