Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam divas piespēles vairākumā, Bazevičs izsaukts uz Pori "Assat"

Rolands Eliņš

Vasiļjevam divas piespēles vairākumā, Bazevičs izsaukts uz Pori "Assat"
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.eishockey-24.de

Kristaps Bazevičs izpelnījies izsaukumu uz Somijas Pori "Assat" komandu, un, lai arī šodienas mačā nepiedalījās, paliks kopā ar komandu arī nākamajā nedēļā. Savukārt Vācijā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējies Herberts Vasiļjevs.

Somijas čempionātā Pori "Assat", kas 14 komandu konkurencē ar 17 mačos sakrātajiem 22 punktiem ieņem desmito vietu, ar 1:2 atzina Oulu "Karpat" pārākumu. Kopā ar Pekas Rautakalio vadīto komandu izbraukumā devās arī 20 gadus vecais latviešu aizsargs Kristaps Bazevičs, kurš palika rezervē, taču turpinās trenēties kopā ar komandu arī nākamajā nedēļā.

Sezonas ievadu Bazevičs pavadīja Somijas U20 čempionātā, kur pēdējās četrās spēlēs guvis trīs vārtus vairākumā, bet kopumā 15 mačos sakrājis septiņus punktus, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +10 (šajā rādītājā aizsargs sezonas laikā bija arī labākais līgā). Pēdējās divās cīņās Bazevičs laukumā pavadīja 29:19 (1+1 un pozitīvs lietderības koeficients +1) un 32:02 minūtes.

Vācijas DEL turnīrā Herberts Vasiļjevs ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzējis gūt uzvaru Krēfeldes "Pinguine" (4:3). Vasiļjevs divreiz asistēja pirmajā periodā, abas reizes (turklāt pusotras minūtes intervālā) palīdzot noslēgt skaitlisko vairākumu. "Pinguine" ar šo uzavru pacēlusies uz astoto vietu kopvērtējumā. Savukārt ceturtajā vietā esošā "Panther" ar Latvijas aizsargu Arvīdu Reķi pirmajā maiņā papildlaikā guva uzvaru pār citu medaļu pretendenti "Wolfsburg" (5:4). Reķis ar punktiem neizcēlās. Vasiļjevs sezonas 13 spēlēs guvis astoņus punktus (1+7), bet Reķa kontā divas piespēles.

Šveices Nacionālajā līgā "Lakers" bez savainotā Ivara Punnenova ar 1:4 atzina "Davos" pārākumu, bet Elvis Merzļikins palīdzēja "Lugano" izcīnīt uzvaru 5:4 pret "Friobourg". Merzļikins atvairīja 25 no pretinieku 29 metieniem.

Baltkrievijas čempionātā Grodņas "Neman" ar Alekseju Širokovu ierindā piekāpās turnīra vicelīderiem Grodņas "Neman" (2:4). Širokovs vārtu guvumos nepiedalījās, un viņa komanda šobrīd ieņemt piekto vietu 11 komandu konkurencē. Dānijā Ervīns Muštukovs un "Pirates" cieta zaudējumu 0:2, bet Slovākijā Māra Jasa un Jāņa Andersona komandu tikšanās noslēdzās ar Jasa "Nitra" uzvaru 3:1

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-25 11:34, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Gaidam Bazeviča debiju SM-liiga.
Vasiļjevs joprojām līmenī.
Gaidām,bet zinot,ko Rautakāliss stāstīja par latviešiem-ka tiem tik ar cirvi kautko var ieskaidrot,diez vai kas vairak par pāris mačiem būs..