Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL piesaka tikai nedēļu ilgu pauzi un vēlas turpināt "play-off" ar sešiem klubiem

Rolands Eliņš

KHL piesaka tikai nedēļu ilgu pauzi un vēlas turpināt "play-off" ar sešiem klubiem
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālā hokeja līga pašā vakarā (neilgi pirms pusnakts pēc Maskavas laika) publicējusi paziņojumu savā mājaslapā, apliecinot, ka izslēgšanas spēļu turnīrs pārtraukts uz vienu nedēļu, taču KHL spēles gatavojas turpināt pēc tam, neskatoties, ka divas komandas no turnīra izstājušās. KHL šo nedēļu izmantos, lai vienotos par jaunu izspēles formātu, kurā būs tikai atlikušie seši klubi. KHL nenorāda šo veikto izmaiņu iemeslu.

„KHL pieņēmusi lēmumu par Gagarina kausa izspēles apturēšanu uz vienu nedēļu, lai organizētu un vienotos ar valsts iestādēm par jauna formāta izveidošanu otrās kārtas izspēlei ar sešu Krievijas klubu piedalīšanos,” vēstīts KHL mājaslapā.

KHL sola, ka tuvākajā līgā savos resursos līdzjutējiem sniegs informāciju par spēļu sākuma laikiem un noteikto formātu.

Gagarina kausa otrajā kārtā iekļuva astoņas komandas, taču pirms divām dienām „Jokerit” un šodien „Barys” paziņoja par izstāšanos no turnīra drošības apsvērumu un noteikto ceļošanas ierobežojumu dēļ, kas saistīti ar koronavīrusa izplatību pasaulē. Gagarina kausā palika seši Krievijas klubi, ieskaitot Mika Indraša pārstāvēto Maskavas „Dynamo”. Vēl arī SKA, CSKA, „Salavat Yulaev”, „Sibir” un „Ak Bars”.

Koronavīrusam veltītie drošības pasākumi ir sasnieguši arī Krieviju – VTB Vienotā Basketbola līga tika apturēta jau iepriekš un šodien pavēstīts, ka valstī visi basketbola turnīri nenotiks līdz desmitajam aprīlim. Tāpat stingrāki ierobežojumi noteikti vairākās Krievijas pilsētās, ieskaitot Maskavu, kurā aizliegti publiskie pasākumi ar vairāk nekā 50 dalībniekiem, kamēr Krievijas Sporta ministrija pieņēmu lēmumu no šodienas Krievijas teritorijā aizliegt starptautisku turnīru rīkošanu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/03/16/...

  +3 [+] [-]

, 2020-03-16 23:51, pirms 4 gadiem
Kolhozs savā krāšņumā

  +3 [+] [-]

, 2020-03-17 04:29, pirms 4 gadiem
Krievijas hokeja līga rullē ...........

  +1 [+] [-]

, 2020-03-17 08:48, pirms 4 gadiem
Es Indraša vietā pateiktu kolhoza vīriem ''sorry, es braucu mājās'', pat, ja tam sekotu kādas soda/algas sankcijas..

  +5 [+] [-]

, 2020-03-17 10:04, pirms 4 gadiem
Izstājās jau divi nekrievu klubi it kā! Ja būtu ceska vai ska, tad uz reiz būtu viss slēgts

  +6 [+] [-]

, 2020-03-17 10:09, pirms 4 gadiem
Te arī atbilde kapēc tā līga nekad nebūs uztverama nopietni un līdz nhl viņiem kā kosmosam

     [+] [-]

, 2020-03-17 10:12, pirms 4 gadiem
Pie tukšām tribīnēm, lai tik dragā!

  +2 [+] [-]

, 2020-03-17 10:21, pirms 4 gadiem
Lai tik spēlē,karantīnas laikā cilvēkiem būs ko skatīties pa TV,bet ja nopietni,interesanti kā šo jaunumu uztver komandu leģionāri,kuriem tomēr cita domāšana un mentalitāte.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-17 10:33, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Lai tik spēlē,karantīnas laikā cilvēkiem būs ko skatīties pa TV,bet ja nopietni,interesanti kā šo jaunumu uztver komandu leģionāri,kuriem tomēr cita domāšana un mentalitāte.
Pirmie pīkstieni vakar bija. Tagad katram pašam jāsaprot kā pret to attiekties un cik brīvs savās izvēlēs esi. Es domāju kāds leģis uzliks tam pasākumam virsū, jācer ne visi ir gatavi dancot uz rusņas oligarhu galda

  +1 [+] [-]

, 2020-03-17 11:16, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Lai tik spēlē,karantīnas laikā cilvēkiem būs ko skatīties pa TV,bet ja nopietni,interesanti kā šo jaunumu uztver komandu leģionāri,kuriem tomēr cita domāšana un mentalitāte.
Nebija aptauja, kur aptuveni 60% spēlētāju uzskatīja, ka jāpārtrauc čempis? Vislabākais jau ir ka vecie penši saka, ka nav ko uztrauties - nu un, ka saslims, galvenais ir par matušku rašu kaplēt. Krikunovs vakar vai aizvakar teica, ka spēlētājiem nebūtu jāčīkst.

     [+] [-]

, 2020-03-17 12:31, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Es Indraša vietā pateiktu kolhoza vīriem ''sorry, es braucu mājās'', pat, ja tam sekotu kādas soda/algas sankcijas..
Protams, ka Tu tā darītu, mēs pat nešaubāmies. Droši vien savam darba devējam arī pateici, ka tagad sēdēsi mājās un vienalga uz visu...

     [+] [-]

, 2020-03-17 12:35, pirms 4 gadiem
Guberņu sports būs. Lai spēlē. Indrašis čempions.

     [+] [-]

, 2020-03-17 12:40, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Protams, ka Tu tā darītu, mēs pat nešaubāmies. Droši vien savam darba devējam arī pateici, ka tagad sēdēsi mājās un vienalga uz visu...
Nevis vienalga uz visu, bet tieši nav vienalga j-ānuss. Tas, ka tev pofig, ka tu saslimsi, jo nekādas komplikācijas visticamāk tev nebūs, nenozīmē ,ka tava saslimšana neiespaidos citus. Jo vairāk cilvēki inficējās, jo lielāka iespēja inficēt citus tai skaitā vārīgās grupas kā tavus vecākus/vecvecākus.