Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs KHL Zvaigžņu spēles finālā apspēlē Majoni un Dārziņu

Ints Megnis
Ints Megnis

Hārtlijs KHL Zvaigžņu spēles finālā apspēlē Majoni un Dārziņu
Metjū Majone (no kreisās) un Lauris Dārziņš KHL Zvaigžņu spēlē. Foto:Credit: Yegor Aleyev/TASS/Scanpix

Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Majone svētdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles pusfinālā, tomēr pēc tam finālā Bobrova divīzijas komanda, ko pārstāvēja arī Lauris Dārziņš, piekāpās Boba Hārtlija trenētajai Černiševa divīzijas vienībai.

Šogad atkal KHL Zvaigžņu spēlē sacentās četru divīziju komandas, laukumā hokejistiem dodoties formātā četri pret četriem. Pirmajā no spēlēm Boba Hārtlija trenētā Černiseva divīzijas komanda kas sestdien bija labākā meistarības konkursā, ar 5:3 (2:2) pārspēja Harlamova divīziju. Vēl spēles 17. minūtē Sergejs Mozjakins, gūstot otros vārtus mačā, panāca 3:3, tomēr atlikušajā laikā Romans Starčenko un Antons Burdasovs nodrošināja Černiševa komandai panākumu.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" spēlētāji Majone un Dārziņš pārstāvēja Bobrova divīziju, kuras komanda pusfinālā ar 4:3 (4:1) pārspēja Tarasova divīziju. Jau pēc 19 sekundēm Majone ar piespēli palīdzēja Ņikitam Gusevam atklāt rezultātu, bet turpinājumā izcēlās arī Vadims Šipačovs, Aleksandrs Barabanovs un Kirils Marčenko, kas ļāva Bobrova komandai aizskriet priekšā ar 4:0. Vēl pirmajā puslaikā Mihals Ržepīks vienus vārtus atguva, bet otrās spēles daļas pirmajās 100 sekundēs deficīts tika samazināts līdz 3:4. Atlikušajās astoņās minūtēs Tarasova divīzijai bija vairākas labas iespējas panākt vismaz izlīdzinājumu, bet rezultāts tā arī vairs nemainījās.

Spēlē par trešo vietu Harlamova divīzija ļoti rezultatīvā cīņā ar 8:7 pārspēja Tarasova komandu. Vēl minūti pirms pamatlaika beigām Harlamova komanda bija priekšā ar 6:5, bet atlikušajā laikā tika gūti trīs vārti, noslēdzošo ripu vien deviņas sekundes pirms beigām iemetot Tarasova komandā spēlējošajam Kirilam Kaprizovam. Līdz ar to uzvarētāju noskaidroja pēcspēles metienos, kurā Harlamova vienība bija pārāka ar 3:1.

Pēc tam finālā Černiševa vārdā nosauktā komanda ar 4:3 (3:1) uzvarēja Bobrova divīziju. Rezultātu atklāja Majones un Dārziņa komandas biedrs Dmitrijs Kagarļickis, bet nākamās četras ripas iemeta pretinieki, divreiz izceļoties Derenam Dicam, bet pa reizei Antonam Burdasovam un Janam Kovāržam. Turpinājumā Vadims Šipačovs (pēc vēl vienas Majones piespēles) un Kagarļickis divus vārtus atguva, bet neizšķirtu panākt neizdevās un Bobrova divīzijas vienība cieta neveiksmi.

Pērn KHL Zvaigžņu spēles miniturnīrā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās tā brīža Rīgas "Dinamo" kapteinis Miks Indrašis, bet Bobrova divīzijas komanda palika pēdējā, ceturtajā, pozīcijā.

1 2 3 4 121 komentārs

     [+] [-]

, 2019-01-20 16:54, pirms 5 gadiem
Pirmās spēles tīri foršas, jestras tādas. Protams, rietumi pēc spēka spēcīgāki un aktīvāki, to var arī te redzēt. Malači!

  +6 [+] [-]

, 2019-01-20 16:57, pirms 5 gadiem
Neesmu baigais zvaigžņu spēļu fans, bet šādas spēles tikai priekam un labāko izcelšanai arī nāk par labo - fani var paskatīties uz mīluļiem, bez validola, bet zvaigznes uzspēlēt bez stresa - tāds treniņš ar atļauju ākstīties fanu priekšā ar iespēju uzkrāt labās emocijas pirms izšķirošajiem sezonas notikumiem. Cerams Majonem un Dārziņam, tas dos emocijas un jaudu izvilkt PO priekš Dinamo un Laurim pēc tam arī izlasē.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 16:58, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Pirmās spēles tīri foršas, jestras tādas. Protams, rietumi pēc spēka spēcīgāki un aktīvāki, to var arī te redzēt. Malači!
Bobrova divīzija - šovmeņu divīzija. Bet par to spēku -pēc logikas jau Harlamova divīzijai bija jāiet uz uzvaru - Douss, Mozjakins, Zaripovs, Kosta.
Slēpts komentārs: pernambucano

  +5 [+] [-]

, 2019-01-20 17:26, pirms 5 gadiem
ir jābūt ļoti slimam krievu līgas fanātam, lai svētdienā skatītos šo balagānu pa TV, laikā kad notiek aizraujošas cīņas PK ziemas sportos visām gaumēm no biatlona līdz renei...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-20 17:29, pirms 5 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiki dinamieši! Tas tomēr ir dižens sasniegums piedalīties šādā mačā. Katra hokejista sapnis!
ZB

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 17:51, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ir jābūt ļoti slimam krievu līgas fanātam, lai svētdienā skatītos šo balagānu pa TV, laikā kad notiek aizraujošas cīņas PK ziemas sportos visām gaumēm no biatlona līdz renei...
Nepatik neskaties, kapec jalien smirdet Tev, krievu ligas komentet???

  +5 [+] [-]

, 2019-01-20 17:59, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ir jābūt ļoti slimam krievu līgas fanātam, lai svētdienā skatītos šo balagānu pa TV, laikā kad notiek aizraujošas cīņas PK ziemas sportos visām gaumēm no biatlona līdz renei...
Kas gribēs atradīs laiku pasekot visam. Savukārt, cik slimam jābūt, lai līstu speciāli rakstā, lai citus sauktu par slimiem - es nezinu.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 17:59, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Nepatik neskaties, kapec jalien smirdet Tev, krievu ligas komentet???
Tad mierīgi noskatīties kā pieaug kremļa maigās varas projekta ietekme Latvijā?Pret to ir jākomentē un pēc iespējas vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:09, pirms 5 gadiem
coffijs rakstīja: Tad mierīgi noskatīties kā pieaug kremļa maigās varas projekta ietekme Latvijā?Pret to ir jākomentē un pēc iespējas vairāk.
Es daudzkārt esmu teicis - ja cilvēks kļūst par Putina varas fanu, joskatās hokeju, tad viņu par Putinistu pataisītu arī šilte logā. Neviens normāls cilvēks nemainīs politisko pārliecību dēļ tā, ka skatās, kādu noteiktu sporta spēles turnīru. Tad jau renei būtu visus jāpadara par Kremļa mīļiem.

  +5 [+] [-]

, 2019-01-20 18:09, pirms 5 gadiem
SPēle ir gatavās šausmas, bisķi paskatījos, izslēdzu ārā, vienkārši tupi slidinās kad sagrib tad iemet, vispār tik garlaicīgi ka slikti paliek.
Nesaprotu kāda vispār jēga taisīt šādas zvaigžņu spēles ja tur viņi vispār nespēlē hokeju bet vienkārši ākstās kaut ko..

     [+] [-]

, 2019-01-20 18:14, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Es daudzkārt esmu teicis - ja cilvēks kļūst par Putina varas fanu, joskatās hokeju, tad viņu par Putinistu pataisītu arī šilte logā. Neviens normāls cilvēks nemainīs politisko pārliecību dēļ tā, ka skatās, kādu noteiktu sporta spēles turnīru. Tad jau renei būtu visus jāpadara par Kremļa mīļiem.
Es skatos Krievijas seriālus, es laikam jau sen esmu putinists.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-20 18:17, pirms 5 gadiem
Zapi ,tu arī esi pilnīgs " idiots " būtu labāk savu smakojošās vārsmas paturējis pie sevis !!!
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:31, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es skatos Krievijas seriālus, es laikam jau sen esmu putinists.
kui viņ zin kas tu esi, bet reti esmu saskāries ar ko kvalitatīvu no krieviem. Sevišķi ņemot vērā ja pēdējos gads pendosi, briti, skandināvi ir saražojuši kvalitatīvu produktu galaktiskos apmēros.
Slēpts komentārs: pernambucano

     [+] [-]

, 2019-01-20 18:34, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: kui viņ zin kas tu esi, bet reti esmu saskāries ar ko kvalitatīvu no krieviem. Sevišķi ņemot vērā ja pēdējos gads pendosi, briti, skandināvi ir saražojuši kvalitatīvu produktu galaktiskos apmēros.
Galvenais, ka man patīk un interesē, es jau neuzspiežu citus tos skatīties.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-20 18:37, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ir jābūt ļoti slimam krievu līgas fanātam, lai svētdienā skatītos šo balagānu pa TV, laikā kad notiek aizraujošas cīņas PK ziemas sportos visām gaumēm no biatlona līdz renei...
Par šo balagānu uzzināju tikai atverot SC. Laikam, ka tiešām ļoti nozīmīgs sporta notikums.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-20 18:37, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Es daudzkārt esmu teicis - ja cilvēks kļūst par Putina varas fanu, joskatās hokeju,
šis pārspīlējums ir tikpat neadekvāts kā tas, ka krievi to naudu dod vnk tāpat, bez savas intereses.
Bet šie jautājumi jau ir izmalti 100x. Bet nu ja kāds grib tapt gudrāks, es rekomendētu nevis skatīties kolhza vai citas hokeja līgas zvaigžņu spēles, bet šo laiku veltīt lai internetā atrastu info, pilns nets par maigajām varām, ietekmēm u.t.t. Tas protams ir komplicēti un attiecigi sarežģīti, tāpēc vājakam prātam tomēr laikam, lai paliek zvaigžņu spēle.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-20 18:40, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Par šo balagānu uzzināju tikai atverot SC. Laikam, ka tiešām ļoti nozīmīgs sporta notikums.
Tas nav sporta notikums. Vnk klaunāde. Bet kam patīk lai skatās. Man pēdēja zvaigžņu spēle bija Sporta pilī, kad spēlēja Latvijas un Baltkrievu līgu komandas. Par cik pie belariem bija mūsējie, gribējās šos dzīvē redzēt. Visādi citādi ja es gribu skatīties hokeju, es skatos hokeju, pie kā šada es uzmanību nevaru noturēt.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:40, pirms 5 gadiem
Ja skatās kaut vai kādu krievu raidījumu ,tad piešūs visu ko var-čekists, putinists, okupants, nodevējs utt. Es arī skatos krievu seriālus. Pusgadu tagad skatos Muhtaru. Viegls atpūtas seriāls, draudzīgs, optimistisks. Laikam esmu putinists. Kad skatos amerikāņu seriālus tad laikam esmu trampists. Vai skatoties latviešu seriālus esmu vējonists?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:42, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ja skatās kaut vai kādu krievu raidījumu ,tad piešūs visu ko var-čekists, putinists, okupants, nodevējs utt. Es arī skatos krievu seriālus. Pusgadu tagad skatos Muhtaru. Viegls atpūtas seriāls, draudzīgs, optimistisks. Laikam esmu putinists. Kad skatos amerikāņu seriālus tad laikam esmu trampists. Vai skatoties latviešu seriālus esmu vējonists?
Tu esi savicka vaukšķis un krievu pakaļas laizītājs, putinasoss. Un tam nav nekāda sakara ar seriāliem kurus skaties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2019-01-20 18:43, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: es skatos vācu porņukus , par ko tad es ?
droši vien kaislīgākajās fantāzijās tevi apciemo pati Merkeles kundze...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:44, pirms 5 gadiem
Pilns ar savu viedokļa uzspiedējiem-manipulatoriem. Ja skatās zvaigžņu spēli tad tie ir vājākie prāti vai slimi.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-20 18:46, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: šis pārspīlējums ir tikpat neadekvāts kā tas, ka krievi to naudu dod vnk tāpat, bez savas intereses.
Bet šie jautājumi jau ir izmalti 100x. Bet nu ja kāds grib tapt gudrāks, es rekomendētu nevis skatīties kolhza vai citas hokeja līgas zvaigžņu spēles, bet šo laiku veltīt lai internetā atrastu info, pilns nets par maigajām varām, ietekmēm u.t.t. Tas protams ir komplicēti un attiecigi sarežģīti, tāpēc vājakam prātam tomēr laikam, lai paliek zvaigžņu spēle.
Ja cilvēks visur saskata "maigo varu" viņam tā sāk rādīties visur. Protams, ka Kremlis nedod naudu RD, Slovanam u.c. Eiropas komandām tāpēc, ka grib labdarību pret vājākā
m hokeja valstīm. protams, ka tā daļēji ir viņu vēlme veidot maigo varu un saglabāt ietekmi pasaulē, atmazgāt naudu utt. Bet paskatoties sportu - kur no top sporta vediem negrozās krievu nauda un politika. Vai visi tie, kas lamā KHL atsakās arī no renes, futbola, basketbola, F1, kur kremļa vara un nauda plūst krietni lielākos apmēros, kā RD? Un mūsu politikā, sportā pat bez RD vai šīs zvaigžņu spēles krievu ietekmes pietiek. Tad jau jāatsakās arī no basketa izlases, jo, kas tad ir LBS - krievu draugi Bemhens un Ameriks.
Starp citu mazāk tava, bet vairāk Zaipja, nameja un citu vēlme norādīt, kas ir labs un kas ir slikts, manāmi atgādina to pašu krievu šovinismu un vēlmi pasniegt savu produktu kā vienīgo īsteni pareizo un pretinieku kā ļaunuma impēriju, kas vienā mirklī samaitā prātu. Ir jāsaprot, ka vienkārsi skatoties kādu programmu tu nepalīdzi "iekarot savu valsti". Ja šeit atkārtotos Ukrainas scenārijs es dēļ KHL nenostātos "zaļo cilvēciņu" pusē.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-20 18:46, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ja skatās kaut vai kādu krievu raidījumu ,tad piešūs visu ko var-čekists, putinists, okupants, nodevējs utt. Es arī skatos krievu seriālus. Pusgadu tagad skatos Muhtaru. Viegls atpūtas seriāls, draudzīgs, optimistisks. Laikam esmu putinists. Kad skatos amerikāņu seriālus tad laikam esmu trampists. Vai skatoties latviešu seriālus esmu vējonists?
Pirmkārt šeit jāskatās kas ir tie šuvēji? Neizglītoti, nevarīgi dīvānā sēdētāji, kuri atbildību par savu neizdevušos dzīvi novels uz jebko. Puķinu, Ļeņinu, Gobzemu, uz jebkuru izņemot sevi.

  -3 [+] [-]

, 2019-01-20 18:47, pirms 5 gadiem
Bansam laikam par visu ir savs viedoklis, ko izauklē savās fantāzijās. Pamēģināšu bansa stilā- banss ir Ugandas iesūtīts spiegs Latvijā.

  -4 [+] [-]

, 2019-01-20 18:47, pirms 5 gadiem
Patiešām lielisks pasākums! Žēl, ka dinamiešu triumfam nedaudz pietrūka..

  -1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:50, pirms 5 gadiem
Namej, kā izbaudīji poļu fiasko šodien?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2019-01-20 18:54, pirms 5 gadiem
Reizi vai divas gadā ja sanāk laiks var paskatīties arī šādu hokeju.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-20 18:57, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: pis.mas tās polietes , tas gan !!! HE HE
Tev tiešām 28?
1 2 3 4 121 komentārs