Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Bijām vienojušies ar Šipačovu, ka viņš man piespēlēs, lai iemetu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis: "Bijām vienojušies ar Šipačovu, ka viņš man piespēlēs, lai iemetu"
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas mačā uzbrucējs Miks Indrašis guva vārtus, bet latvieša pārstāvētais Maskavas "Dynamo" savā laukumā pārspēja Piemaskavas "Vityaz" - 3:1. Indrašis nebija iemetis kopš 14. oktobra. Latviešu uzbrucējs atklāj, ka pēc traumas ir grūti tikt atpakaļ, turklāt spēlētāju savainojumu dēļ pastāvīgi mainās virknējumi.

Miks Indrašis: "Ilgi nebiju iemetis. Tā kā paldies Šipam [Vadimam Šipačovam], kurš man iedeva piespēli uz tukšiem vārtiem. Pirms spēles vienojāmies, ka viņš piespēlēs man, bet es iemetīšu - tātad viss pēc plāna. Pēc traumas grūti ieiet atpakaļ spēlē, turklāt komandā tagad ir seši leģionāri, līdz ar to man jāstrādā un no jauna jāiegūst trenera uzticība."

Tev pēdējā laikā bija neveiksmīgs nogrieznis, daudz traumu. Kā tagad jūties?
- Jā, traumas bija. Pirmoreiz tik daudz sezonas laikā. Grūti tikt atpakaļ labā stāvoklī. Cenšos strādāt treniņos, lai atgūtu sportisko formu.

Tagad komandā daudziem spēlētājiem ir veselības problēmas. Tevi pacēla uz pirmo maiņu, kā jūties tur?
- Pēdējās divās spēlēs ir mainījušies virknējuma biedri. No rīta slidoju ar vieniem, bet spēlēju jau ar citiem. Pirms mača mūs samainīja. Tā kā sevi jāgatavo, ka jebkurā momentā var ielikt jebkurā virknējumā. Tas ir grūti, bet jāprot spēlēt ar jebkuriem.

Tagad iemeti ripu, kaut tukšos vārtos. Tas palīdzēs atgūt pārliecību pēc traumas?
- Protams, tas dos pārliecību, es ceru. Pagaidām pēc traumas vēl nejūtos tik labi - kājas kustās, bet galva un rokas vēl netiek līdzi. Vajag sev iedabūt galvā, ka protu spēlēt. Un jāspēlē kā agrāk.

.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru
dynamo.ru