Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Minskas ''Dinamo'' - Rīgas ''Dinamo'' 0:2 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: Minskas ''Dinamo'' - Rīgas ''Dinamo'' 0:2 (spēle galā)
Andris Džeriņš šomēnes palicis malā vairākās spēlēs, bet šovakar atkal ir ierindā. Foto: hcdinamo.by

Noslēdzošo spēli šogad aizvada Rīgas ''Dinamo'' komanda, kas otro reizi šosezon viesojas pie Minskas ''Dinamo''. Rīdziniekiem uzdevums pārtraukt deviņu zaudējumu sēriju, bet minskiešiem pat 11 zaudējumi pēc kārtas.

Minskas ''Dinamo'' - Rīgas ''Dinamo'' 0:2 (0:1;0:0;0:1)

Vārti: 19:57 Mamčics (Lipsbergs, Rēdlihs) 0:1, 53:27 Eštons 0:2.
Soda minūtes: 4:8
Vārtsargi: Denijs Teilors - Aleksanders Salāks (no 37:15 Jānis Voris)

60` Spēle galā!

60` Mājinieku vārti ir tukši, spiediens uz Vora vārtiem pagaidām tiek veiksmīgi atvairīts.

56` Vairākumā minskiešiem joprojām nekas neizdodas.

54` Oskars Bārtulis otro reizi šovakar atstāj viesus mazākumā.

54` VĀRTI! Rīdzinieki soda pretiniekus par paviršību un palielina pārsvaru. Kārters Eštons iegūst ripu pretinieku zonas dziļumā, meistarīgi ar korpusu piesedz ripu un tiek vārtu priekšā, kur izrēķinās arī ar Teiloru - 2:0.

52` Pretuzbrukumā ripa pirmoreiz nonāk Rīgas ''Dinamo'' vārtos, kad burzmā vārtu priekšā to tur izdodas ieraidīt Spūneram. Atkārtojumā redzams, ka uzbrucējs apzināti ieraida ripu vārtos ar kāju. Tiesneši ilgi skatās video un pieņem lēmumu vārtus neieskaitīt - rezultāts paliek nemainīgs.

50` Aleksandrs Kitarovs ielīmē apmalē augumā krietni mazākā Kirila Sļepeca galvu, viesu uzbrucējs gan pēc brīža spēj saviem spēkiem atstāt laukumu.

48` Ģēģeris uzņem lielu ātrumu un izraujas izgājienā viens pret vienu, taču arī šoreiz tuvcīņā neizdodas apspēlēt mājinieku vārtsargu.

46` Rīdzinieku otrajai vairākuma brigādei padodas ļoti bīstama izspēle. No teicamām pozīcijām gan neizdodas kārtīgi metieni Meijam un Setdikovam, Aleksandrs Protapovičs raida ripu pa vārtu stabu, bet Teilors glābj pēc vēl viena Setdikova metiena.

44` Rupju kļūdu pieļauj rīdzinieku vārtsargs, pazaudējot ripu aiz vārtiem. Gados krietni jaunākā kolēģa savārītās ziepes metas glābt Gilīss, kurš ar galvu pa priekšu lec priekšā tukšajiem vārtiem un ar ķiveri atsit Frānsisa Parē metienu. Izcila epizode, kas ļauj saglabāt viesiem vadību. Rīdzinieki pēc tam tiek arī pie vairākuma.

42` Ar tālu piespēli mājinieki atkal uzbrukuma smailē izvirza Drozdovu. Uzbrucējs pietuvojas vārtiem un izpilda metienu un teicami nospēlē Voris, ķerot ripu ķērājcimdā.

41` Sācies mača trešais periods. Vārtos joprojām Voris, bet Salāka vairs nav pat uz rezervistu soliņa.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

40` Teicama iespēja Ģēģerim, Teilors atkal glābj mājiniekus.

38` Negaidīta vārtsargu maiņa viesiem - Salāka vietā uz ledus dodas Jānis Voris, kuram tas otrais iznāciens karjerā uz KHL ledus.

37` Gilīss uzbrukuma zonā muļķīgā situācijā atdod ripu pretiniekam, ļaujot Ivanam Drozdovam to savākt un izrauties izgājienā viens pret vienu. Pretiniekam gan metas pakaļ Djaloga, kurš paspēj patraucēt, līmenī ir arī Salāks, kurš neļauj Drozdovam ieraidīt ripu vārtos.

33` Eštons izlaužas līdz vārtiem un izpilda bīstamu metienu, Teilors glābj mājiniekus.

32` Aktīvā spēle ļāvusi rīdziniekiem pārņemt iniciatīvu. Viesi ilgi uzturas uzbrukuma zonā, bīstami met Lauris Dārziņš, Kristaps Sotnieks pamaina Djalogas mestās ripas lidojuma virzienu, taču pārspēt Teiloru neizdodas.

27` Ripa izšļūk caur padusi Salākam pēc spēcīga Raiena Spūnera metiena, tomēr apstājas vēl pirms vārtu līnijas, Gintam Meijam pēc tam novēršot mazo trauksmi.

26` Rupji pret Djalogu nospēlē Andrejs Kosticins, iebraucot pretiniekam ar elkoni galvā, tomēr tiesneši epizodi atstāj bez ievērības.

23` Ar labām iespējām apmainās abas komandas. Ne Jegoram Martinovam, ne Ņikitam Setdikovam neizdodas izcelties no vārtu priekšas.

21` Sācies mača otrais periods.

20` VĀRTI! Rīgas ''Dinamo'' trīs sekundes pirms perioda beigām atklāj rezultātu. Savus pirmos vārtus KHL gūst aizsargs Roberts Mamčics, kurš pārspēj Teiloru ar spēcīgu šāvienu no zilās līnijas - 1:0. Pirmā trešdaļa noslēgusies.

18` Arī šoreiz bez bīstamām situācijām pie Salāka vārtiem.

16` Rīdziniekiem skaitliskā sastāva pārkāpums.

15` Ripas kontrolē pārsvars ir mājiniekiem, bet abas komandas pieļauj daudz kļūdu saspēlē. Maz metienu pa vārtiem un spēle vairāk uzbrukuma zonā norit gar laukuma apmalēm.

12` Pagaidām labākā iespēja minskiešiem. Oskaram Batņam neizdodas uztvert pa gaisu lidojošu ripu, ko atsit Salāks, Mihails Stefanovičs to iegūst un no tuvas distances uzreiz met pa vārtiem, Salāks paspēj pārvietoties un šķietami bezcerīgā situācijā tomēr glābj komandu.

10` Lauris Dārziņš ar teicamu piespēli atrod Koltonu Gilīsu, uzbrucējs met tuvajā stūrī, tomēr trāpa pa vārtu stabu.

8` Komandas atkal spēlē pilnos sastāvos.

7` Mareks Djaloga lielā ātrumā veic solo reidu līdz pat pretinieku vārtiem, tur gan neizdodas apspēlēt Teiloru un noslēgt epizodi ar vārtu guvumu.

6` Rupji uzbrukuma iesākumā kļūdās Oskars Bārtulis, zaudējot ripu savu vārtu priekšā, Salāks metas glābt situāciju un dodas patālāk ārā no vārtiem piespiest ripu - tiesneši fiksē spēles laika vilcināšanu un Rīgas vairākums beidzies.

5` Pie vairākuma nu jau tiek rīdzinieki. Sliktākais vairākums KHL pret sliktāko mazākumu.

5` Mazākums izturēts. Emīls Ģēģeris pat pamanās aizskriet pretuzbrukumā un ar aizsarga pretestību izdara metienu pa vārtiem, Denijs Teilors ripu atvaira.

3` Mača sākumā aktīvāki bijuši mājinieki. Salāks atvaira divus metienus no tuvas distances, pēc tam viesi pārkāpj noteikumus un pirmo reizi šovakar paliek mazākumā.

1` Spēle sākusies. Kā pirmā rīdziniekiem uz ledus dodas nomināli ceturtā maiņa.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Aleksanders Salāks (Jānis Voris); Mareks Djaloga - Kristaps Sotnieks, Oskars Bārtulis - Nerijus Ališausks, Bens Māršals - Roberts Mamčics, Kristofers Berjlunds; Lauris Dārziņš - Koltons Gilīss - Kirils Sļepecs, Ņikita Setdikovs - Aleksandrs Protapovičs - Gints Meija, Emīls Ģēģeris - Oskars Batņa - Kārters Eštons, Roberts Lipsbergs - Andris Džeriņš - Miķelis Rēdlihs, Antons Trastašenkovs.

1 2 3 4 132 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2019-12-30 18:01, pirms 4 gadiem
Popkorns uzcepts var sākt baudīt krievu huiņas līgas pagraba grandu cīņu par sūdīgas līgas lielākā lūzera godu.

  -4 [+] [-]

, 2019-12-30 18:10, pirms 4 gadiem
DR fani , nefani lūdzu boikotējiet , ognorējiet DR spēles. Tāds aicinājums bija arī Facebook. Funs nekad neboikotēs DR spēles. Vienmēr apmeklēšu un skatīšos. Es to varu atļauties ,jo esmu ierindots pamuļķu, trako utt. kategorijā. Normālie cilvēki neskatīsies. Pavērošu, kuri DR nīdēji joprojām skatās spēles. Tie laikam ir kaut kādi trakāki par Funu.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-30 18:14, pirms 4 gadiem
Skatos ka pasaule pilna ar fuņveidīgiem pamuļķiem. Komanda astē , bet cilvēki nāk uz spēlēm. Minskā skatītāji ir.
Anglijas premjerlīgā Norwich pašā astē bet uz spēli atnāk 27 000.
Detroita stabilā pēdējā vietā NHL bet mājas spēlē 19 000 skatītāji. Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-30 18:30, pirms 4 gadiem
Šķiet ka Giliss šosezon visbiežāk no DR trāpījis pat vārtu stabiem.

     [+] [-]

, 2019-12-30 18:40, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Skatos ka pasaule pilna ar fuņveidīgiem pamuļķiem. Komanda astē , bet cilvēki nāk uz spēlēm. Minskā skatītāji ir.
Anglijas premjerlīgā Norwich pašā astē bet uz spēli atnāk 27 000.
Detroita stabilā pēdējā vietā NHL bet mājas spēlē 19 000 skatītāji. Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.
Detroita ir original-six komanda...

  -3 [+] [-]

, 2019-12-30 18:46, pirms 4 gadiem
Tas ir pipec,divi khl nespējnieki mērās ar krāniem

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 18:47, pirms 4 gadiem
Jaunie krievi droši varēs atgriezties VHL, pavisam nekādi.. Dārziņš apvainojies ka jāspēlē 1.maiņā ar Gillis(!!!), izskatās pēc alpu līgas līmeņa abu komandu izpildījumā.. junioru PČ interesantāks..

     [+] [-]

, 2019-12-30 18:49, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Tas ir pipec,divi khl nespējnieki mērās ar krāniem
Kādēļ seko līdzi spēlei. Labāk skaties U 20 vai Špengleru.

  -3 [+] [-]

, 2019-12-30 18:50, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Kādēļ seko līdzi spēlei. Labāk skaties U 20 vai Špengleru.
Gribās redzēt lielāko lūzeri tajā purvā .

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 18:50, pirms 4 gadiem
Ankipānam mute vaļā. Vēl nesaprata kas notika un kāpēc!
čalis laikam nesaprata Ankipāna sistēmu tamdēļ iemeta.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 18:52, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Gribās redzēt lielāko lūzeri tajā purvā .
Tu laikam profesionāls dīvānā pirdējs esi!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 18:53, pirms 4 gadiem
Beļavskis strada BEL tagad??? Studija sez

     [+] [-]

, 2019-12-30 18:54, pirms 4 gadiem
Alfonso77 rakstīja: Beļavskis strada BEL tagad??? Studija sez
Sen jau. Un arī pēc tautības baltkrievs

     [+] [-]

, 2019-12-30 18:55, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Tu laikam profesionāls dīvānā pirdējs esi!
Jā ,un?

  -4 [+] [-]

, 2019-12-30 18:57, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Gribās redzēt lielāko lūzeri tajā purvā .
Ir tādi kuriem patīk skatīties uz bomžiem, mēsliem un tml. Es baudu hokeju, tu baudi visu kas tev šķiet vājš. Izej no sava dziļā mazvērtības kompleksa. Vājos cenšas skatīties kuri sirgst ar smagiem kompleksiem.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-30 18:58, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Skatos ka pasaule pilna ar fuņveidīgiem pamuļķiem. Komanda astē , bet cilvēki nāk uz spēlēm. Minskā skatītāji ir.
Anglijas premjerlīgā Norwich pašā astē bet uz spēli atnāk 27 000.
Detroita stabilā pēdējā vietā NHL bet mājas spēlē 19 000 skatītāji. Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.
Salīdzināt EPL ar krievu pseidolīgu.. Bez komentāriem. Un Detroitas, kā jau teica, original-six komandu ar savu vēsturi, nevis mākslīgi uzturētu, agonijā esošu kluba izstrādājumu..

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 18:58, pirms 4 gadiem
Blle,cik sūdīgi jāspēlē,ja var patirst savicka mongoļu varzai

     [+] [-]

, 2019-12-30 18:59, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Ir tādi kuriem patīk skatīties uz bomžiem, mēsliem un tml. Es baudu hokeju, tu baudi visu kas tev šķiet vājš. Izej no sava dziļā mazvērtības kompleksa. Vājos cenšas skatīties kuri sirgst ar smagiem kompleksiem.
Baudu hokeju

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:01, pirms 4 gadiem
sveiks rakstīja: Sen jau. Un arī pēc tautības baltkrievs
runā ar akcentu,,hehe...ntos gadus tak bija SWE nodzīvojis.

  +5 [+] [-]

, 2019-12-30 19:02, pirms 4 gadiem
FUNS raksta:
Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.

----------------------------------------

Ko te vispār salīdzini??, abi dinamo ir kādi hibrīdveidojumi, kas šodien ir, rīt nav.
Red Wings ir mūžīgi! ar turpat 100 gadu vēsturi, šodien pēdējie, bet pēc 10 gadi čempioni, pirms 10 čempioni, un tā joprojām!

  +2 [+] [-]

, 2019-12-30 19:05, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: FUNS raksta:
Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.

----------------------------------------

Ko te vispār salīdzini??, abi dinamo ir kādi hibrīdveidojumi, kas šodien ir, rīt nav.
Red Wings ir mūžīgi! ar turpat 100 gadu vēsturi, šodien pēdējie, bet pēc 10 gadi čempioni, pirms 10 čempioni, un tā joprojām!
To tam pamuļķim nesaprast, ka visi nosauktie klubi ir ar ļoti senu vēsturi un nopelniem bagātu vēsturi.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:08, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999
To tam pamuļķim nesaprast, ka visi nosauktie klubi ir ar ļoti senu vēsturi un nopelniem bagātu vēsturi.

---------------------------
Jā vēl to Norwich ielicis, tur vispār, gāja tēvs, gāja vecaistēvs, iet mazbērns, un tā mūžīgi viņi visi iet.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-30 19:09, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: To tam pamuļķim nesaprast, ka visi nosauktie klubi ir ar ļoti senu vēsturi un nopelniem bagātu vēsturi.
Tātad uz klubiem ar senu vēsturi var iet daudzi skatītāji ja komanda ir pēdējā vietā
Namejs jau murgo kā 100gadīgs. Cilvēki iet un skatās zaudējumus. Ja komandai ir sena vēsture tad zaudējums nav sāpīgs, ja jauna komanda tad gan slikti. Laikam vecums atnācis ļoti ātri

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:11, pirms 4 gadiem
Tātad pēc gadiem 50 uz DR varēs iet vienmēr. Uz DR es gāju 20 gs., tagad iet mazdēls. DR skatījās mans vectēvs, tagad es skatos.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-30 19:12, pirms 4 gadiem
Funi, uz to Norwich ietu, pat ja viņi 4 līgā spēlētu!!

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:13, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: FUNS raksta:
Gaidu komentāru no supergudrajiem SC komentātājiem. Kādēļ uz Detroitu iet 19 000 ja komanda ir 31.vietā no 31.

----------------------------------------

Ko te vispār salīdzini??, abi dinamo ir kādi hibrīdveidojumi, kas šodien ir, rīt nav.
Red Wings ir mūžīgi! ar turpat 100 gadu vēsturi, šodien pēdējie, bet pēc 10 gadi čempioni, pirms 10 čempioni, un tā joprojām!
Kādēļ iet tagad kad ir pēdējie. Daži run;a ka zaudējumus skatīties iet mazohisti. Detroita zaudē un iet tātad mazohisti. Part Namejs man vairākkārt aizrādījis ka jsākatās kas ir tagad nevis bija un būs. Tagad nekonsekvences kalngals runā kaut ko citu.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:14, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: Funi, uz to Norwich ietu, pat ja viņi 4 līgā spēlētu!!
Protams ka ietu. Es arī uz DR ietu neatkarīgi no sastāva un rezultāta.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:14, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Kādēļ iet tagad kad ir pēdējie. Daži run;a ka zaudējumus skatīties iet mazohisti. Detroita zaudē un iet tātad mazohisti. Part Namejs man vairākkārt aizrādījis ka jsākatās kas ir tagad nevis bija un būs. Tagad nekonsekvences kalngals runā kaut ko citu.
Ja tavs Sibīriju izgājušais vectēvs gāja priecāties par čekistu klubu, tad vārds mazohisms būs vietā.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:17, pirms 4 gadiem
Funim,
Cilvēki, kas redz to ņirgāšanos no kluba vadības, un jau arī treneriem, neies uz Dinamo.
Ar laiku neies arī tie bērni, kam nav intereses šobrīd iedziļināties šai veidojuma būtībā, kā jau te minēja, ka daudzi trennējas hokejā, un tad tie ar iet, un viņu vecāki, junioros šobrīd ir ap 30 komandu katrā vec.gr.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:21, pirms 4 gadiem
Paldies komnetētājiem, ka reklamēja šautriņmešanu šovakar tv. Minēja ka PČ pusfināls, gan ka nopelnīt var. Piemēram profesionāls šautriņmētējs pelna vairāk kā regbija spēlētājs.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:24, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Blle,cik sūdīgi jāspēlē,ja var patirst savicka mongoļu varzai
Tu tupais dīvānā pirdējs vienreiz vari aizvērties ar saviem stulbiem komentāriem

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:24, pirms 4 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Ja tavs Sibīriju izgājušais vectēvs gāja priecāties par čekistu klubu, tad vārds mazohisms būs vietā.
Viņš nebija tik primitīvs. Vectēvs bija aizsargu komandieris, kulaks, deportēts, liels Kārļa Ulmaņa fanātisks aizstāvis, krievus ciest nevarēja un skatījās Dinamo spēles kā tos krievu klubus cenšamies uzvarēt. Divatā bieži sēdējām klausījāmies Amerikas balsis , jutām pret PSRS izlasi vidos sporta veidos

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:25, pirms 4 gadiem
SC te ir daudzi kuri pavainojās kā jaunas padsmitgadīgas meitenes. Normāls vīrietis nav tik kompleksains, neapvainojas par sīkumiem . Te visādi namejveidīgie - Savickis slikts , tātad nejutīšu par DR. Zīdaiņu līmenis.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:26, pirms 4 gadiem
Uz veco Dinamo cilvēki gāja, jo nebija jau nekā cita, nekādu ne izklaižu, arī pa TV jau neko daudz nerādīja, un hokeja mīlestība bija daudz lielāka, galu galā mēs iemācījā krieviem to spēlēt.

     [+] [-]

, 2019-12-30 19:26, pirms 4 gadiem
hohooo divi luuzeru klubeli meerojas ar kraaniem
1 2 3 4 132 komentāri