Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Širokovs pievienojas Ciprusa vadītajam "Neman"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Širokovs pievienojas Ciprusa vadītajam "Neman"
Aleksejs Širokovs
Foto: hcneman.by

Aigara Ciprusa trenētais Grodņas "Neman" savas rindas papildinājis ar Latvijas izlases uzbrucēju Alekseju Širokovu (33), šodien informē baltkrievu klubs.

"Neman" klubā tagad aizpildītas visas piecas leģionāru vietas - ir divi Latvijas hokejisti (Aleksejs Širokovs un Atvars Tribuncovs) un trīs Krievijas pārstāvji. Mūsu uzbrucējs jau pievienojies komandai un aizvadījis pirmo treniņu.

Latvijas speciālists Aigars Cipruss starpsezonā kļuva par Grodņas kluba galveno treneri, taču jaunā sezona iesākusies neveiksmīgi - trijās spēlēs viens punkts un devītā vieta Baltkrievijas čempionātā.

Latvijas izlases sastāvā Širokovs piedalījies deviņos pasaules čempionātos un 2010. gada olimpiskajās spēlēs. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Šveices otrās līgas (NLB) klubā "Red Ice", kur 49 mačos sakrāja 39 (17+22) rezultativitātes punktus. Augustā viņš centās iekļūt Vācijas otrās spēcīgākās līgas kluba sastāvā, savukārt nedēļas beigās viņš aizvadīja Latvijas čempionāta maču valsts čempionvienībā "Rīga"/"Prizma".

Izmantotie resursi:
www.hcneman.by

  +2 [+] [-]

, 2014-09-09 16:43, pirms 10 gadiem
Slikti, varēja labāk palikt šeit. Būtu, uz ko paskatīties.

  +3 [+] [-]

, 2014-09-09 16:47, pirms 10 gadiem
Nevajag arī ilūzijās dzīvot. Tomēr vairums vadošo LČ spēlētāju sēž uz somām un gaida piedāvājumu ārzemēs. Protams, gadās, ka tā arī visu sezonu nosēž LČ. Ar vai bez Širokova vietējais čempis aug, un par to prieks. Žēl tik, ka Prizma bez Širokova uzreiz krietni vārgāka izskatās. Nocēla viņiem pag.sezonas līderus..

     [+] [-]

, 2014-09-09 17:24, pirms 10 gadiem
150 eiro par spēli laikam nav tas, ko piedāvā baltkrievi

     [+] [-]

, 2014-09-09 18:06, pirms 10 gadiem
Vispār jau pats Širokovs minēja, ka viņš neesot mēģinājis iekļūt DEL2 klubā, viņam esot tikai piedāvāts nospēlēt turnīru.