Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun Red Star" bez latviešu hokejistiem otro dienu pēc kārtas pieveic "Amur"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Kunlun Red Star" bez latviešu hokejistiem otro dienu pēc kārtas pieveic "Amur"
Pekinas "Kunlun Red Star" hokejisti. Foto: Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trešo panākumu pēc kārtas svinēja Pekinas "Kunlun Red Star" vienība, kas savā laukumā ar 4:2 pieveica Habarovskas "Amur". Zīmīgi, ka arī abu komandu vakardienas spēlē Ķīnas vienība triumfēja tieši ar šādu rezultātu.

Sākumā gan pārsvaru izdevās iegūt "Amur" hokejistiem, kuri pēc Dmitrija Korobova un Aleksandra Gorškova metieniem skaitliskajos vairākumos spēja līdz 22. minūtei iegūt 2:0 vadību. Otrā perioda turpinājumā gan kanādieši Lūks Lokhārts un Žilbērs Brulē atguva līdzsvaru uz rezultāta tablo - 2:2.

Noslēdzošajās 20 minūtēs iniciatīva piederēja "Kunlun Red Star" vienībai, 55. minūtē citam kanādietim Ādamam Kraknelam gūstot uzvaras vārtus (3:2) un pēc tam ieraidot ripu tukšos vārtos - 4:2. "Amur" komandai šī bija jau devītā neveiksme pēc kārtas, kas komandas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs samazina līdz minimumam. Ar 44 punktiem 50 mačos Habarovskas komanda ir pēdējā vietā Austrumu konferencē.

Turpretim "Kunlun Red Star" ar 53 spēlēs sakrātiem 57 punktiem Austrumos saglabā sesto vietu. Pārējām komandām gan ir par dažām spēlēm mazāk.

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/82383.html