Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" galvenais treneris būs Vilkoits, asistēs Ņiživijs

Andrejs Siliņš

HK "Rīga" galvenais treneris būs Vilkoits, asistēs Ņiživijs
Raimonds Vilkoits. Foto: HK Rīga

Hokeja klubs "Rīga", kas startē Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), pavēstījis, ka nākamajā sezonā par komandas galveno treneri strādās Raimonds Vilkoits, bet viņam asistēs Aleksandrs Ņiživijs.

29 gadus vecais Vilkoits vēl 2017./2018. gada sezonā turpināja arī spēlētāja karjeru, bet vienlaikus uzsāka trenera gaitas, esot "Rīgas" asistents. Arī pagājušajā Vilkoits bija asistents, palīdzot Aigaram Ciprusam, kā arī asistēja Kārlim Zirnim Latvijas U20 izlasē.

Kā spēlētājs Vilkoits trīs mačus aizvadījis Rīgas "Dinamo" Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), bet karjeras laikā spēlēja arī "Rīga 2000", HK "Rīga", "Dinamo Juniors", zviedru "IF Troja-Ljungby", "Liepājas Metalurgā", Soļigorskas "Shakhter", slovāku "MHC Martin", somu "Jokipojat", kazahu "Beibarys", Jelgavas "Zemgalē" un "Mogo".

Vilkoitam asistēs Aleksandrs Ņiživijs, kurš iepriekšējā sezonā bija "Optibet" hokeja līgas pastarītes "Lido" galvenais treneris, bet pirms tam jau bijis HK "Rīga" un Rīgas "Dinamo" treneru štābos. Savukārt ar vārtsargiem strādās 28 gadus vecais Nikolajs Žurkovs, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Vācijas pēc spēka ceturtajā līgā.

Komandas menedžera pienākumus turpinās veikt Juris Opuļskis.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hk_riga

     [+] [-]

, 2019-06-18 13:54, pirms 5 gadiem
Kas ar sastāvu?

  +2 [+] [-]

, 2019-06-18 14:32, pirms 5 gadiem
Savulaik bija perspektīvs spēlētājs, varbūt izaugs par labu treneri. Cilvēciskās īpašības šķiet piemērotas, lai kļūtu par labu treneri.

     [+] [-]

, 2019-06-18 16:08, pirms 5 gadiem
Trenera karjerā laikam ir jau sasniedzis vairāk nekā esot par hokejistu! Prieks par Raimondu! Hārtlijs arī diez cik ilgi nespēlēja hokeju, taču kļuva par izcilu treneri; lai Raimim izdodas vismaz atkārtot Boba sasniegto!

     [+] [-]

, 2019-06-18 16:27, pirms 5 gadiem
Savulaik bija labāks par Indraši kopā ar krieviem mhl izlases sastāvā brauca spēlēt pret ZA studentiem.

     [+] [-]

, 2019-06-18 16:44, pirms 5 gadiem
coffijs rakstīja: Savulaik bija labāks par Indraši kopā ar krieviem mhl izlases sastāvā brauca spēlēt pret ZA studentiem.
Nu grūti teikt par to "labāks", viņi bija pārāk dažādi.

     [+] [-]

, 2019-06-19 05:23, pirms 5 gadiem
Cerams, ka Voikotam izdosies pacelt komandu, kā Tambijevs savulaik. Veiksmi Saškam un Raimim!!!