Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" prezidents aizstāv Sumanenu, "Dynamo" piedāvā boksa maču ar Znaroku

Rolands Eliņš

"Avangard" prezidents aizstāv Sumanenu, "Dynamo" piedāvā boksa maču ar Znaroku
Oļegs Znaroks un Raimo Sumanens - 2012. gada KHL finālā
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL kluba Omskas "Avangard" prezidents Vladimirs Šalajevs aizstāvējis savas komandas treneri Raimo Sumanenu un norādījis, ka tiks iesniegts protests par tiesnešu kļūdām mačā pret "Dynamo", savukārt Maskavas kluba ģenerāldirektors Andrejs Safronovs aicina Sumanenu gatavoties boksa mačam ar Oļegu Znaroku. KHL tikmēr uzsākusi izmeklēšanu.

"Protams, es neatbalstu tādu uzvedību un vēlāk pārrunāšu to ar Raimo," izsakās "Avangard" prezidents Vladimirs Šalajevs, kura pārstāvētās komandas treneris Raimo Sumanens vakar rupji izlādēja emocijas pret "Dynamo" treneri Hariju Vītoliņu. "Taču cilvēciski es viņu varu saprast. Sumanens ir emocionāls cilvēks, kurš pārdzīvo par komandu. Un ja laukumā notiek netaisnība, tad viņš nevar palikt vienaldzīgs. Neuzskatu arī, ka Lužņiku arēnā būtu noticis kas drausmīgs. Neviens nevienu nesita, pieļaujamo robežu Sumanens arī nepārkāpa."

KHL paziņojusi, ka izmeklēs šo epizodi, un, iespējams, ka Sumanenu sagaida sods, taču Šalajevs, bijušais līgas viceprezidents, uzskata, ka tas nebūtu taisnīgi: "Galu galā, publiski Sumanens neviens neaizvainoja, rokas palaistas arī netika, un pat viņa žesti bija piedienīgi. Taisīt no tā katastrofu nav nekādas jēgas. Ja mēs sāksim cīnīties ar emocijām sportā, tad paliks diezgan blāvs skats. Tad jau jāaizvāc arī citi emocionālie treneri - Skudra, Kīnens un Nazarovs pilnīgi noteikti."

"Avangard" prezidents arī paziņojis, ka vakardienas mačā tiesāšana bijusi tik slikta, ka komanda nolēmusi pirmo reizi sezonā iesniegt protestu, turklāt vairākiem spēlētājiem šodien paredzētas medicīniskās pārbaudes, lai noteiktu gūto traumu nopietnību. Savainojumu gan netrūkst arī pretinieku nometnē - "Dynamo" mājaslapa ziņo, ka Mets Robinsons būs spiests izlaist divus mēnešus, turklāt būs nepieciešama operācija, mēnesi nespēlēs Gļebs Korjagins, bet Jurijam Babenko varētu būt jāizlaiž 10 dienas.

"Dynamo" ģenerāldirektors Andrejs Safronovs tikmēr nav kautrējies ļoti tieši norādīt, ka Sumanens var gatavoties nevis vienkārši vārdu apmaiņai, bet gan īstam boksam mačam ar kluba bijušo treneri Oļegu Znaroku: "Domāju, ka ar Omskas kluba prezidenta starpniecību jānodod Summanenam boksa cimdi un maiss, lai hokeja treniņu vietā var sākt gatavoties cīņai. Nākamajā reizē mēs sūtīsim savu smagsvaru, kura uzvārds ir Znaroks un kurš ir tīri labā fiziskajā formā."

Līdzīgu viedokli krievu medijiem sniedzis arī "Barys" treneris Andrejs Nazarovs, kurš paudis neizpratni par somu trenera manierēm: "Katrā gadījumā, spēlēs pret manu komandu somu treneri parasti klusē. Par diskvalifikācijām un hokeja politiku runāt nevēlos, taču viens gan ir skaidrs - ja četros gaidāmajos mačus ar manu "Barys" soms mēģinās atkārtot savas frāzes, kādam būs sāpīgi. Un droši vien būtu bijis sāpīgi arī vakar, ja vien pie komandas atrastos arī Znaroks."

Šī gan varētu būt reize, kad Nazarovam būtu bijis jāpaklusē, jo viņš vēl pavisam nesen pats saņēma sešu spēļu diskvalifikāciju par tiesnešu apvainošanu un nepiedienīgu uzvedību spēles laikā, lamājot vietējos līdzjutējus.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат
news.sport-express.ru

1 2 45 komentāri

     [+] [-]

, 2014-11-07 12:43, pirms 9 gadiem
Tas tik būtu šovs Znaroks jau pirmajā raundā viņu izslēgtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2014-11-07 12:45, pirms 9 gadiem
DYNAMO PIEDĀVĀ BOKSA MAČU AR ZNAROKU,kas tas par bernu darzu,aaa pareizi,tas tak KHL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-11-07 12:49, pirms 9 gadiem
Domāju, ka Vītoliņš pats tiktu galā.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 12:50, pirms 9 gadiem
KHL kārtējo reizi sevi padara par izsmieklu...
Slēpts komentārs: Poish

  -3 [+] [-]

, 2014-11-07 12:56, pirms 9 gadiem
Nevajag te pārspīlēt Znaroka boksera spējas...nekāds lielais kauslis laukumā nebija....tāds tipisks Komarovs vien bija. Arī Haris reti kad cimdus meta nost. Znaroks atmiņā ar hokeju un kautiņu palicis vien no Somijas, kur piekāva tiesnesi un tika diskvalificēts no līgas uz mūžu. Vēl pālī Jūras pērlē kaut kādam bandītam vienu reizi pa muti iekrāvis. Žēl, ka tas zviedru treneris pasaules čempī pie Oļega netika. Tas "vācietis" 100 punktu vāļātos.

P.S. Rakstā pilns ar drukas kļūdām. Korektūras vai redaktora nav???

  +5 [+] [-]

, 2014-11-07 13:00, pirms 9 gadiem
Znaroks ieguvis leģendāru un nevīstošu slavu ar savu drosmi pret izsitēju bandu Jūras Pērlē.

     [+] [-]

, 2014-11-07 13:10, pirms 9 gadiem
76 rakstīja: Znaroks ieguvis leģendāru un nevīstošu slavu ar savu drosmi pret izsitēju bandu Jūras Pērlē.
ВДВОЕМ С ОТЦОМ ПРОТИВ ДЕСЯТИ БАНДИТОВ
sovsport.ru

1988 год. Тихий новогодний вечер 2 января. В юрмальском кафе «Юрас перле» («Жемчужина у моря») под аккомпанемент падающих за окном снежинок нежно поет на сцене «Еще не вечер» Лайма Вайкуле. Здесь же Олег Знарок в теплой компании нескольких друзей-хоккеистов, отца, жены и ее родителей празднует 25-летие...

Самым влиятельным криминальным авторитетом в Латвии в конце 80-х считался уроженец подмосковного Монино король рэкетиров Иван Харитонов. В 21 год он сел на восемь лет за групповое изнасилование. Освободился досрочно в 1981-м и организовал банду, превратившуюся вскоре в самую влиятельную ОПГ в республике.

И надо же такому случиться, что по соседству со Знароком в тот вечер выпивали в «Жемчужине у моря» Харитонов и его люди. Бандиты начали задираться и оскорблять родственников Олега. Как писали тогда латвийские газеты, между столиками началась перебранка и Харитонов, подойдя к Знароку, натянул ему на голову свитер. Вспыхнула драка. Милиция подоспела вовремя, и после расследования главного злодея и семерых его сподручных осудили. Дело слушал председатель юрмальского суда бывший боксер Ипполит Микс, лютый и беспощадный враг бандитов.

Знарок же за доблесть и отвагу получил медаль «За охрану общественного порядка».

В недавнем интервью клубному журналу ХК МВД наставник прояснил некоторые детали той знаменитой драки.

– Я заступился за родственников, – признался Знарок. – Мы остались вдвоем с отцом спина к спине против десяти человек. Все остальные в зале под столом сидели. В той бойне все шло в ход: и стулья, и «розочки». Меня просто порезали всего. И отца тоже. Было страшно. Там беспредел был. Официанток душили телефонными проводами.

– А на жену как повлияла та драка?

– Да она сама в ней поучаствовала. Ей голову разбили. Над глазом была огромная гематома. Это она за меня хотела вступиться…

Шрам на лице в той драке на всю жизнь получил и сам Олег.

  +7 [+] [-]

, 2014-11-07 13:10, pirms 9 gadiem
cukurs rakstīja: Nevajag te pārspīlēt Znaroka boksera spējas...nekāds lielais kauslis laukumā nebija....tāds tipisks Komarovs vien bija. Arī Haris reti kad cimdus meta nost. Znaroks atmiņā ar hokeju un kautiņu palicis vien no Somijas, kur piekāva tiesnesi un tika diskvalificēts no līgas uz mūžu. Vēl pālī Jūras pērlē kaut kādam bandītam vienu reizi pa muti iekrāvis. Žēl, ka tas zviedru treneris pasaules čempī pie Oļega netika. Tas "vācietis" 100 punktu vāļātos.

P.S. Rakstā pilns ar drukas kļūdām. Korektūras vai redaktora nav???
Jaunajai paaudzei visu ko var stāstīt, taču nevajag puspatiesības izplatīt.

Protams, ka NHL mērogiem Znaroks nekad nebija "policists" vai vidējā svara kauslis, taču, ja vien bija nepieciešamība, divas reizes viņu nevajadzēja provocēt, lai dabūtu pa galvu (un nevajag arī stāstīt, ka Znaroks nav uzvarējis).

  +1 [+] [-]

, 2014-11-07 13:12, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Tu zini kaut vienu kautiņu, kuru Znaroks savā karjerā būtu uzvarējis? Es tādu neatceros. Nevajag te mītus izplatīt, ka viņš ir baigais sitējs!
Es tik atceros, KĀ pretinieki respektēja Znaru, kad viņš spēlēja izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-07 13:26, pirms 9 gadiem
Nazarovu būrī ar lāci vajadzētu ielikt pārtraukumā starp periodiem, tas lūk būtu riktīgs šovs.

  -4 [+] [-]

, 2014-11-07 13:30, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jaunajai paaudzei visu ko var stāstīt, taču nevajag puspatiesības izplatīt.

Protams, ka NHL mērogiem Znaroks nekad nebija "policists" vai vidējā svara kauslis, taču, ja vien bija nepieciešamība, divas reizes viņu nevajadzēja provocēt, lai dabūtu pa galvu (un nevajag arī stāstīt, ka Znaroks nav uzvarējis).
nepārspīlē. tāds komarovs vien bija.

     [+] [-]

, 2014-11-07 13:38, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Tu zini kaut vienu kautiņu, kuru Znaroks savā karjerā būtu uzvarējis? Es tādu neatceros. Nevajag te mītus izplatīt, ka viņš ir baigais sitējs!
Es atceros vismaz 3...bet ja mācies pamatskolā, tad loģiski, ka neatceries.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 13:40, pirms 9 gadiem
KHL ir īsta hokeja līga, ar īstām emocijām! Šeit neviens netēlo! Vienīgi drusku žēl, ka Haris pats neuzrāva pārīti tam klaunam.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 13:42, pirms 9 gadiem
Šeit tā tizleņa nekoordinētos sitienus varam baudīt visā krāšņumā...
https://www.youtube.com/watch?v=Iis...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 13:43, pirms 9 gadiem
Bail pat iedomāties, ko ar viņu Znaroks izdarītu...

  +6 [+] [-]

, 2014-11-07 13:45, pirms 9 gadiem
Jurim Miņinam un pārējiem, kas sevi uzskata par "ekspertiem". Izskatās, ka jūs nevienu Znaroka spēli pēdējos PSRS čempionātos neesat redzējuši, jaunība un dumība ir piedodama vaina (vismaz pirmais). Ļoti spilgtas atmiņas man ir par vienu no pēdējām sezonām, kad Dinamo spēlēja PSRS čempī, starp citu, togad Znaroks kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju (CCCP izlasē uz PČ, vienalga, netika, tika atsijāts pirms paša čempja kā pēdējais liekais). Tajos laikos par tādiem tafgajiem vai poličiem neviens pats dzirdējis nebija, laukumā emocijas tika risinātas savādāk. Tad, lūk, katru mājas spēli (vismaz sezonas beigās) Oļegs noslēdza ar kautiņu, vienalga, mačs tika uzvarēts vai zaudēts. Jau mača gaitā ar kādu (vai vairākiem) izkasījies, Znaroks gaidīja spēles beigas, lai īsi pirms svilpes iekluptu tam augumā. Lielākoties viņa pretinieki diezgan pārliecinoši dabūja bietē. Par Alekša (viņa iesauka manu draugu vidū, ņemta no "Mehāniskā apelsīna") kaujas spējām nešaubos ne mirkli. Domāju - diez vai tas pats megakuiis Nazarovs neatrautos no Oļegiņa pa ķobi?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-07 14:20, pirms 9 gadiem
A ko Miņins nodarījis? Viņš tak to pašu saka

žurnaļuga rakstīja: Jurim Miņinam un pārējiem, kas sevi uzskata par "ekspertiem". Izskatās, ka jūs nevienu Znaroka spēli pēdējos PSRS čempionātos neesat redzējuši, jaunība un dumība ir piedodama vaina (vismaz pirmais). Ļoti spilgtas atmiņas man ir par vienu no pēdējām sezonām, kad Dinamo spēlēja PSRS čempī, starp citu, togad Znaroks kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju (CCCP izlasē uz PČ, vienalga, netika, tika atsijāts pirms paša čempja kā pēdējais liekais). Tajos laikos par tādiem tafgajiem vai poličiem neviens pats dzirdējis nebija, laukumā emocijas tika risinātas savādāk. Tad, lūk, katru mājas spēli (vismaz sezonas beigās) Oļegs noslēdza ar kautiņu, vienalga, mačs tika uzvarēts vai zaudēts. Jau mača gaitā ar kādu (vai vairākiem) izkasījies, Znaroks gaidīja spēles beigas, lai īsi pirms svilpes iekluptu tam augumā. Lielākoties viņa pretinieki diezgan pārliecinoši dabūja bietē. Par Alekša (viņa iesauka manu draugu vidū, ņemta no "Mehāniskā apelsīna") kaujas spējām nešaubos ne mirkli. Domāju - diez vai tas pats megakuiis Nazarovs neatrautos no Oļegiņa pa ķobi?

     [+] [-]

, 2014-11-07 14:23, pirms 9 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Jurim Miņinam un pārējiem, kas sevi uzskata par "ekspertiem". Izskatās, ka jūs nevienu Znaroka spēli pēdējos PSRS čempionātos neesat redzējuši, jaunība un dumība ir piedodama vaina (vismaz pirmais). Ļoti spilgtas atmiņas man ir par vienu no pēdējām sezonām, kad Dinamo spēlēja PSRS čempī, starp citu, togad Znaroks kļuva par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju (CCCP izlasē uz PČ, vienalga, netika, tika atsijāts pirms paša čempja kā pēdējais liekais). Tajos laikos par tādiem tafgajiem vai poličiem neviens pats dzirdējis nebija, laukumā emocijas tika risinātas savādāk. Tad, lūk, katru mājas spēli (vismaz sezonas beigās) Oļegs noslēdza ar kautiņu, vienalga, mačs tika uzvarēts vai zaudēts. Jau mača gaitā ar kādu (vai vairākiem) izkasījies, Znaroks gaidīja spēles beigas, lai īsi pirms svilpes iekluptu tam augumā. Lielākoties viņa pretinieki diezgan pārliecinoši dabūja bietē. Par Alekša (viņa iesauka manu draugu vidū, ņemta no "Mehāniskā apelsīna") kaujas spējām nešaubos ne mirkli. Domāju - diez vai tas pats megakuiis Nazarovs neatrautos no Oļegiņa pa ķobi?
"Sit savējos, lai citi (pretinieki) baidās!" Arī tāds gadijums Znaram bija, kad vēl vecajā RD (neatceros gan precīzi kurā gadā) šis pēc spēles beigām kaut ko tur liekas ar veco Durdinu nesadalija...

     [+] [-]

, 2014-11-07 14:24, pirms 9 gadiem
Ko Jūs te runājat, Sumonens 80 gadu sākumā grieza NHL, bet tajos laikos NHL tādas rupjības un spēka spēle kā nekur citur. PSRS bija daudz tehniskāki, bet ASV un Kanāda viņus dauzīja kā pelevu maisus. Philadelfias Flyers tā lsiks komanda vispār ir bijusi iespējsms visu laiku rupjākā komanda. Ja Sumanens ir gājis tam cauri, tad skaidrs, ka nekāds mīkstais nav

  +1 [+] [-]

, 2014-11-07 14:35, pirms 9 gadiem
čoržovs rakstīja: A ko Miņins nodarījis? Viņš tak to pašu saka
Miņins raksta Boldā, grūti salasīt!

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 14:39, pirms 9 gadiem
Cāļu klubs kas iedomājies esam ērgļi, un līdzjutēji tādi paši klukstes.

     [+] [-]

, 2014-11-07 15:02, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Nazarovu būrī ar lāci vajadzētu ielikt pārtraukumā starp periodiem, tas lūk būtu riktīgs šovs.
Paldies par komentāru tā nebiju ilgi smējies...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 15:02, pirms 9 gadiem
Somi jau krieviem reiz sadeva pa pakaļu... Iedos vēlreiz, ja būs nepieciešams, visam Dinamo štābam, ibio...

     [+] [-]

, 2014-11-07 15:28, pirms 9 gadiem
Marquis rakstīja: Ko Jūs te runājat, Sumonens 80 gadu sākumā grieza NHL, bet tajos laikos NHL tādas rupjības un spēka spēle kā nekur citur. PSRS bija daudz tehniskāki, bet ASV un Kanāda viņus dauzīja kā pelevu maisus. Philadelfias Flyers tā lsiks komanda vispār ir bijusi iespējsms visu laiku rupjākā komanda. Ja Sumanens ir gājis tam cauri, tad skaidrs, ka nekāds mīkstais nav
Flaieri drausmoņas bija septiņdesmitajos ar visu Deivu Šulcu priekšgalā (bija arī superzvaigznes Bobijs Klārks un Bils Barbērs). Astoņdesmitajos vairs nevienas tādas ārprāta komandas, kā Filadelfija septiņdesmitajos vairs nebija. Slavenajā 1976. gada sērijas mačā CSKA piedzīvoja savu vienīgo zaudējumu ar 1:4 (lielāks zāģis bija tikai Kriļja Sovetov pret Sabres - 6:12), lidoņas koņušņu vienkārši piekāva un apskrēja, vienos vārtos, pastiprinātais cska pat gāja nost no laukuma protestējot, bet beigās atgriezās (nauda). Tāds Nazarovs toreiz flaieros netiktu sastāvā - spēlēt neprot, un arī kaušļi šiem bija daudz brangāki. Vēsture. (A par Miņinu pasmaidu, jo viņam fona tituls - eksperts. Par ekspertu retos gadījumos var saukt cilvēku, kas ar ļoti labiem panākumiem savā nozarē ir strādājis gadus trīsdesmit. Nu ne pilītes mazāk par divdesmit. Janka Matulis un Toļiks patiesi ir eksperti. Citādi sanāk kā ar Ivetu Kažoku - politoloģijas eksperti. )

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 16:01, pirms 9 gadiem
pernambucano rakstīja: Es atceros vismaz 3...bet ja mācies pamatskolā, tad loģiski, ka neatceries.
Konkrēti kuri?
Man visspilgtāk atmiņā palicis notikums 1997. gadā, spēlē pret Kanādu. Ja nemaldos, kanādietim uzvārds bija Primo. Viņš Znaroku sagrāba kā puišeli aiz čupra, izpurināja un vairākas reizes iebrauca ar cimdu ģīmī, bet Znaroks neko. Tiesa, kanādietis bija garāks un kilogramus 20 smagāks, bet vienalga. Znaroks šķiroja, ar ko kasīties un ar ko nē!
Nekāds sitējs viņš nav bijis un nebūs. Viņš vairāk ir kā tēls, kuru izveidojuši žurnālisti un līdzjutēji.

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 16:03, pirms 9 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Somi jau krieviem reiz sadeva pa pakaļu... Iedos vēlreiz, ja būs nepieciešams, visam Dinamo štābam, ibio...
Tu par to reizi, kad Artjuhins 4 somus nolika uz lāpstiņam?

     [+] [-]

, 2014-11-07 16:16, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Konkrēti kuri?
Man visspilgtāk atmiņā palicis notikums 1997. gadā, spēlē pret Kanādu. Ja nemaldos, kanādietim uzvārds bija Primo. Viņš Znaroku sagrāba kā puišeli aiz čupra, izpurināja un vairākas reizes iebrauca ar cimdu ģīmī, bet Znaroks neko. Tiesa, kanādietis bija garāks un kilogramus 20 smagāks, bet vienalga. Znaroks šķiroja, ar ko kasīties un ar ko nē!
Nekāds sitējs viņš nav bijis un nebūs. Viņš vairāk ir kā tēls, kuru izveidojuši žurnālisti un līdzjutēji.
Nu, cik atceros, Primo jau arī sāka kā "policists" (tafs) jeb kā tautā saka - izsitējs - ar "gabarītiem" virs 190cm un 100 kg! Domā Oļegs Vaļerjevičs to nezināja? Bet beigās izrādijās, ka Primo arī vēl hoķi tīri labi mācēja spēlēt un vēlāk palika pat par flaieru stāru un kapteini! Re ku vēl kope ar bračku https://www.youtube.com/watch?v=9Yd...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 16:23, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Nu, cik atceros, Primo jau arī sāka kā "policists" (tafs) jeb kā tautā saka - izsitējs - ar "gabarītiem" virs 190cm un 100 kg! Domā Oļegs Vaļerjevičs to nezināja? Bet beigās izrādijās, ka Primo arī vēl hoķi tīri labi mācēja spēlēt un vēlāk palika pat par flaieru stāru un kapteini! Re ku vēl kope ar bračku https://www.youtube.com/watch?v=9Ydg5IeZpFI
Žēl, ka neatrodu video. Tas palīdzētu kliedēt mītu par Znaroku kā drosmīgu hokejistu, kuru, kā Miņins raksta, "divas reizes nevajadzēja provocēt".

     [+] [-]

, 2014-11-07 16:31, pirms 9 gadiem
Bernu gajieni,ja vins nevar vinet Vitolinu

     [+] [-]

, 2014-11-07 17:06, pirms 9 gadiem
Dinmo M bernudarza limenis, Dievs Znaroks atradies, vjo ulazit, khh smiekli nak!

  -1 [+] [-]

, 2014-11-07 17:34, pirms 9 gadiem
Znaroks nav, nebija un nekad nebūs dievs, bet ir kapātājs no sirds un dvēseles. Tāda sportiskā niknuma labā nozīmē nav nevienam no pašreizējiem DR. Starp citu, kad Dinamo viņu juniora vecumā (18 vai 19 g, turklāt kā PSRS junioru izlases spēlētāju) savāca no Čeļabinskas, viņam jau arī bija diskābelis uz gadu. Par ko nezinu,toreiz par to prese klusēja (paprasiet Jankam), bet fakts - pirmo gadu viņš Rīgā tikai trenējās un nenospēlēja nevienu spēli diskābeļa dēļ. Galu galā tieši Znaroks mūsējos ievilka A grupā, iekapāja izšķirošo golu ar gaļu šveiciešiem, kas toreiz palika aiz borta. Arī meistarības viņam pietika, galu galā pašreiz DR neredzu nevienu, kas varētu toreizējā PSRS čempī kļūt par rezultatīvāko. Ko nu tur, pirmajā snaiperu ceinerī pat nē.

     [+] [-]

, 2014-11-07 17:42, pirms 9 gadiem
žurnaļuga rakstīja: .... Nu ne pilītes mazāk par divdesmit. Janka Matulis un Toļiks patiesi ir eksperti. Citādi sanāk kā ar Ivetu Kažoku - politoloģijas eksperti. )
jā, bet ja "patiesais eksperts" Toļiks gvelž vienu aplamību pēc otras (kā. piemēram, vakar) - tad ko dod tā pieredze. Agrāk viņa stiprā puse bija dažādi fakti - tagad viņš tajā visā kaut kā "peld"...
1 2 45 komentāri