Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Miris KHL kluba "Sibir" valdes vadītājs un galvenais sponsors

Rolands Eliņš

Miris KHL kluba "Sibir" valdes vadītājs un galvenais sponsors
Dmitrijs Bosovs. Foto: Hcsibir.ru

KHL klubs „Sibir” savā mājaslapā publicējis informāciju par 52 gadus vecā Dmitrija Bosova aiziešanu mūžībā. Vairāki Krievijas mediji vēsta, ka viņš vakar izdarījis pašnāvību.

Dmitrijs Bosovs bija „Sibir” valdes vadītājs un galvenais atbalstītājs. Bosovs bija uzņēmuma „Sibantransit” īpašnieks, un šis uzņēmums ir KHL kluba Novosibirskas „Sibir” ģenerālsponsors.

„Sibir” paziņojumā norādīts, ka Bosovs kluba darbā piedalījies 12 gadu garumā, sekmējot ne tikai profesionālā, bet arī amatieru un bērnu hokeja attīstību. „Sibir” viņa ieguldījumu novērtē junioru PČ rīkošanas tiesību iegūšanu sakarā – Novosibirskā šis turnīrs plānots 2023. gadā.

Bosovs bija miljardieris – šī gada „Forbes” apskatā viņa bagātība tika lēsta 1.1 miljarda dolāru apmērā.

Par Bosova nāvi oficiāli tika paziņots vakar vakarā, tiek vēstīts, ka viņš mūžībā aizgājis iepriekšējā naktī. Krievijas mediji, ieskaitot ziņu aģentūru TASS, ziņo, ka Bosovs izdarījis pašnāvību un atrasts miris savā dzīvoklī Maskavā.

Izmantotie resursi:
https://hcsibir.ru/ru/news/5369