Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karolīnas ''Hurricanes'' īpašnieks apsver iespēju pārdot klubu

Karolīnas ''Hurricanes'' īpašnieks apsver iespēju pārdot klubu
Pīters Karmanoss (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Karolīnas ''Hurricanes'' īpašnieks Pīters Karmanoss paziņojis, ka gatavs izskatīt piedāvājumus hokeja kluba pārdošanas sakarā.

NHL vienības Karolīnas ''Hurricanes'' īpašnieks Pīters Karmanoss, iespējams, drīzumā varētu nodot komandu kāda cita uzņēmēja rokās.

Karmanoss izteicies, ka gatavs pārdot klubu, turklāt saņēmis arī piedāvājumu no kādreizējā beisbola komandas Teksasas ''Rangers'' (MLB) līdzīpašnieka Čaka Grīnberga. ''Hurricanes'' ziņu korespondents Čips Aleksandrs savukārt pavēstījis, ka kopš piedāvājuma saņemšanas Karmanoss to joprojām turpina izvērtēt.

Neesot arī izslēgts, ka Karmanoss atteiksies no Grīnberga piedāvājuma. Grīnbergs pašreizējam ''Hurricanes'' īpašniekam piedāvājis 500 miljonu ASV dolāru darījumu. Ja tas realizēsies, tad Karolīnas hokeja komanda netiks pārcelta uz citu pilsētu, kā arī savu identitāti nemainīs.

''Hurricanes'' prezidents Dons Vodels apstiprinājis, ka gadījumā, ja šis darījums notiks, tad klubs savu ģeogrāfisko atrašanās vietu nemainīs. Vodels gan atteicās komentēt detaļas par piedāvāto summu, potenciālajiem jaunajiem īpašniekiem un to, cik ilgi pārdošanas process varētu ilgt.

Karolīnas ''Hurricanes'' aizvadītajā NHL sezonā palika ārpus izslēgšanas spēļu zonas, Metropolitēna divīzijā finišējot priekšpēdējā septītajā vietā.

Izmantotie resursi: https://www.thescore.com

  +4 [+] [-]

, 2017-07-14 17:42, pirms 7 gadiem
lai SqavickisUlmanis un Kalvītis sametās būs ģinamkai beidzot sakarīgs farmklubs

     [+] [-]

, 2017-07-14 17:43, pirms 7 gadiem
...kas tos visus astoņus pirks? Hulis!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 17:43, pirms 7 gadiem
Un bildē pilnīgi ne par tēmu ir ielikts Orlovs.

     [+] [-]

, 2017-07-14 18:44, pirms 7 gadiem
Tautieši! Sametamies?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 19:03, pirms 7 gadiem
Tieši nodevu tukšās pudeles un prātoju, ko ar naudu iesākt.