Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam rezultatīva piespēle, Bārtulim ceturtais zaudējums pēc kārtas

Rolands Eliņš

Daugaviņam rezultatīva piespēle, Bārtulim ceturtais zaudējums pēc kārtas
Kaspars Daugaviņš
Foto: Hctorpedo.ru

Oskars Bārtulis un "Admiral" vienība šorīt cieta ceturto zaudējumu KHL pēc kārtas, ar 1:4 piekāpjoties "Severstal", lai arī mača gaitā uzbruka krietni vairāk. Savukārt "Torpedo" ar Kaspara Daugaviņa rezultatīvās piespēles palīdzību viesos ar 4;3 papildlaikā pieveica Novokuzņeckas "Metallurg".

Pētera Skudras vadītājā "Torpedo" savu debiju piedzīvoja nesen kā no "Dinamo" atlaistais Vācijas uzbrucējs Fēlikss Šics. Viņš spēles sākumā izcēlās ar pāris bīstamiem metieniem, taču "Torpedo" izbraukuma spēlē pret Novokuzņeckas "Metallurg" pirmajā periodā divreiz nokļuva iedzinējos ar 0:1 un 1:2, un vienīgos vārtus "Torpedo" sastāvā bija guvis cits bijušais Rīgas dinamietis Linuss Videls.

Otrajā periodā "Metallurg" panāca arī 3:1, taču 37. minūtē Kaspars Daugaviņš palīdzēja starpību atkal samazināt - latviešu uzbrucējs vairākumā izcīnīja ripu laukuma stūrī, pieslidoja tuvāk vārtiem un izdarīja rezultatīvu piespēli brīvajam Vadimam Homickim. 43. minūtē "Torpedo" panāca arī neizšķirtu, un šajos vārtos ar piespēli atzīmējās Šics. Pēc 3:3 panākšanas "Torpedo" pārņēma iniciatīvu, un iespējas gūt uzvaras vārtus bija gan Daugaviņam, gan Šicam, taču nācās spēlēt papildlaiku, kurā Sergejs Kosticins nokārtoja "Torpedo" uzvaru 4:3.

Daugaviņam šis ir ceturtais punkts (2+2) "Torpedo" rindās aizvadītajās astoņās spēlēs. Tieši tikpat Daugaviņš guva arī astoņās spēlēs sezonas sākumā "Dynamo" sastāvā. Šodienas mačā Daugaviņš nospēlēja 17:19 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus (labākais rādītājs komandā).

Oskars Bārtulis "Admiral" rindās bija guvis vārtus divās spēlēs pēc kārtas un trijos mačos no pēdējiem četriem, un arī šodien izgāja komandas pirmajā maiņā. Pirmais periods gan viņa komandai nebija veiksmīgs, lai arī "Admiral" uzbruka vairāk - "Severstal" prasmīgi izmantoja savus pretuzbrukumus un panāca 3:0.

"Admiral" pēc vārtsargu maiņas savus vārtu nosargāja jau labāk, taču uzbrukumā joprojām nevedās, un bija jāpagaida līdz 41. minūtei, kad vieni vārti tika atgūti - Konstantīns Makarovs ar precīzu metienu noslēdza uzbrukumu, kuru bija ievadījis tieši Bārtulis. Latvijas aizsargs ar rezultatīvu piespēli gan netika atalgots, jo pēc viņa tika izdarītas vēl divas piespēles.

Taču "Severstal" atguvās un panāca rezultātu 4:1, ar kādu arī spēle noslēdzās, lai arī mājinieki izdarīja 42 metienus pa vārtiem, bet "Severstal" tikai 25. "Admiral" vienībai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, taču klubs joprojām ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, jo pirms neveiksmju sērijas bija pratis parūpēties par četrām uzvarām pēc kārtas.

Bārtulis savā sezonas 20. spēlē laukumā pavadīja 25:05 minūtes, turklāt trešajā periodā nospēlēja vairāk nekā pusi (10:35 minūtes). Viņš vienreiz meta pa vārtiem un divreiz bloķēja pretinieku metienus. Šosezon Bārtuļa rēķinā seši punkti (4+2).

Jāpiemin, ka "Admiral" neilgi pirms spēles sākuma paziņoja par līguma laušanu ar Kanādas uzbrucēju Koriju Trivino, kurš komandai pievienojās vasarā pēc vairākām sezonām AHL un ECHL. 12 spēlēs viņš sakrāja divas rezultatīvas piespēles un lietderības koeficientu mīnus pieci, bet līgums lauzts pēc abpusējas vienošanās.

Savukārt rīta otrajā spēlē KHL favorīte CSKA viesojās Habarovskā pie "Amur" un nokļuva iedzinējos ar 0:2. Lai arī izdevās atspēlēties un Aleksandrs Radulovs 51. minūtē panāca neizšķirtu, "Amur " ar Vitālija Šulakova vārtu palīdzību spēja izraut uzvaru 3:2. Iegūtie trīs punkti gan neļauj pakāpties augstāk par 11. vietu Austrumu konferencē.

KHL spēles, 17. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Amur-CSKA3:2Admiral-Severstal1:4
Metallurg N-Nizhny Novgorod3:4 PSibir-Dinamo Min
Dynamo M-AvangardVityaz-Barys
Slovan-YugraMedvescak-Avtomobolist

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-17 12:41, pirms 9 gadiem
Nu čo, Dinamo pēdējie konferencē!!! Oktobrī spīd tikai zāģi

  +2 [+] [-]

, 2015-10-17 13:00, pirms 9 gadiem
Nu čo Nu baigais Nu čo, gandrīz esi bijis krievu valodas stundā...
Šeit nebija raksts, pa Dinamo pozīcījām vai vietu, nevajag tēlot idiotu..
VAI, Nu Čo pameklē kad būs raksts pa tavu Dinamo.. Nu Čo !!!
Rīga, Maskava, Minska okey !!!!

  -4 [+] [-]

, 2015-10-17 13:03, pirms 9 gadiem
Bārtulim vismaz nav golls...
Šoreiz Severstaļ pievērsa uzmanību.. Malači protams Amur, bija super 3.periods !!!!

     [+] [-]

, 2015-10-17 13:17, pirms 9 gadiem
Esam nogājuši Rietumu zonā līdz pašai gruntei.Vai pietiks spēka atsperties,vai izlaidīsim burbuļus un ļausimies straumei,kas aizskalos klubu mēslainē.Lai cik tas nebūtu skumīgi,bet tuvākajās trīs spēlēs pie kāda punkta tikt būs problemātiski,kas vēl vairāk palielinās atpalikšanu no pārējām komandām.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-17 13:27, pirms 9 gadiem
Starp citu,galīgi nebūšu pārsteigts ieraugot Kīnenu pie SKA stūres drīzumā.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-17 14:30, pirms 9 gadiem
Drīz jau ar Ladu varēs spēkoties par pēdējo vietu līgā. Es vairs negribu šito apkaunojumu, tad jāmet tiešām miers tam pasākumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-10-17 15:23, pirms 9 gadiem
Kaspars Daugaviņš palīdzēja starpību atkal samazināt - latviešu uzbrucējs vairākumā izcīnīja bumbu laukuma stūrī 😄

     [+] [-]

, 2015-10-17 16:22, pirms 9 gadiem
Velti aizsutija to Schutzu uz Torpedo, butu noderejis Riga.

     [+] [-]

, 2015-10-17 16:26, pirms 9 gadiem
kur var normāli redzēt khl spēlētāju statistiku?? vecajā majaslapā vis bija saprotams a šinī jaunajā jau zb

     [+] [-]

, 2015-10-17 16:39, pirms 9 gadiem
Ka tur bija, tak bija runas par Šicu ka trauma, vismaz mēnesi nespēlēs, utt.
aizmainīja un trauma pēkšņi pazuda un var uzreiz kapaat?

     [+] [-]

, 2015-10-18 08:51, pirms 9 gadiem
Ozolinsh999
Pamēģini šeit-http://www.championat.com/hockey/_superleague/1277/statistic/player/bombardir.html