Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Helberjs, Voinovs un Tkačovs kļuvuši par KHL nedēļas labākajiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Helberjs, Voinovs un Tkačovs kļuvuši par KHL nedēļas labākajiem
Magnuss Helberjs. Foto: TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien nosaukti Sanktpēterburgas SKA komandas zviedru vārtsargs Magnuss Helberjs, skanalozais aizsargs Vjačeslavs Voinovs (Omskas "Avangard") un SKA uzbrucējs Vladimirs Tkačovs.

Helberjs palīdzēja SKA izcīnīt uzvaras abās aizvadītajās spēlēs, reizi savus vārtus atstājot neieņemtus. Zviedrs atvairīja 97,3% metienu, vidēji spēlē ielaižot 0,50 ripas, kas bija nedēļas labākais rādītājs līgā. Tāpat viņam nedēļas laikā bija 102 minūtes un 43 sekundes ilga "sausā" sērija.

Voinovs ar "Avangard" komandu uzvarēja trijās izbraukuma spēlēs, pašam nedēļas laikā nopelnot četras rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs starp viņa ampluā hokejistiem. Aizsargs nedēļu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3 un veica četrus spēka paņēmienus, vidēji uz ledus pavadot iespaidīgas 27 minūtes un 52 sekundes.

Tikmēr Tkačovs nosaukts par nedēļas labāko uzbrucēju. Viņš divās uzvarās kopā tika pie trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīva lietderības koeficienta +3.

Par nedēļas labāko jauno spēlētāju nosaukts vārtsargs Dmitrijs Šugajevs no Čerepovecas "Severstal", kurš divās spēlēs izcīnīja vienu metienu - 21 gadu vecais hokejists atvairīja 93,3% metienu, vidēji ielaižot 1,49 ripas.

Ar Zvaigžņu spēli saistītais pārtraukums KHL noslēgsies otrdien, kad viena no Rietumu konferences pastarītēm Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems "Sochi" hokejistus.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-20 15:57, pirms 4 gadiem
Kas tas, bļin, par Helberjs? Girgješons, petešons, kāds vēl šons. Rakstiet tad angliski vismaz.

     [+] [-]

, 2020-01-21 21:54, pirms 4 gadiem
Magnus Hellbergs

     [+] [-]

, 2020-01-21 21:54, pirms 4 gadiem
Petešoni jeban..