Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Skvorcovam devītie vārti sezonā, Pekina piedzīvo astoto zaudējumu pēc kārtas

Skvorcovam devītie vārti sezonā, Pekina piedzīvo astoto zaudējumu pēc kārtas
Gunārs Skvorcovs. Foto: vhlru.ru

Latviešu uzbrucēja Gunāra Skvorcova devītais rezultatīvais metiens šajā sezonā, kā arī 11. (9+2) rezultativitātes punkts kopumā, neglāba Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu Pekinas "KRS-BSU" no astotās neveiksmes pēc kārtas. Šodien Ķīnas klubs mājās ar 3:6 kapitulēja bez savainotā aizsarga Ērika Ševčenko spēlējošajai Novokuzņeckas "Metallurg".

Skvorcovs šodien laukumā pavadītajās 12:43 minūtēs arī uzvarēja piecos no septiņiem (71,4%) iemetieniem, izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -3. Aizsargs Artūrs Salija spēlētajās 21:36 minūtēs ne ar ko ievērības cienīgu neatzīmējās, savukārt cits "KRS-BSU" aizsargs Kristaps Bazevičs palika ārpus komandas pieteikuma.

Novokuzņeckas sastāvā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm par varoni kļuva Daņils Jerdakovs. "KRS-BSU" ar 33 spēlēs iegūtiem 20 punktiem saglabā priekšpēdējo 17. pozīciju VHL 1. konferencē.

Lielbritānijas Izaicinājuma kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izstājusies uzbrucēja Egila Kalna Dandī "Stars", kas izbraukumā ar 1:4 zaudēja citai Skotijas komandai Glāzgovas "Clan", divu spēļu summā piekāpjoties ar 2:5. Kalns šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, latvietim šosezon Lielbritānijas Elites līgā un Izaicinājuma kausā esot spējušam iekrāt kopumā 19 (6+13) rezultativitātes punktus.

Vācijas hokeja līgā (DEL) piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs piedzīvojusi uzbrucēja Riharda Bukarta "Düsseldorfer", kas izbraukumā ielaida trīs vārtus trešajā periodā un ar 1:3 piekāpās Berlīnes "Eisbären" komandai. Bukarts spēlētajās 13:30 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu -1. Diseldorfas vienība ar 26 spēlēs iegūtiem 37 punktiem saglabāja astoto vietu.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://www.del.org/event/eisbaeren...


Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.