Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis turpina daudz spēlēt, Karsumam trīs spēka paņēmieni, "Dynamo" un "Spartak" zaudē

Agris Suveizda

Indrašis turpina daudz spēlēt, Karsumam trīs spēka paņēmieni, "Dynamo" un "Spartak" zaudē
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā zaudējumus piedzīvojuši latviešu pārstāvētie klubi Maskavas "Dynamo" un Maskavas "Spartak", kas ar identisku 1:2 savā laukumā piekāpās līgas līderei un čempionei Maskavas CSKA un Novosibirskas "Sibir".

Pie trešās uzvaras pēc kārtas tomēr netika Maskavas "Dynamo", kas pirmajā trešdaļā realizēja vairākumu, taču nenoturēja vadību un savā laukumā piekāpās Maskavas CSKA (1:2), kas svinēja piekto panākumu pēc kārtas un divpadsmito – trīspadsmit spēļu laikā. Miks Indrašis kopā ar Igoru Poligalovu un Vladimiru Brjukvinu spēlēja otrajā virknējumā un uz ledus pavadīja tieši 18 minūtes, izdarot divus metienus un vienu bloķējot. Indrašim tas bija dalīti otrais ilgākais spēles laiks šosezon.

Līdzīgs scenārijs bija arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajam Maskavas "Spartak", kas otrā perioda sākumā guva vārtus, taču trešajā trešdaļā ielaida divus un ar rezultātu 1:2 atzina Novosibirskas "Sibir" pārākumu. Abas komandas pirms spēles savā konferencē ieņēma septīto vietu. Karsums un Daugaviņš kopā ar Iļju Zubovu spēlēja pirmajā maiņā. Mārtiņš Karsums 15 minūtēs un 58 sekundēs izpildīja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un uzvarēja divos no trim iemetieniem, bet Kaspars Daugaviņš 15 minūtēs un 41 sekundē uzvarēja savā vienīgajā iemetienā.

SpēleRez
Barys – Dinamo R3:4 P
Dynamo M – CSKA1:2
Sochi – Metallug Mg3:4 P
Spartak – Sibir1:2

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/81999.html
https://text.khl.ru/text/82000.html

  -1 [+] [-]

, 2019-10-16 23:08, pirms 5 gadiem
Mikam tā draudzene/sieva tāda miniatūra

     [+] [-]

, 2019-10-16 23:38, pirms 5 gadiem
Ja neko pat podā nevar iemest, tad triec bortā!