Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" atkal atzīst "Spartak" pārākumu, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rīga" atkal atzīst "Spartak" pārākumu, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas
Epizode no cīņas starp Maskavas "Spartak" un "Rīgu". Foto: mhl.khl.ru

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) zaudējumu ļoti svarīgā spēlē piedzīvoja Raimonda Vilkoita trenētā "Rīga", kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās vienai no tiešajām konkurentēm Maskavas "Spartak".

Arī šodien rīdziniekiem bija jāiztiek bez ierastā pamatvārtsarga Jāņa Vora, kurš līdzīgi kā vairāki citi "Rīgas" hokejisti saķēris gripu, cietoksnī stājoties Bruno Brūverim. Tāpat "Rīga" cīnījās bez Jāņa Švanenberga un Emīla Ģēģera, kuri trenējas ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas "Dinamo".

Cīņas gaitā lielu pārsvaru ieguva "Spartak" hokejisti, pirmajos divos periodos viesiem izdarot tikai astoņus metienus, kamēr Maskavas vienība atbildēja ar 24 raidījumiem. Tomēr ar visu milzīgo iniciatīvu "Spartak" hokejisti vārtsargu Brūveri pārspēja tikai vienreiz - 22. minūtē tas padevās Andrejam Ļegaļinam.

Noslēdzošajās 20 minūtēs aktīvākie uz ledus jau bija rīdzinieki, kas centās atspēlēt minimālo deficītu. Tomēr 48. minūtē Zahars Šablovskis dubultoja (2:0) "Spartak" pārsvaru, savukārt 19 sekundes līdz finālsirēnai Jevgeņijs Belovs ar raidījumu tukšos viesu vārtos pielika punktu "Rīgas" pretestībai - 3:0 "Spartak".

Desmit spēles līdz regulārā čempionāta noslēgumam rīdzinieki ar izcīnītiem 62 punktiem ir astotajā vietā Rietumu konferencē. Jāatzīmē gan, ka visi tiešie konkurenti ir aizvadījuši vismaz par dažām spēlēm vairāk. 12. un 13. februārī "Rīga" viesosies pie Mitišču "Atlant".

Maskavas "Spartak" – "Rīga" 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Vārti: 21:45 Ļegaļins (Šablovskis) 1:0, 47:54 Šablovskis (Mišakovs, Ņikitins) 2:0, 59:41 Belovs (t.v.) 3:0.
Metieni: 29:22
Soda minūtes: 8:6
Vārtsargi: Dmitrijs Kuļikovs – Bruno Brūveris.

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-02-10 22:05, pirms 4 gadiem
Gatavojās, gatavojās pauzē, un tā ar nekam nesagatavojās. Sniegums ir ļoti vājš, ja vēl ņem vērā, ka daudziem nākamsezon jāpāriet uz pieaugušo hokeju, un perspektīvie 2001 gadi ar lēnām panīkst.