Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Skvorcovam devītie vārti sezonā, Pekina piedzīvo astoto zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skvorcovam devītie vārti sezonā, Pekina piedzīvo astoto zaudējumu pēc kārtas
Gunārs Skvorcovs. Foto: vhlru.ru

Latviešu uzbrucēja Gunāra Skvorcova devītais rezultatīvais metiens šajā sezonā, kā arī 11. (9+2) rezultativitātes punkts kopumā, neglāba Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu Pekinas "KRS-BSU" no astotās neveiksmes pēc kārtas. Šodien Ķīnas klubs mājās ar 3:6 kapitulēja bez savainotā aizsarga Ērika Ševčenko spēlējošajai Novokuzņeckas "Metallurg".

Skvorcovs šodien laukumā pavadītajās 12:43 minūtēs arī uzvarēja piecos no septiņiem (71,4%) iemetieniem, izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -3. Aizsargs Artūrs Salija spēlētajās 21:36 minūtēs ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās, savukārt cits "KRS-BSU" aizsargs Kristaps Bazevičs palika ārpus komandas pieteikuma.

Novokuzņeckas sastāvā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm par varoni kļuva Daņils Jerdakovs. "KRS-BSU" ar 33 spēlēs iegūtiem 20 punktiem saglabā priekšpēdējo 17. pozīciju VHL 1. konferencē.

Lielbritānijas Izaicinājuma kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izstājusies uzbrucēja Egila Kalna Dandī "Stars", kas izbraukumā ar 1:4 zaudēja citai Skotijas komandai Glāzgovas "Clan", divu spēļu summā piekāpjoties ar 2:5. Kalns šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, latvietim šosezon Lielbritānijas Elites līgā un Izaicinājuma kausā esot spējušam iekrāt kopumā 19 (6+13) rezultativitātes punktus.

Vācijas hokeja līgā (DEL) piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs piedzīvojusi uzbrucēja Riharda Bukarta "Düsseldorfer", kas izbraukumā ielaida trīs vārtus trešajā periodā un ar 1:3 piekāpās Berlīnes "Eisbären" komandai. Bukarts spēlētajās 13:30 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1. Diseldorfas vienība ar 26 spēlēs iegūtiem 37 punktiem saglabāja astoto vietu.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.del.org/event/eisbaeren...