Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun" aizsargs par kautiņu Rīgā saņem diskvalifikāciju, treneris dusmīgs par vienaldzību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Kunlun" aizsargs par kautiņu Rīgā saņem diskvalifikāciju, treneris dusmīgs par vienaldzību
Džeisī Lipons un Viktors Baldajevs. Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi, ka Pekinas “Kunlun Red Star” aizsargam Viktoram Baldajevam būs jāizlaiž nākamā spēle, jo viņš vakar mačā pret Rīgas “Dinamo” izkāvās ar mājinieku uzbrucēju Džeisī Liponu.

Disciplinārais reglaments paredz, ka hokejistam par sezonas otro un katru nākamo kautiņu tiek piespriesta vienas spēles diskvalifikācija un individuālais sods. Tādējādi Pekinas “Kunlun Red Star” aizsargam Viktoram Baldajevam būs jāizlaiž komandas nākamais mačs. Viņš vakar izkāvās ar Džeisī Liponu, pirms tam izdarot spēka paņēmienu pret Kristapu Zīli.

Sezonas pirmo piecu minūšu sodu Baldajevs saņēma izbraukuma spēlē pret Minskas “Dinamo”. Jāpiezīmē, ka arī Lipons cimdus nometa otro reizi sezonā, bet viņa saķeršanās mačā pret “Sochi” tika novērtēta ar 2+2 soda minūtēm.

Dienu pēc zaudējuma Rīgā paziņots, ka “Kunlun Red Star” rindās atgriezies amerikāņu vārtsargs Džeremijs Smits. 31 gadu vecais hokejists pagājušajā sezonā komandas rindās aizvadīja 32 mačus, atvairot 91,8% metienu un vidēji ielaižot 2,63 ripas. Smita kontā bija arī trīs sausās spēles.

Jādomā, tās nebūs vienīgās pārmaiņas Ķīnas klubā. Par to pēcspēles preses konferencē lika manīt arī galvenais treneris Aleksejs Kovaļovs. “Ko es varu pateikt… Ir grūti runāt, kad spēlētāji neuzņemas atbildību un nesaprot situāciju, kādā atrodamies. Būs pārmaiņas sastāvā. Šeit neviens zaudēšanu neuztver nopietni. Spēle paliek spēle. Ja šie hokejisti negrib spēlēt, būs izmaiņas,” teica Kovaļovs.

“Kunlun” atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā, bet līgas kopvērtējumā apsteidz tikai Rīgas “Dinamo”.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/11/17/...
https://twitter.com/khlmediateam/st...
https://www.khl.ru/news/2020/11/16/...

     [+] [-]

, 2020-11-17 18:02, pirms 3 gadiem
Kuņ Luņ DINAMO