Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina pārstāvētā "Blue Jackets" noslēdz trīs gadu līgumu ar jauno aizsargu Verenski

Rolands Eliņš

Merzļikina pārstāvētā "Blue Jackets" noslēdz trīs gadu līgumu ar jauno aizsargu Verenski
Zeks Verenskis. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

NHL klubs Kolumbusas „Blue Jackets” beidzot panācis vienošanos ar 22 gadus veco aizsargu Zeku Verenski, kurš līdz šim bija ierobežoti brīvā aģenta statusā.

Zeks Verenskis savu 22. dzimšanas dienu nosvinēja jūlijā, bet viņa brīvā aģenta statuss saglabājās gandrīz līdz pat „Blue Jackets” treniņnometnes sākumam. Pastāvēja iespēja, ka sagatavošanās posma sākumā viņš vēl nemaz nebūs ar komandu, taču šovakar tiek ziņots, ka panākta vienošanās par jaunu līgumu.

Verenskis ticis pie trīs gadu līguma, vidēji sezonā saņemot piecus miljonus dolāru. Līdz ar to viņš kļuvis par otru labāk apmaksātāko aizsargu komandā. Lielāks līgums būs tikai Seta Džounsam (5.4 miljoni šosezon).

Kluba paziņojumā par noslēgto līgumu „Blue Jackets” ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens nosauca Verenski par vienu no labākajiem jaunajiem aizsargiem NHL un elites līmeņa spēlētāju nākamajos gados.

Verenskis 2015. gada draftā tika izvēlēts ar astoto numuru un savā debijas sezonā NHL tika pie 47 punktiem, tiekot izvirzīts starp trim nominantiem uz Kaldera balvu, ko tomēr ieguva Ostons Metjūzs. Verenskis savas debijas sezonas rezultativitāti gan pēc tam nav spējis atkārtot, taču tālu no tās nav atpalicis – aizvadītajā sezonā viņam 37 punkti, bet pirms tam 37 punkti.

Jāpiemin, ka „Blue Jackets” šodien aizvadis otro spēli Jauno talantu turnīrā Traversitijā, spēlējot pret „Stars” jaunajiem hokejistiem. Paredzēts, ka Merzļikins stāsies vārtos arī šajā spēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2019-09-09 21:12, pirms 5 gadiem
Roland, Jūs esat traks?

     [+] [-]

, 2019-09-09 21:28, pirms 5 gadiem
ko Seth Jones bildee ???

     [+] [-]

, 2019-09-09 21:29, pirms 5 gadiem
Autoram piebilde, tas cilvēks raksta bilde nav šis jūsu pieminētais aizsargs.

     [+] [-]

, 2019-09-09 21:48, pirms 5 gadiem
Verenskis pa vasaru labi nosauļojies vai nogrimmējies pirms sezonas