Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Pirmoreiz dzīvē hokejs nav mana prioritāte. Tagad jābūt paraugpilsoņiem"

Agris Suveizda

Hārtlijs: "Pirmoreiz dzīvē hokejs nav mana prioritāte. Tagad jābūt paraugpilsoņiem"
Bobs Hārtlijs. hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas komandas Omskas "Avangard" un arī Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs kluba mājaslapā sniedzis interviju par to, kā pavada laiku mājās Kanādā.

"Mums klājas ļoti labi. Joprojām esam karantīnā, jo atlidojām no Maskavas, bet visi saprotam, kam daudzas valstis pašlaik iet cauri – mēs cīnāmies pret vīrusu, kas atņem dzīvības un daudzus cilvēkus ievieto slimnīcās. Nav jautri, bet mums ir jācīnās kopā. Cerams, ka pretzāles tiks atrastas," sacīja Hārtlijs. "Esam karantīnā, tādēļ draugi iet uz veikalu un mums pie durvīm atstāj pārtiku. Daudz skatos hokeju, daudz pārrunu ar "Avangard", arī uzkopju māju un pastrādāju dārzā – lai gan pašlaik nav tie labākie laika apstākļi un vēl par agru to darīt."

"Ārsti, medmāsas, medicīnas personāls, šoferi – šie cilvēki pašlaik uztur mūsu dzīves un ir pelnījuši ļoti daudz uzslavu. Pašlaik cīnāmies par savām dzīvībām, un katram ir jābūt paraugpilsonim. Kad mana karantīna būs galā un ja man ļaus to darīt, pieteikšos palīdzēt veciem ļaudīm, jo kopš manas karjeras sākuma apkārtējie bijuši ļoti labi pret mani. Ja varēšu viņiem šādi pateikties par to, es to darīšu," Hārtlijs turpināja.

"Vai NHL sezona tiks pabeigta? Godīgi sakot, pirmoreiz manā dzīvē hokejs nav mana pirmā prioritāte. Šobrīd svarīga ir veselība un atgriešanās pie normālas dzīves. Daudz cilvēku zaudē darbu, skolas ir slēgtas – viss ir apturēts, un visi gaida, kas notiks ar vīrusu. Ja būs iespējams pabeigt NHL sezonu – labi, bet nedomāju, ka tā kādam pašlaik ir prioritāte. Vispirms atgriezīsimies pie normālas dzīves, un tad varēsim atkal runāt par sportu. Šādā laikā varam padomāt, cik laimīgi esam, kad mums viss ir labi. Tagad nedrīkstam būt savtīgi un darīt to, ko vēlamies darīt. Tagad ir jādara tas, ko mums liek darīt."