Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam uzvaras vārti pret SKA, Indraša "Dynamo" nespēj iemest Sibīrijā

Emils Ozerinskis

Karsumam uzvaras vārti pret SKA, Indraša "Dynamo" nespēj iemest Sibīrijā
Mārtiņš Karsums. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēle starp Maskavas "Spartak" un Sanktpēterburgas SKA maskavieši pamanījās izlaist divu vārtu pārsvaru, bet spēles pagarinājumā Mārtiņš Karsums atnesa savai komandai uzvaru ar 3:2.

Mārtiņš Karsums pret SKA laukumā pavadīja 13 minūtes un desmit sekundes. Kopā latviešu uzbrucējs izpildīja četrus metienus no kuriem pēdējais bija "Spartak" komandai panākumu nesošais. Tas kopumā bija Karsuma devītais rezultativitātes punkts šajā sezonā (6+3). Bez tā Karsums izdarīja arī trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Savukārt Kasparam Daugaviņam šajā spēlē pie punktiem tikt neizdevās, līdz ar to līdz šim iekrātā punktu raža palikusi nemainīga (2+3). Uzbrucējs nospēlēja 18 minūtes un 32 sekundes. Daugaviņš izcieta divu minūšu sodu, bloķēja vienu pretinieku metienu un izdarīja spēka paņēmienu.

Spēles pirmajā periodā ar Dmitrija Višņevska un Robina Hanzla vārtiem "Spartak" ieguva 2:0 pārsvaru, kuru atlikušajā spēles laikā maskaviešiem noturēt neizdevās. Sanktpēterburgas komanda pirmos vārtus atspēlēja otrā perioda izskaņā, izceļoties Antonam Burdasovam. Savukārt trešo trešdaļu ar precīzu metienu iesāka Vladimirs Tjačjovs. Pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu, bet ilgi komandām spēlēt nevajadzēja. Pateicoties Mārtiņa Karsuma vārtu guvumam spēles pagarinājuma 28. sekundē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenērā Maskavas "Spartak" ar rezultātu 3:2 pārspēja Sanktpēterburgas SKA.

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis spēlē pret "Sibir" laukumā pavadīja 15 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā labās malas uzbrucējs divas reizes uzmeta pa Alekseja Krasikova sargātajiem vārtiem. Šie metieni gan vārtu tīkliņu nesasniedza un Indraša sezonas statistikas rādītāji (1+1) palika nemainīgi.

Spēles vienīgos vārtus mača otrajā minūtē "Sibir" labā guva Alkeksejs Jakovļevs, izvirzot Novisibirskas komandu vadībā ar 1:0. Lai gan "Dynamo" izpildīja 32 metienus pa pretinieku vārtiem, tomēr Krasikova sargāto "Sibir" vārtu mūris nesadrupa un palika nepārspēts. "Sibir" Austrumu konferences turnīra tabulā pacēlusies uz ceturto vietu, kamēr "Dynamo" saglabājusi piekto vietu austrumos, kur gan blakus nostājusies "Spartak".

Pētera Skudras trenētā Čeļabinskas "Traktor" šodien ar rezultātu 0:3 atzina Jekatarinburgas "Avtomobilist" pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://khl.ru/

  -3 [+] [-]

, 2019-10-07 18:28, pirms 5 gadiem
Lūk cik vērti labi vārtsragi. metieni 30-32 un tikai 1 vārti.

  -4 [+] [-]

, 2019-10-07 19:16, pirms 5 gadiem
Indrasis riktigs monstrs, prieks legionara 1+1

     [+] [-]

, 2019-10-07 22:35, pirms 5 gadiem
Skatījos SKA- SPARTAK spēli, Daugaviņš diezgan blāvu iespaidu atstāj, kaut kas nav ar viņu šosezon, tomēr Karsumam kaut kā pamazām, pacietīgi izdodas gūt vārtus. Znaroks uzticas, tur 1. maiņā, liek vairākumā

     [+] [-]

, 2019-10-07 22:53, pirms 5 gadiem
kur var redzēt video?

     [+] [-]

, 2019-10-08 00:04, pirms 5 gadiem
Nu Karsums Znaroka labā vienmēr raujas!Tā jau ir,ka trenerim jāprot arī iedvesmot hokejists,ko galīgi piem.neprot Ankipāns,kurš tikai aurot māk..

     [+] [-]

, 2019-10-08 06:51, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Indrasis riktigs monstrs, prieks legionara 1+1
Nu ja visu sezonu jāspēlē kopā ar "mietiem" tad ir grūti punktus vākt regulāri.