Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Kongresā ievēl jaunu LHF prezidentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tiešraide: Kongresā ievēl jaunu LHF prezidentu
Aigars Kalvītis
Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Šodien "Volvo SC" ledus halles jaunajā kompleksā norisinās Latvijas Hokeja federācijas ikgadējais kongress, pirms kura uzvirmojušas lielas kaislības un pašreizējam prezidentam Kirovam Lipmanam pieteicies sāncensis - pārmaiņas alkstošais Viesturs Koziols. Portāls Sportacentrs.com piedāvā teksta tiešraidi.

15:41 Par rezervistiem izvēlēti rindas kārtībā: Oļegs Sorokins, Edgars Buncis un Jānis Kaverskis.

15:40 Jaunā valde ir ievēlēta.

15:34 Kalvītis valdei izvirza Valentīnu Bļugeru, Ralfu Bukartu, Viesturu Koziolu, Edgaru Jansonu, Armandu Šteinbergu un Māri Martinsonu

15:33 Aigars Kalvītis - 18 par, 2 pret, 1 atturas. Latvijas Hokeja federācijai ir jauns prezidents.

15:31 Lipmans: "Esmu laimīgs, ka tieku prom no šī grūtā darba. Paldies dievam, es esmu brīvs. Paldies, ka piekrīti. Vienmēr esmu teicis: ja būs cilvēks, kurš varēs turpināt manis iesākto, būšu pateicīgs līdz galam. Sāpīgākais bija tas, ka biedrs Koziols bija kandidāts no sākuma. Bet, tā kā piekriti tu, tad paldies tev, ka esi gatavs."

15:29 Kalvītis: "Gribu pateikties LHF valdei par darbu, ko tā paveikusi iepriekšējos darbos. Daudzi sasniegumi jau tika uzskaitīti, kas paveikti Lipmana vadībā. Lielākais bija 2006. gada pasaules čempionāts. Biju ilgās pārdomās, pirms piekritu kandidēt uz amatu. Esmu strādājis ar Kirovu kopā LHF. Attīstījām bērnu un jaunatnes hokeju, sākās pirmie čempionāti. Man ir tikai pozitīvas emocijas par šo sadarbību. Bet laiks ir laiks. Briesmīgākais nav tas, ka esam 13. vietā vai tas, ka netikām uz olimpiskajām spēlēm, bet gan tas, ka hokeja sabiedrība ir saplēsusies. Pats galvenais ir strādāt kopā hokeja attīstības labad. Esmu pārliecināts, ka visi, kas ieradušies šeit, ir par un ar hokeju. Protams, ir grūti šajā brīdī būt te, pa vidu, uzņemties smago nastu. Bet cilvēkiem ir jāpieņem izaicinājumi. Tas notika strauji, dažās stundās. Biju dziļās pārdomās par to, vai es to gribu un varu. Bet redzu, ka šī misija man ir jāuzņemas."

15:25 Lipmans: "Man Kalvītis pateica, ka pats negrib būt par priekšsēdētāju. Es vispār varu pastāstīt daudz par Latvijas Gāzi." Zālē šāds teikums tiek sagaidīts ar ūjināšanu.

15:23 Koziols valdes priekšsēdētāja amatam izvirza Kalvīti. Liepiņš aicina atlikt, lai būtu laiks izvirzīt citus kandidātus..

15:22 Par valdes atcelšanu nobalso 12 biedri, pret - pieci, atturas - divi, nepiedalās - divi.

15:19 Koziols aicina balsot par valdes atstādināšanu pilnā sastāvā, jo, pēc viņam domām, no Lipmana puses notiek manipulācijas ar pašreizējo valdi.

15:17 Lipmans paziņo, ka atkāpties no amata ir gatavs tikai tad, kad viņam beigsies termiņš, un paziņojums kongresā tiek sagaidīts ar smiekliem. Kalvīša kunga viņa vietā neiešot, jo esot viņa draugs, apgalvo Lipmans. Pēc desmit minūšu miera atsākas karstas diskusijas.

15:07 Kongress atsācies.

14:48 Desmit minūšu pārtraukums.

14:43 Kirovs Lipmans uz Oļega Sorokina replikām atbild: "Ar tevi mēs būtu izlidojuši no pasaules čempionāta."

14:40 Oļegs Sorokins: "Nebiju plānojis, jo dažiem patīku un dažiem nepatīku ar savu muldēšanu. Man ir paveicies, ka esmu uzspēlējis Latvijas izlasē. Manā laikā Lipmans ne reizi nepiemānīja spēlētājus, tobrīd maksāja naudu. Bet tā ir viena no lietām - nauda, nauda, nauda. Kāpēc jūs, Lipamana kungs, viens lemjat par naudu, ko maksājat? Kāpēc ieejat ģērbtuvē un piesoliet desmit tūkstošus, tikai lai uzvarētu? 30 tūkstoši sponsoru naudas? Hokeja klubā Venta ir vairāk nekā 100 tūkstoši bērniem savākti. Man nav žēl, ka maksā prēmijas. Atzīstat, Kalvīša kungs, "Dinamo" ar algām ir sačakarējis situāciju. Tagad maksā mazāk, bet spēlē tie paši. Kāpēc spēlētājiem jāmaksā 12 tūkstoši eiro par 13. vietu. Divi tūkstoši maksimums, un tad viņiem pašiem būs kauns iet pēc naudas. Visu laiku tikai nauda, nauda. Man tas ir riebies, ka maksājam vairāk, bet līmenis hokejā krīt."

14:34 Kirovs Lipmans: "Ja jūs uzskatiet, ka nederu federācijai, tad pateikšu paldies un visu labu. Vairs neieguldīšu naudu hokejā. Ja jūs lemsiet, lūdzu, man nekādas dusmas nebūs."

14:32 Kirovs Lipmans: "Uzmanīgi uzklausīju jūs. Daudz ko sapratu tagad. Tie cilvēki, kas ļoti daudz kritizē un neredz labumu, kas ir uztaisīts pa 20 gadiem... Uzskatu, ka hokejs ir viens no tiem sporta veidiem, kas pacēlies visaugstākajā līmenī. Tie, kas šodien kritizēja... Jāpadomā, kurš vēl varēs ieguldīt tādus līdzekļus? Valdība mums neko nemaksā. Sagatavot izlasi - vienam spēlētājam uz U20 čempionātu ceļš vien maksā 1700. Jāsamaksā treneriem. Man pārmet, ka es maksāju treneriem un spēlētājiem. Bet mans raksturs. Es zinu, cik tas ir smags darbs. Man žēl tos cilvēkus, gribu viņus stimulēt un iedot naudu. Padomājiet paši - divas reizes dienā iziet laukumā un trenēties. Kāda ir sajūta? Man nevar pārmest, jo maksāju no personīgās naudas spēlētājiem."

14:28 Gunārs Ķirsons: "Klausoties ir mazs kauns, jo cilvēki pieceļas un runā kaut ko. Ko tu pats esi izdarījis hokejam? Baidos, ka nebūs atbildes. Ko katrs no mums ir ielicis federācijā, lai varētu jautāt, kur ir nauda? Paldies dievam, ka mēs mazā valstiņa esam tur, kur esam. Treneri pamainīja. Nevajag naidoties, ko mēs tā panāksim? Es tā nākotni neredzu. Katram jānāk ar savu pienesumu, lai varētu iet pēc medaļām. Jāsaka paldies par padarīto un korekti jāaizrāda par kļūdām, jāvienojas, kā tās labot. Nevis kā noņemt nost."

14:24 Imants Ziediņš: "Esmu no laukiem. Man ir jāuztur hokeja halle. Ar katru gadu komandu jaunatnes čempionātos ir arvien vairāk, un tā es izdzīvoju. Iepriekš teica, ka līmenis krītas. Bet tas nav tikai hokejā - bērnu sagatavotība krītas, valstī noskaņojums pret sportu krīt. Ir atsevišķi bērni, kas grib nodarboties, bet nav kopējas sistēmas. Ir bijuši daudzi apvainojumi Lipmana kungam, bet par mani viņš vienmēr ir painteresējies. Ja nāk cita vadība, varbūt kaut kas mainīsies. Izmaiņas vajag, bet es gribu pateikt paldies, ka bērnu un jaunatnes hokejs ir saglabājies. Lai gan tas turas uz vecāku rēķina."

14:17 Uģis Magonis: "Pirms diviem gadiem pievienojos valdei, jo Lipmanu cienu kā biznesmeni un kā cilvēku, kurš gadu laikā federācijai ir nozīmējis stabilitāti. Gan ar plusa, gan ar mīnusa zīmi. Stabilitāte ļāvusi pasaules čempionātā spēlēt pieaugušo, U20 un U18 izlasēm. Protams, federācija nav ideāla un ir daudzas lietas, kuras vajadzētu uzlabot. Patīkami, ka šodien nāk idejas. Bet tikai šodien. Domāju, ka jāļauj prezidentam nostrādāt visu ciklu - četrus gadus. Pirms diviem gadiem vienbalsīgi tika pieņemts lēmums par Lipmana palikšanu amatā."

14:06 Dainis Liepiņš, hokeja halles īpašnieks: "Kirovs Lipmans nav mūžīgs. Tomēr ir sajūta, ka šobrīd notiek vienas nakts apvērsums. Paņemam pauzi uz mēnesi vai diviem, izvirzām. Es personīgi zinu, ka Artūrs Irbe ir gatavs piedalīties federācijas vadīšanā."

14:05 Armands Šteinbergs, hokejista tēvs un "Dinamo" pārstāvis: "Man ir kauns klausīties Lipmana kunga uzstāšanos, kur ir tikai apvainojumi. Viņš man personīgi pateica, ka es neesmu nekas un ka hokejs bez manis nebūtu nekas. Kas esam mēs, hokejistu vecāki? Esmu ieguldījis naudu gan savos, gan citos bērnos, 12 gados esmu ieguldījis 80 tūkstošus. Kas ir haļļu īpašnieki? Kas ir tūkstoši amatieru, kas uztur halles pie dzīvības? Arī viņi nav nekas? Tikai Lipmans? Es jūs tiesā iesūdzēšu, man ir liecinieki."

14:02 Viesturs Koziols: "Man ir skumji skatīties uz Latvijas hokeju daudzu gadu garumā. Hokejs ir mans mīļākais sporta veids. Hokejā nav caurspīdīguma - tas ir visiem skaidrs. Atskaitē daudz dzirdējām vārdu "Kirovs Lipmans", nevis valde vai komisija izlēma to un to. Neviens nav pateicis, ka notiktu tiesnešu un treneru plānveidīga apmācība. Elementāra lieta - hokeja noteikumi latviešu valodā nav. Manuprāt, ir nesaimnieciski, nepatriotiski maksāt spēlētājiem prēmijās 500 tūkstošus. Par to, ka paliek A grupā? Vajag to atdot hallēm un treneriem, ļoti daudz var uzturēt no tā. Nav mārketinga un komunikācijas plāna, nav sponsoru. Lielo sponsoru nav, jo Kirovs ir piemānījis daudzas reizes. Ir jāiet uz kompromisiem un jāvienojas. Latvieši ir tie, kas aiz muguras saka ne tos labākos vārdus. Aicinu hokeja sabiedrību uz kopīgu darbu un kompromisiem."

13:58 "Ja mēs runājam par gada finanšu pārskatu, ir rakstīts: maksājumi personām. Atšifrējuma nav. Tāpat nav atšifrējuma, uz ko tērē Latvijas izlasei. Sanāk, ka viens pasaules čempionāts maksā 535 tūkstošus. Nekāda atšifrējuma. Pārskats nav caurspīdīgs," debatēs saka Edgars Jansons. "Es Kirovu droši vien pazīstu no bērna kājas." Federācijas prezidents atbild: "Es gan tevi nepazīstu."

13:53 Apstiprināta finanšu atskaite par 2015. gadu - 15 balsis par, pieci atturas, viens nebalso.

13:46 Pie mikrofona dodas LHF finanšu auditors. Lipmans: "Nokomentējiet muļķiem, kas neko nesaprot."

13:43 "Man žēl, ka uzstājas cilvēki bez zināšanām un smadzenēm," pārmetumus noraida Lipmans. Tiek uzdots jautājums par to, kāpēc 2014. un 2016. gadā federācija saņēmusi naudu no IIHF, bet 2015. gadā - ne. Lipmans tāpat noraida pārmetumus, ka federācijai būtu konti ārzemēs. Karsta diskusija augstos toņos. Lipmana pretinieks lūdz prezidentu "nepazemot sevi".

13:31 Kirovs Lipmans: ""Dinamo" cilvēki man teica, lai nekādā gadījumā netaisu otru pasaules čempionātu. Jo tad būs nepieciešama vēl viena halle, un "Dinamo" negrib, lai viņiem būtu konkurence. Un nāca man un to teica. Un Koziols - viņu no "Dinamo" izmeta ārā. Viņš pats zina, par ko. Tāds cilvēks tagad pretendē uz prezidenta amatu. Ja tiešām atradīsies [atbilstošs] cilvēks, kurš būs spējīgs pacelt un noturēt, tad es viņam tikai pateikšu paldies. Man ir ko darīt - man ir bizness."

13:27 Kirovs Lipmans turpina uzrunu: "Mani šodien pazīst gandrīz visa pasaule, un es varu lepoties. Daži mums mēģina pārmest, ka mums nav jaunatnes hokeja. Bet mēs tagad nodibinājām U9, tāpat U16 un U17 izlases, kas spēlē ārzemēs. Parādiet vēl, kurai valstij ir tādi rezultāti kā mums. Visu esmu ieguldījis, lai mūsu valstij būtu labāk. Esmu audzināts, ka pēc manis man jāatstāj ko labu. Savā laikā tāpēc pacēlu Metalurgu. Tagad sāpīgi, ka vainīgie staigā apkārt, smejoties un pīpēdami. Mana grāmatvede pateiks, ka no 2008. līdz 2015. gadam esmu ieguldījis pāri par diviem miljoniem. Bet es nekad neskaitu naudu. Pusi dienas esmu biznesā, pusi dienas braucu uz federāciju, lai risinātu jautājumus. Es tā varētu stāstīt daudz, bet negribu tērēt jūsu laiku. Protams, vienmēr var izdarīt, un mēs to cenšamies. Man ir lieli sakari starptautiskajā federācijā, man ir lieli sakari NHL ar Betmenu un visiem."

13:22 Kirova Lipmana uzruna: "Nekavēšu jūsu laiku - man ir konkrēti darbi, par kuriem vispār nav jautājumu. Ar daudziem esmu pazīstams ilgi. Varbūt reizēm esmu pārāk emocionāls, bet tāds ir mans raksturs. Vienmēr izdodas vienoties. Otrais - tas, ka federācija jau cik gadus nemainās, nozīmē, ka mums ir labs kolektīvs, kuriem es uzticos. Man nekādu jautājumu nav. Mēs, maza valsts, 20 gadus esam pasaules elitē. Par to runā gan kanādieši, gan amerikāņi, viņi par to vienmēr brīnās. Prasa: kā jums tas izdodas?"

13:14 "Pastāvēs, kas mainīsies. Pārmaiņas, protams, ir nepieciešamas, bet tām jābūt pakāpeniskām, kā komandai," saka Žoržs TIkmers, kurš uzskata, ka izlasei nepieciešama labāka gatavošanās. "Šeit sejās redzu cilvēkiem vēlmi veidot Hokeja federāciju kā mūsdienīgu un demokrātisku organizāciju, ar kuru varam lepoties."

13:10 Ar uzrunām uzstājas Edgars Severs no Izglītības ministrijas, Māris Liepiņš no Latvijas Olimpiskās komitejas, kā arī tās ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers.

13:03 LHF uzņem divus jaunus biedrus, kuri iegūst arī balsstiesības: Hokejs priekam un Latvijas Inline hokeja centru.

13:01 Ierosina mainīt darba kārtību, atceļot piekto punktu un kā otro punktu paceļot izpildinstitūciju vēlēšanas, tostarp prezidenta vēlēšanas. Astoņi par, neviens pret, 11 atturas, līdz ar to izmaiņas nav apstiprinātas.

12:51 Pēc pārtraukuma izdevies vienoties - kongresa vadītājs ievēlēts vienbalsīgi. 19 par, neviens pret.

12:48 "Tagad jūtams, ka visi nomierinājušies. Visiem labs noskaņojums, visi smaida. Tagad varam turpināt vai pārcelt uz nākamo reizi, ja nebūs saprašana," saka Lipmans. Kongress atsācies.

12:27 Izsludināts pārtraukums. Kongress sācies karsti, pagaidām nevar vienoties pat par tā vadītāju.

12:25 "Sēdiet un gaidiet, kad jums iedos vārdu. Netaisiet no sevis muļķi," Lipmans pārmet Koziolam.

12:22 "Man ir tāda sajūta, ka katrs te ir izdzēris pa polšam," Lipmans atskatās uz pēdējo minūšu notikumiem. Pēc tam izceļas pirmā vārdu apmaiņa starp Lipmanu un Viesturu Koziolu.

12:15 "Kas jūs tāds esat? Ā, tas, kurš nogremdēja Metalurgu," Lipmans tagad velta pārmetumus Kvēpam. "Vai visi zina, ko viņš izdarīja ar Metalurgu?" LHF prezidents pamatīgi aizsvilies.

12:10 "Ja "Dinamo" nav 70 latu, tad slikti" - pirmais strīds izceļas starp Kirovu Lipmanu un "Dinamo" pārstāvi Zigmāru Priedi. Lipmans uzstāj, ka savu pārstāvi "Dinamo" nedrīkst izvirzīt, Priede uzstāj, ka sapulces vadīšanu grib uzticēt juristam Mārtiņam Kvēpam. Apmaiņa augstos toņos notiek trīs minūtes.

12:09 Ar nelielu novēlošanos kongress ir sācies, un pirmo uzrunu saka prezidents Kirovs Lipmans.

11:40 Kongresa sākums plkst. 12:00, šobrīd norisinās LHF biedru reģistrācija kongresam.

11:00 „Volvo SC” ledus halles jaunajā sporta kompleksā mediju pārstāvji tika iepazīstināti ar Latvijas hokeja izlašu jaunajām ģērbtuvēm un citām telpām. Jaunais sporta komplekss atrodas blakus „Volvo SC” ledus hallei, un to turpmāk izmantos visas Latvijas hokeja izlases. Bez kompleksā izbūvētās valstsvienības lielās ģērbtuves būs pieejamas arī trīs mazākas ģērbtuves. Tāpat sporta kompleksā ir paredzēta viesnīca, konferenču telpa, kā arī vingrošanas un džudo zāle. Jaunais „Volvo SC” sporta komplekss Latvijas hokeja izlašu vajadzībām ir tapis sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju. Tuvākajā laikā sporta komplekss tiks nodotos ekspluatācijai un kļūs par visu Latvijas hokeja izlašu mājvietu.

Kongresa darba kārtība:

1. LHF biedru un biedru kandidātu apstiprināšana.
2. LHF prezidenta K. Lipmana atskaites ziņojums.
3. Finanšu atskaite.
4. LHF izpildinstitūciju vēlēšanas.
5. Dažādi.

Saistītie raksti:

17. septembris: Koziols, Ķirsons un Martinsons par pārmaiņām...
22.septembris: Koziols par Saules akmeni, Lipmanu un draugiem,...
29. septembris: LHF kongresu gaidot: kāds noskaņojums valda...
4. oktobris: LHF kongresā, visticamāk, būs 21 balsstiesīgs...
4. oktobris: Ticēt Lipmanam: tas ir - necienīt pašam sevi
4. oktobris: Fāzels vēstulē Vējonim: "Lipmans ir vadošais...
5. oktobris: Bez balsstiesībām palikušie LHF biedri neslēpj...
5. oktobris: Rīgas "Dinamo" savu kandidātu LHF prezidenta...
5. oktobris: Savickis: ''''Dinamo'' par Lipmanu nebalsos''
7. oktobris: Koziols īsi pirms kongresa min neglaimojošus...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 443 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2016-10-07 11:48, pirms 8 gadiem
Lipman atkāpies

  +9 [+] [-]

, 2016-10-07 11:50, pirms 8 gadiem
A, kur video tiešraide? Būtu vēl interesantāk.

  +9 [+] [-]

, 2016-10-07 11:51, pirms 8 gadiem
Lipman, tur ir durvis!!!

  +6 [+] [-]

, 2016-10-07 11:54, pirms 8 gadiem
Grāmatvede būs pirmdien

  +2 [+] [-]

, 2016-10-07 11:54, pirms 8 gadiem
ap*isiens..

tiešraide ir ''tiešā'' ''raide'' jeb ''pārraide'', kas tiek atspoguļota video formātā nevis teksta formātā.. Video nav nekur pieejams?

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 11:55, pirms 8 gadiem
Kirov, esi vecis un atkāpies!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:01, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: A, kur video tiešraide? Būtu vēl interesantāk.
++++++

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:03, pirms 8 gadiem
12:03 Un vel nekas nav sacies?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:05, pirms 8 gadiem
Lai gan negribētos, bet gan jau būs tāpat kā LFF, sacelts liels jampadracis, bet rezultāts tas pats vecais...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2016-10-07 12:07, pirms 8 gadiem
12:10 LHF kongress noritējis bez pārsteigumiem un K.Lipmans turpina vadīt LHF.Paldies par uzmanību

  +2 [+] [-]

, 2016-10-07 12:09, pirms 8 gadiem
Ja to nerāda tiešajā, tad ceru, ka kāds to nofilmēs, lai varētu apskatīties pēc tam..

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:12, pirms 8 gadiem
Parunās par Lipamana cirku

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:14, pirms 8 gadiem
Koziol, mēs par tevi...

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 12:14, pirms 8 gadiem
Kā Tur izskatās? Kirovs ar važām piestiprinājies pie krēsla?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:14, pirms 8 gadiem
Nu kā tad bez video tiešraides.. SC taču varēja pacensties!

     [+] [-]

, 2016-10-07 12:16, pirms 8 gadiem
AIZIET, LIPMAN!

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 12:17, pirms 8 gadiem
Bāc kā šito gribētos redzēt! Lipmans jau satraucies, ja uzbrūk

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:18, pirms 8 gadiem
Par hokeja federācijas bardaku

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 12:18, pirms 8 gadiem
Diez Kirovam līdzi ir mildronāts?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-07 12:19, pirms 8 gadiem
Sākums ir daudzsološs, Dinamo nav "biedru" sarakstā

  +2 [+] [-]

, 2016-10-07 12:19, pirms 8 gadiem
Lipmans jau labprāt savu krēslu atdotu citam, bet neviens negrib.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:20, pirms 8 gadiem
He he he ehhe Kirovs labs! No sākuma jau bija jaierauj!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:21, pirms 8 gadiem
Jumts iet ciet tam Lipmanam

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:23, pirms 8 gadiem
Lipmanu tūlīt ķers trieka, šo vedīs ārstēt un kongress tādējādi tiks norauts..

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 12:23, pirms 8 gadiem
Eh, žēl ka SC nespēja nodrošināt video tiešraidi.
Tagad būs jāpaļaujas uz raksta autora godaprātu, ka tas neizraus fragmentus no kopējā konteksta.

 +15 [+] [-]

, 2016-10-07 12:24, pirms 8 gadiem
oj kā gribētos tagad aliņu, popkornu un ar jums (sporta centra komentētāji) kādā kinoteātrī uz lielā ekrāna skatīties tiešraidi šī pasākumam - laikam būtu oskara cienīga filma

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:25, pirms 8 gadiem
Pagaidām viss stilā

     [+] [-]

, 2016-10-07 12:25, pirms 8 gadiem
Kongresā vajadzētu runāt par hokeja attīstību, ko un kā uzlabot nevis taisīt cirku, ko mēģina darīt? Vai tad bez Koziola citu kandidātu nav?

  +3 [+] [-]

, 2016-10-07 12:26, pirms 8 gadiem
Vecais kalums Kirovam, tādus tikai ar kājām pa priekšu var iznest. Citādi pie krēsla netikt.

     [+] [-]

, 2016-10-07 12:28, pirms 8 gadiem
izskatās, ka būs labi, Kiram jau nopietni vibrē jumts un Koziols vēl pat nav sācis uzstaties

  +2 [+] [-]

, 2016-10-07 12:28, pirms 8 gadiem
Varbut kāds, kas ir uz vietas var uztaisit facebook live video? Un padalīties?

     [+] [-]

, 2016-10-07 12:30, pirms 8 gadiem
uhh.. tikai 18minūtes vajadzēja pirmajam taimautam. Ļoti žēl ka nav videotiešraide...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:30, pirms 8 gadiem
Un tā uzvedas federācijas prezidents No comments

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 12:31, pirms 8 gadiem
Kapec partraukums??Kiram mildronats beidzaas?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 443 komentāri