Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" sakauj līgas līderi, čempione CSKA atspēlējas Minskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hārtlija "Avangard" sakauj līgas līderi, čempione CSKA atspēlējas Minskā
Bobs Hārtlijs. Foto: Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences līdervienību duelī otrajā vietā esošā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" savā laukumā Balašihā ar 3:0 sagrāva līderi Kazaņas "Ak Bars".

Uzvaras vārtus omskiešu labā jau mača 43. sekundē guva kanādietis Robs Klinkhammers. Arī nākamos divus vārtus "Avangard" guva periodu sākumos, otrās trešdaļas trešajā un trešās sestajā minūtē izceļoties Sergejam Širokovam. Savukārt vārtsargam Igoram Bobkovam sausajai spēlei pietika ar 17 atvairītiem metieniem.

Citā spēlē sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja pēdējā vietā visā līgā esošā Minskas "Dinamo", kas nenoturēja pirmajā periodā iekrāto 2:1 pārsvaru, ar 2:5 piekāpjoties Gagarina kausa pašreizējai īpašniecei un Rietumu konferences līderei Maskavas CSKA. Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli maskaviešu rindās izcēlās Maksims Mamins.

Savstarpējā cīņā trīs punktus šodien sadalīja Rīgas "Dinamo" konkurentes Čerepovecas "Severstal" un Jaroslavļas "Lokomotiv". Jaroslavļiešiem šoreiz izdevās divas reizes atspēlēties un pēcspēles metienu sērijā uzvarēt ar 3:2. Filigrānus divus bullīšus viesu labā realizēja Magnuss Pājarvi Svensons. Rietumu astotajā vietā esošā "Lokomotiv" (41 punkts) rīdziniekiem ir priekšā jau par 14 punktiem.

Visbeidzot ar 45 punktiem uz trešo pozīciju Austrumos pakāpās Ufas "Salavat Yulaev", kas izbraukumā guva divus vārtus pēdējās 15 minūtēs un ar 2:1 pārspēja Ņižņekamskas "Neftekhimik".

KHL 8. decembra spēļu rezultāti

KomandasRez.
Avangard - Ak Bars3:0
Severstal - Lokomotiv2:3 PM
Neftekhimik - Salavat Yulaev1:2
Dinamo Mn - CSKA2:5

  -2 [+] [-]

, 2019-12-08 20:26, pirms 4 gadiem
Omska jau pievienota Balašihai?
Anexijas rullē!
😁

  +2 [+] [-]

, 2019-12-08 20:27, pirms 4 gadiem
Savstarpējā cīņā trīs punktus šodien sadalīja Rīgas "Dinamo" konkurentes Čerepovecas "Severstal" un Jaroslavļas "Lokomotiv".???

Lepni pasniegts teikums. Jaroslavļa Rīgas konkurente?te pat manam kaimiņkaķim jāsmejās.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-08 20:40, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Omska jau pievienota Balašihai?
Anexijas rullē!
😁
Nevajag publiski atklāt ka esi zābaks.
Avangard jau otro sezonu bāzējas Balašihā, jo Omskas arēna ir avārijas stāvoklī, un bāzēsies vel vismaz trīs sezonas, kamēr uzcels jaunu arēnu Omskā.

     [+] [-]

, 2019-12-08 21:04, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Savstarpējā cīņā trīs punktus šodien sadalīja Rīgas "Dinamo" konkurentes Čerepovecas "Severstal" un Jaroslavļas "Lokomotiv".???

Lepni pasniegts teikums. Jaroslavļa Rīgas konkurente?te pat manam kaimiņkaķim jāsmejās.
Mūsu īstie kpnkurenti konferencē ir SKA un CSKA. Tagad kopā ar tavu kaimiņkaķi arī tavas virtuves tarakāni pievienosies kopīgos smieklos.

     [+] [-]

, 2019-12-08 23:16, pirms 4 gadiem
=NAMEJS 4 9ītnieki=
Tak NAMEIZ!
Es tik pajokoju pajoliņ 😁😁😁