Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Zviedrs Enrūts atgriežas un aizvadīs trešo sezonu Minskas "Dinamo" rindās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zviedrs Enrūts atgriežas un aizvadīs trešo sezonu Minskas "Dinamo" rindās
Jūnass Enrūts. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" pavēstījis, ka noslēgts jauns līgums ar vārtsargu Jūnasu Enrūtu. Viņš Baltkrievijas vienību pārstāvēja arī pagājušajā sezonā, taču beigās atgriezās dzimtenē.

Enrūts pagājušajā sezonā "Dinamo" vārtus sargāja 52 spēlēs, tiekot galā ar 91,3% metienu. Ņemot vērā zudušās cerības sasniegt Gagarina kausa izslēgšanas spēles, viņš februārī saņēma zaļo gaismu un devās uz dzimteni, pievienojoties "Orebro" un kļūstot par Rodrigo Ābola komandas biedru.

31 gadu vecais vārtsargs atgriezies Minskā, kur aizvadīs trešo sezonu pēc kārtas. Arī pirms tam viņš aizvadīja 52 mačus, bet statistika bija labāka – 92,3% atvairīto metienu. Tomēr "Dinamo" aizsniegties līdz izslēgšanas spēlēm nav izdevies.

Enrūts pirms tam spēlēja Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Bufalo "Sabres", Dalasas "Stars", Losandželosas "Kings" un Toronto "Maple Leafs". Tāpat viņš pārstāvējis Zviedrijas izlasi divās olimpiskajās spēlēs (2014. gadā neaizvadīja nevienu spēli, bet 2018. gadā devās laukumā vienā mačā), kā arī četros pasaules čempionātos. 2013. gadā viņš izcīnīja zeltu, turklāt tika atzīts par pasaules čempionāta labāko vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/sobytiya/y...

     [+] [-]

, 2019-07-03 07:00, pirms 5 gadiem
-Enrots, redz, nav tik grūti arī pareizi uzrakstīt. Autor, tikai kāpēc nekad neņemat to vērā? Laikam jo atalgojums jau nemainās par to.

     [+] [-]

, 2019-07-03 09:40, pirms 5 gadiem
Jā, tiešām! Brīžiem nevar saprast par kuru spēlētāju iet runa. LŪGUMS CIEN. AUTORIEM- LŪDZU, IEKAVĀS IERAKSTIET ORIĢINĀLO VĀRDU UN UZVĀRDU!