Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vārti no centra nepalīdz "Flames" turpināt uzvaru sēriju, "Penguins" kapitulē ar 0:4

Agris Suveizda

Vārti no centra nepalīdz "Flames" turpināt uzvaru sēriju, "Penguins" kapitulē ar 0:4
Antons Hudobins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā desmit uzvaru sērija pārtrūka Kalgari "Flames", kas savā laukumā ar rezultātu 2:5 piekāpās Bostonas "Bruins", kurai tas bija ceturtais panākums pēc kārtas. Savukārt Stenlija kausa īpašniece Pitsburgas "Penguins" ar 0:4 zaudēja Filadelfijā.

Kalgari "Flames", kas pēdējo zaudējumu bija piedzīvojusi 18. februārī Vankūverā, desmitajā minūtē atklāja rezultātu, kad Alekss Šiasons no aizvārtes izslidoja vārtu priekšā un no tuvas distances pārspēja Antonu Hudobinu (1:0). Pēc divarpus minūtēm Davids Pastrņāks no iemetiena apļa trāpīja starp Čeda Džonsona kājsargiem (1:1), bet 27. minūtē mājinieku vārtu vīrs nespēja nofiksēt ripu un uzdāvināja vārtus Bredam Maršānam (2:1).

Pēc 70 sekundēm gan ar vēl rupjāku kļūdu atbildēja Hudobins, kurš nespēja tikt galā ar Dagija Hamiltona metienu teju no laukuma centra (2:2), taču pēc četrām minūtēm "Bruins" atguva vadību – pretuzbrukumu trīs pret diviem ar teicamu metienu augšējā stūrī realizēja Deivids Bakess (3:2). Trešā perioda sākumā Mets Beleskijs pārsvaru dubultoja (4:2), bet trīs sekundes līdz beigām ar metienu tukšos savus otros vārtus guva Pastrņāks, pielikdams spēlei treknu punktu (5:2).

Kanādas komandu no ceturtās vietas Rietumu konferencē izstūma Anaheimas "Ducks", kas savā laukumā nosargāja uzvaru pār Sentluisas "Blues" (2:1). Sestajā minūtē savus 30. vārtus sezonā guva Rikards Rakells (59 spēles, 30+11), pie kura ripa atleca vārtu priekšā (1:0), bet 27. minūtē mazākumā pretuzbrukumu divi pret trim ar metienu no distances noslēdza Raiens Geclafs (2:0). 51. minūtē Ivanam Barbaševam izdevās atgūt vienus vārtus, pielabojot ripu tuvajā stūrī (1:2).

Sakāvi piedzīvoja Stenlija kausa sargātāja un Austrumu konferences vicelīdere Pitsburgas "Penguins", viesos ar 0:4 zaudējot Filadelfijas "Flyers", kas pārtrauca trīs neveiksmju sēriju. Otrās trešdaļas sākumā pa atlēkušajai ripai vārtos ieraidīja Šons Kuturjē un Veins Simondss, bet trešajā periodā vēl pa vārtiem guva Klods Žirū un Deils Vīzs. Stīvs Meisons atvairīja visus 23 metienus. Pateicoties uzvarai, "Flyers" Austrumu konferencē pacēlās uz 11. vietu.

SpēleRez
Flyers – Penguins4:0
Flames – Bruins2:5
Avalanche – Red Wings3:1
Ducks – Blues2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 12:27, pirms 7 gadiem
No centra gan nebija metiens

     [+] [-]

, 2017-03-16 13:49, pirms 7 gadiem
Bija

  +1 [+] [-]

, 2017-03-16 14:31, pirms 7 gadiem
Sezonas tabulas salieciet, lūdzu. NBA jau 2 mēnešus kopvērtējums atainots katrā rakstā.