Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam neprecīzs pēcspēles metiens, Hārtlijam pirmais zaudējums šosezon

Ints Megnis
Ints Megnis

Daugaviņam neprecīzs pēcspēles metiens, Hārtlijam pirmais zaudējums šosezon
Omskas "Avangard" līdzjutēji. Foto: TASS/Scanpix

Savā piektajā spēlē svētdien pirmo zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā piedzīvoja Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" komanda, kas ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:1, 1:0) viesos atzina Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu. Tikmēr latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš netrāpīja pēcspēles metienu, bet viņa pārstāvētā Podļskas "Vityaz" vienība ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā apspēlēja bez Roberta Bukarta spēlejošo Čerepovecas "Severstal".

Spēlē Ufā rezultātu mājinieki atklāja jau pēc 23 sekundēm, kad precīzs bija Jevgeņijs Birjukovs, bet pirmās trešdaļas vidū Temu Hartikainens panāca arī 2:0. Vēlāk Aleksandrs Hohlačovs vienus vārtus atguva, bet otrās trešdaļas sākuma daļā Hartikainens atjaunoja Ufas klubam divu vārtu pārsvaru. Kaut trešajā trešdaļā Sergejs Šumakovs samazināja deficītu līdz 2:3, "Avangard" neizdevās izvairīties no pirmās neveiksmes šosezon.

Sezonas pirmajos četros mačos "Avangard" komanda bija guvusi četras uzvaras, atrodoties Austrumu konferences vadībā, kamēr Ufa sezonu sāka ar trim panākumiem, bet iepriekšējā duelī ar 3:5 piekāpās Maskavas "Spartak".

Tikmēr "Vityaz" un "Severstal" spēlē abi vārti tika trešajā minūtē, kad vispirms Svjatoslavs Grebenščikovs vadībā izvirzīja "Vityaz", bet 41 sekundi vēlāk izlīdzinājumu panāca Antons Sizovs. Turpmākajās gandrīz 60 minūtēm rezultāts nemainījās un uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos. Pats pirmais bullīti devās izpildīt Daugaviņš, bet viņa raidījumu atvairīja vārtsargs Vladislavs Podjapoļskis. Tomēr nākamos divus "Vityaz" raidījumus realizēja Pāvels Varfolomejevs un Matiass Tedenbiju un mājinieki uzvarēja ar 2:0.

Kaspars Daugaviņš uz ledus pavadīja 18 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus un bloķēja divus pretinieku raidījumus. Tikmēr Roberts Bukarts, kurš šosezon piedalījies vienā mačā, atkal uz ledus nekāpa.

Citā mačā laukumā devās Ņižņekamskas "Neftekhimik", kam šonedēļ Rīgā bija vairākas pozitīvas Covid-19 analīzes, ar 2:5 (0:1, 2:2, 0:2) viesos piekāpās spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA. Cīņas gaitā "Neftekhimik" bija priekšā ar 2:1, tomēr Miro Āltonena "hat-trick" palīdzēja SKA izcīnīt panākumu. Šis bija pirmais "hat-trick" turnīrā šosezon.

SpēleRez.
Metallurg Mg. - Torpedo3:1
Salavat Yulaev - Avangard3:2
Lokomotiv - Traktor2:1
Vityaz - Severstal2:1 (pm)
SKA - Neftekhimik2:5
Spartak - Dinamo Mn3:4 (pag.)
Sochi - Ak Bars0:4

  +1 [+] [-]

, 2020-09-13 17:39, pirms 4 gadiem
Kas par na..j , Neftekhimik sodien spele , bet pret Dinamo nespeleja
tehnisko zaudejumu vajadzeja peskirt

  +3 [+] [-]

, 2020-09-13 20:28, pirms 4 gadiem
NHimik tieši pirms Rīgas spēles Rīgā ieguva +Covid testus. Negribas ticēt,ka tgd viss tur ok. Jokerit iedzina 2ned.karantīnā..

  +1 [+] [-]

, 2020-09-13 20:35, pirms 4 gadiem
striker rakstīja: NHimik tieši pirms Rīgas spēles Rīgā ieguva +Covid testus. Negribas ticēt,ka tgd viss tur ok. Jokerit iedzina 2ned.karantīnā..
jokerit karantīnā ir somu likumu dēļ, bet nukrievu līga savā stilā.. Pirms sezonas aktīvi muldēja, ka ja covid dēļ nevarēs spēlēt -dos tehnisko, a Neftehimik netiek. Būs interesanti, kas notisk ja tagad Rīga aizbrauks uz rašku un pēkšņi kādam būs covid. Ar ļaus braukt mājās un viss ok, vai arī dos tehnisko.

     [+] [-]

, 2020-09-13 20:46, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: jokerit karantīnā ir somu likumu dēļ, bet nukrievu līga savā stilā.. Pirms sezonas aktīvi muldēja, ka ja covid dēļ nevarēs spēlēt -dos tehnisko, a Neftehimik netiek. Būs interesanti, kas notisk ja tagad Rīga aizbrauks uz rašku un pēkšņi kādam būs covid. Ar ļaus braukt mājās un viss ok, vai arī dos tehnisko.
Nedo,dies,ja Dinamo kāds to Covid noķers. Kaut gan,ja padomā,tad gan jau ir tādi(tāpat kā citur),kam covid ir bezsimptomu,taču vīruss iekšā ir.Un ne jau tūlīt nākamajā dienā tas testos kā + uzrādās. Ir arī tā saucamā loga periods. Ja Jokerit visi paliks tīri pēc pēdējās spēles,tad nebūšu pārsteigts.
Laikam tak somiem tehnisko iedeva par atteikšanos Minskā spēlēt,tur jau iemesls bija politika.

     [+] [-]

, 2020-09-14 02:25, pirms 4 gadiem
satann rakstīja: Kas par na..j , Neftekhimik sodien spele , bet pret Dinamo nespeleja
tehnisko zaudejumu vajadzeja peskirt
Iespējams tikai Krievijā... Aizbrauktu mēs uz Krieviju, būtu pirmie līgā, kam fiksē covid, esmu pārliecināts, ka sadotu tehniskos zāģus... tfu, tfu