Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" ar vairākiem papildinājumiem sāk gatavošanos sezonai

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"Liepāja" ar vairākiem papildinājumiem sāk gatavošanos sezonai
Liepājnieku rindas papildinājis Latvijas hokejam labi pazīstamais Daniels Bogdzjuls

Latvijas čempionāta komanda HK "Liepāja Optibet" šodien galvenā trenera Igora Ļebedeva vadībā uzsākusi gatavošanos jaunajai sezonai. Komandas rindas papildinājuši arī vairāki jauni spēlētāji.

Liepājnieku nometnei pievienojies 23 gadus vecais lietuviešu uzbrucējs Daniels Bogdzjuls, kurš pērn bija viens no vadošajiem Polijas līgā spēlējošās Katovices komandas uzbrucējiem. Tāpat Liepājā atgriezies Edgars Homjakovs, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadījis Francijas augstākajā līgā.

Komandas rindas papildinājuši arī Roberts Mamčičs un Romāns Ņekļudovs, kurš pagājušo sezonu noslēdza "HK Zemgale/LLU" sastāvā. Kopumā nometnē pašlaik ir 30 hokejisti, taču līgumi ar spēlētājiem tiks slēgti vien sākot ar 1. augustu, kad tiks gūta lielāka skaidrība par komandas kodolu gaidāmajā sezonā.

No iepriekšējās sezonas sastāva komandā nav Ralfa Grīnberga un Ričarda Kondrāta, kas abi sezonu bija sākuši ārzemēs un liepājnieku rindām pievienojās vien sezonas gaitā.

Pirmās pārbaudes spēles liepājnieki aizvadīs vēl šomēnes, 27. un 29. jūlijā savās mājās tiekoties ar MHL spēlējošo "Kuņluņ" vienību. Jāatzīmē, ka ar ķīniešu komandu divas pārbaudes spēles jau aizvadījusi "HS Rīga", kas arī sākusi gatavošanos jaunajai sezonai.

Tāpat, augusta nogalē Liepājā tiks rīkots pārbaudes turnīrs, kurā papildus "HK Liepāja Optibet" piedalīties arī "HK Kurbads" un Zviedrijas trešās spēcīgākas līgas komandas Arlandas "Wings". Tuvākajā laikā būs skaidrs, kura komanda būs ceturtā turnīra dalībniece.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 15:59, pirms 7 gadiem
Te ir pilnīgs raksts par Rīgu, par sastāvu un pārbaudes spēlēm ar Kuņluņu :
Igora Smirnova vadītā HS „Rīga” sāk gatavoties...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-17 16:11, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Te ir pilnīgs raksts par Rīgu, par sastāvu un pārbaudes spēlēm ar Kuņluņu :
http://hsriga.lv/2017/igora-smirnova-vadita-hs-riga-sak-gatavoties-jaunajai-hokeja-sezonai/
Skatos, ka arī jauniešu kuņluņā pilns ar ķīniešu uzvārdiem.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-17 16:13, pirms 7 gadiem
he, he, Volx būs sajūsmā par Bogdzjula piesaisti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-17 18:02, pirms 7 gadiem
Varbūt sametamies pa 50 centiem un palīdzam Liepājas mūkam izpirkt no lombarda Metalurga maiku? Tas būtu tāds cēls žests sakarā ar hokeja sezonas sākumu...