Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Saryarka" neturpinās sadarbību ar galveno treneri Tambijevu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Saryarka" neturpinās sadarbību ar galveno treneri Tambijevu
Leonīds Tambijevs
Foto: hc-saryarka.com

Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubs Karagandas "Saryarka" nākamajā sezonā neturpinās sadarbību ar galveno treneri Leonīdu Tambijevu (44), informē līgas mājas lapa.

Iepriekšējās četras sezonas Leonīds Tambijevs bija HK "Rīga" galvenais treneris Krievijas Jaunatnes līgā (MHL), 2014. gada starpsezonā viņš kļuva par Karagandas "Saryarka" galvenā trenera asistentu, bet novembrī oficiāli tika apstiprināts par galveno treneri.

Tambijeva vadībā "Saryarka" pacēlās no sestās vietas un kļuva par pārliecinošu līdervienību, līdz ar to janvārī līgums ar Latvijas speciālistu tika pagarināts arī uz 2015-2016 sezonu. Aizvadīto regulāro sezonu "Saryarka" noslēdza pirmajā vietā, taču izslēgšanas spēļu laikā Leonīds Tambijevs veselības problēmu dēļ nevarēja palīdzēt, bet tikmēr pusfināla sērijā kazahu klubs ar 0-4 kapitulēja "Toros" vienībai.

Iepriekšējās sezonas VHL čempionvienība "Saryarka" šosezon samierinājās ar bronzas medaļām. Šajā klubā bija nodarbināti arī četri Latvijas hokejisti - aizsargs Ēriks Ševčenko, aizsargs Artūrs Salija, uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs un uzbrucējs Kirlils Tambijevs. Divi no viņiem (Ševčenko un Kuzmenkovs) saņēmuši kvalifikācijas piedāvājumu uz nākamo sezonu.

Hokejista karjerā uzbrucējs Leonīds Tambijevs nacionālajā valstsvienībā aizvadīja 208 spēles un savāca 150 (66+84) punktus, viņš ir Latvijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
www.vhlru.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-05-06 12:21, pirms 9 gadiem
Sarijarka?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja