Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvaras vārti, Skvorcovs pēc piecu nedēļu pauzes atgriežas KHL

Agris Suveizda

Daugaviņam uzvaras vārti, Skvorcovs pēc piecu nedēļu pauzes atgriežas KHL
Kaspars Daugaviņš. Foto: Oksana Džadana/F64

Astoto spēli Kontinentālas hokeja līgas (KHL) sezonā aizvadījis latviešu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš palīdzēja Pekinas "Kunlun Red Star" izbraukumā ar rezultātu 3:0 pārspēt Novosibirskas "Sibir" un pārtraukt četru zaudējumu sēriju.

Gunārs Skvorcovs kopā ar Koriju Keinu un Edamu Kreknelu spēlēja nosacītajā pirmajā virknējumā un uz ledus pavadīja 12 minūtes un 39 sekundes, atzīmējoties ar diviem metieniem un vienu spēka paņēmienu. Kontinentālajā hokeja līgā Skvorcovs iepriekšējoreiz spēlēja 3. janvārī, sezonas lielāko daļu cīnoties Krievijas Augstākajā līgā. KHL viņa rēķinā astoņos mačos ir divi (1+1) punkti. Visus trīs vārtus Ķīnas klubs vienādos sastāvos iemeta otrajā trešdaļā un apturēja sāncenšu trīs panākumu sēriju.

Pēc izlašu pauzes uzvaras vārtus guvis Kaspars Daugaviņš, kurš 49. minūtē realizēja vairākumu, bet Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak" mājās atspēlējās no 0:2 un ar 4:2 pārspēja Magņitogorskas "Metallurg". Daugaviņš spēlēja otrajā virknējumā un 16 minūtēs un 35 sekundēs izdarīja vienu metienu, uzvarēja vienīgajā iemetienā un bloķēja divus metienus. Šosezon Daugaviņa rēķinā 53 spēlēs ir 36 (16+20) vārti. Tikmēr Mārtiņš Karsums spēlēja pirmajā maiņā un 12 minūtēs un 47 sekundēs atzīmējās ar vienu metienu un diviem spēka paņēmieniem.

Savā laukumā atspēlējās arī Helsinku "Jokerit", kas panāca 1:1 un 2:2 un 56. minūtē uzvaru pār Čeļabinskas "Traktor" izrāva mazākumā (3:2). Jānis Kalniņš atvairīja 24 no 26 metieniem. Austrumu konferences līderu duelī vienu punktu sāncenšiem uzdāvināja Boba Hārtlija un Alda Āboliņa trenētais Omskas "Avangard", kas 13 sekundes līdz pamatlaika beigām izlaida vadību un Kazaņas "Ak Bars" pieveica tikai bullīšos (2:1). "Avangard" pretiniekiem pietuvojās divu punktu attālumā, taču ir aizvadījis par divām spēlēm vairāk.

Līgas līderis Maskavas CSKA mājās ar 4:1 sakāva Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kā trenera asistents ir Sandis Ozoliņš. Pirmos vārtus mājinieku labā guva Antons Sļepiševs, kurš pie rezultativitātes punkta tika jau 14. spēlē pēc kārtas un atkārtoja komandas rekordu. Līgas rekords – 17 spēles pēc kārtas – pieder Aleksandram Radulovam. Sļepiševs sērijas laikā nopelnījis 20 (11+9) punktus.

SpēleRez
Sibir – Kunlun Red Star0:3
Salavat Yulaev – Admiral3:0
Avtomobilist – Barys2:4
Neftekhimik – Lokomotiv4:3
Avangard – Ak Bars2:1 PM
CSKA – Torpedo4:1
Jokerit – Traktor3:2
Vityaz – Sochi2:1 P
SKA – Amur3:2
Spartak – Metallurg Mg4:2
Dinamo R – Dinamo Mn

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/82446.html

     [+] [-]

, 2020-02-11 17:15, pirms 4 gadiem
Žēl, ka punkti nekrājas kā gribētos. Vēlam veiksmi.

     [+] [-]

, 2020-02-11 22:21, pirms 4 gadiem
Sļepi ševu uz Dinamo Rīga vajag parakstīt!