Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HS "Rīga" zaudē "Kunlun Red Star Junior"

HS "Rīga" zaudē "Kunlun Red Star Junior"
HS "Rīga" pret "Kunlun Red Star Junior"
Foto: https://twitter.com/hsrigahockey

Vakar un šodien hokeja skolas "Rīga" komanda aizvadījusi divas pārbaudes spēles "Volvo" ledus halle ar "Kunlun Red Star Junior" – Kontinentālās hokeja līgas komandas "Kunlun Red Star" jauniešu vienību. Pirmajā spēlē rīdziniekiem izdevās uzvarēt, savukārt šodien spēcīgāki bija viesi no Ķīnas.

"Kunlun Red Star Junior" šajā sezonā debitēs Jaunatnes hokeja līgā (MHL). Savu treniņnometni komanda aizvada Latvijā, un par pirmo pieturas punktu kļuva Jūrmala. Debijas spēlē 13. jūlijā komanda tikās ar hokeja skolas "Rīga" jauniešiem, piedzīvojot zaudējumu pēcspēles metienu sērijā ar 2:3. Abus vārtus spēles pamatlaikā rīdzinieku labā guva Elvis Dins Kalnbērziņš. Šodien komandas tikās vēlreiz, un "Kunlun Red Star Junior" izdevās revanšēties, izcīnot uzvaru ar 5:3, rīdzinieku rindās precīzi bija Ņikita Zantmans, Toms Orniņš un Patriks Trasuns.

MHL debitantu sastāvā ir atrodami sešu valstu pārstāvji. Kluba mājas lapā publicētā informācija liecina, ka puse no 30 hokejistiem ir ķīnieši, pārējie ir no Krievijas, Somijas, Čehijas, Baltkrievijas un Kanādas. Par komandas galveno treneri ir nozīmēts Aleksandrs Barkovs, kurš iepriekš bijis nodarbināts KHL klubos "Metallurg", "Ak Bars" un "Amur" kā galvenā trenera asistents, ka arī darbojies Ķīnas U-18 un U-20 izlašu galvenā trenera amatā. Kluba sastāvā ir divi funkcionāri no Latvijas – par komandas fizisko sagatavotību atbild Arnis Ritenieks, savukārt vienības ģeneralmenedžera pienākumus pilda Raitis Pilsetnieks, kurš ieņem analoģisko amatu Ķīnas U-18 un U-20 izlasēs.

"Kunlun Red Star Junior" treniņnometne turpināsies Liepājā, kur komanda paliks līdz mēneša beigām.

Izmantotie avoti:
The New Generation. KRS Junior starts preseason...
https://twitter.com/hsrigahockey

     [+] [-]

, 2017-07-14 16:56, pirms 7 gadiem
Nopietni? Tiešām? Nevar būt!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-14 17:37, pirms 7 gadiem
Diezgan eksperimentāls sastāvs HS Rīgai, daudz 00 un 99 gadu, priecē jaunais vārtsargs Norvaišs (00), ir perspektīva džekiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-14 19:57, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Es tik zinu, ka Zantmans jau sen ruka Prizmā/LAČ. Kāda sakara atkal tiek jaukti klubi un visi nokļūst HS Rīga? Zantmans nav nekāds eksperimentallais, 97 gads.
Protams, ka spēlēja arī jau ar LAČ ierakstu CV spēlētāji, bet es minēju, ka ir daudz jauniņo, jau pieminētais Norvaišs (00), Patriks Trasūns (00), tāpat arī 99 gadi - Sprinģis, Druseiks u.c.

Šogad sastāvā jauniņie ir tie, kas netika HK sastāvā, Zantmans jau pāgaiš gad mēģināja Hk iekļut, acīmredzot arī šogad neizdevās