Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Rīgas "Dinamo" - Minskas "Dinamo" 1:2 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: Rīgas "Dinamo" - Minskas "Dinamo" 1:2 (spēle galā)
Andris Džeriņš. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Sesto un pēdējo reizi šosezon spēkiem mērojas Rīgas un Minskas "Dinamo" komandas. Līdzšinējās tikšanās reizēs rīdziniekiem izdevies tikt pie vienas uzvaras. Rīgas ''Dinamo'' vienībai šī būs priekšpēdējā spēle šosezon.

Rīgas ''Dinamo'' - Minskas ''Dinamo'' 1:2 (0:0;1:0;0:2)

Vārti: 25:28 Paršins (Indrašis, Skvorcovs) 1:0, 44:30 Solovjovs (Gorbunovs) 1:1, 48:59 Klinkhammers (Falkovskis, Kozuns) 1:2
Soda minūtes: 6:6
Vārtsargi: Jānis Voris - Aleksejs Kolosovs

60` Pēdējās sekundēs laba iespēja no vārtu priekšas Paršinam, taču to izmantot neizdodas. Spēle noslēgusies!

59` Apbusējs noraidījums, atlicis vēl nedaudz mazāk par divām minūtēm.

55` Rīdziniekiem jau kādu laiku nav izdevies apdraudēt Kolosova sargātos vārtus.

49` VĀRTI! Viesi izvirzās vadībā. Pēc Falkovska metiena no zilās līnijas ripas lidojuma virzienu pamaina Klinkhammers, tai izlidojot starp Vora kājsargiem - 1:2. Tiesneši ilgi skatās video atkārtojoumu, vērtējot, vai Klinkhammera nūja nav bijusi par augstu, taču beigās lemj vārtu guvumu ieskaitīt.

45` VĀRTI! Minskas ''Dinamo'' panāk izlīdzinājumu. Uzbrukumā aktīvs ir aizsargs Iļja Solovjovs, kurš izlaužas cauri pretinieku aizsardzībai un izdara metienu, ripa trāpa pa vārtu stabu un pēc tam šķērso vārtu līniju - 1:1.

45` Voris atvaira spēcīgu Dmitrija Znaharenko metienu no zilās līnijas, bet pie atlēkušās ripas pirmais ir Klinkhammers. Kanādiešu uzbrucējs izdara metienu, taču Vorim padodas skaists atvairījums ar ķērājcimdu.

42` Savu vārtu priekšā kļūdās Kolosovs, tomēr rīdziniekiem to neizdodas izmantot - Andris Džeriņš netiek pie kārtīga metiena.

41` Sākusies trešā trešdaļa.

40` Otrā trešdaļa noslēdzas ar bīstamu bijušā rīdzinieku uzbrucēja Zaka Mičela reidu līdz Vora vārtiem.

37` Rīdziniekiem vairāki labi momenti no vārtu priekšas - uzbrukuma smailē Gļebs Zirjanovs un Miks Indrašis.

34` Mazākumā izgājienā viens pret vienu aizmūk Robs Klinkhammers, taču Voris atvaira pretinieku komandas kapteiņa metienu. Mājinieki vairākumu neizmanto.

32` Tagad vairākumā jau iespēja spēlēt mājiniekiem. Neilgi pirms tam vārtu stabs glābj rīdziniekus no vārtu zaudējuma pirms Stepana Falkovska metiena.

31` Rīdzinieki mazākumā nosargā vārtus neieņemtus.

27` Neuzmanīgi divcīņā ar Kogaļovu nospēlē Roberts Bukarts, trāpot pretiniekam ar nūju pa seju. Ir arī asinis, līdz ar to rīdziniekiem četru minūšu mazākums.

26` VĀRTI! Rīgas ''Dinamo'' izvirzās vadībā. Viesi neuzmanīgi aizsargājas un pie tuvā vārtu stabiņa nepieskatītu atstāj Indraši, kurš uzreiz ierauga pie otra vārtu stūra esošo Paršinu. Pieredzējušais uzbrucējs apstrādā ripu un to ievirza brīvajā vārtu stūrī - 1:0.

25` Rīdzinieki ilgi pietur ripu uzbrukuma zonā, taču pie bīstamiem metieniem netiek.

21` Sācies mača otrais periods.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies.

20` Elegants atvairījums padodas Kolosovam. Vārtsargs glābj savu komandu pēc Paršina metiena no tuvas distances, ķerot ripu cimdā.

19` Pirmo noraidījumu šajā spēlē nopelna Minskas ''Dinamo''.

16` Pēc minskiešu kļūdas izgājienā aci pret aci ar vārtsargu izraujas Miks Indrašis, kuram gan neizdodas apspēlēt Kolosovu. 19 gadus vecais vārtsargs nolasa uzbrucēja māņkustības un atvaira ripu ar kājsargu.

15` Labā ātrumā ieslidojot uzbrukuma zonā, ripu saņem brīvais Deniss Paršins, kurš gan izlemj nevis uzreiz izdarīt metienu, bet gan vēl pietuvoties vārtiem. Tur gan viesu aizsargs paspēj viņam patraucēt un ripa lido pāri vārtiem.

10` Viduszonā nesaprotas Mārtiņš Dzierkals un Rihards Bukarts, saspēlē zaudējot ripu, un uzreiz seko ļoti bīstams uzbrukums divatā pret vienu aizsargu. Aleksandra Kogaļova metienu no tuvas distances ar kājsargu atsit Voris.

9` Ar izcilu momentu atbild minskieši, un mājiniekus glābj Rīsa Skārleta pašaizliedzība un Jāņa Vora sniegums - aizsargs Skārlets nonāk vārtsarga pozīciju tuvajā stūrī, kopā ar Vori nosedzot vārtus pēc Pāvela Varfolomejeva metiena no tuvas distances.

8` Ļoti labs uzbrukums padodas rīdzinieku otrajai maiņai. Aleksejs Kolosovs glābj savu komandu pēc Genādija Stoļarova metiena no vārtu priekšas, bet pēc tam atvaira arī Andra Džeriņa atkārtotu metienu.

6` Bīstama epizode pie Jāņa Vora vārtiem. Vārtsargs atvaira Kirila Voroņina metienu, bet ripa pēc rikošeta paliek ''Dinamo'' vārtu priekšā. Voris pazaudējis pozīciju, tomēr labi noorientējas un paspēj ripu ar kāju aizsist projām.

3` Rīdziniekiem pirmajiem izdodas ilgāk uzkavēties pretinieku zonā. Roberta Mamčica metiens no zilās līnijas gan nav bīstams.

1` Spēle sākusies!

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Jānis Voris (Bruno Brūveris); Kristaps Zīle - Rīss Skārlets, Roberts Mamčics - Tonijs Sunds, Ernests Ošenieks - Miks Tumanovs, Gunārs Skvorcovs; Deniss Paršins - Jevgeņijs Gračovs - Miks Indrašis, Roberts Bukarts - Andris Džeriņš - Genādijs Stoļarovs, Lauris Dārziņš - Jānis Švanenbergs - Mārtiņš Dzierkals, Nikolajs Jeļisejevs - Daniels Bērziņš - Gļebs Zirjanovs, Rihards Bukarts.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-25 19:31, pirms 3 gadiem
1.85 dāvana uz minsku

  -1 [+] [-]

, 2021-02-25 19:31, pirms 3 gadiem
džimmijs jau rakstīja ka Sunds prom- pozor melst,vārtos atkal perspektīvais Voris- izbaudi spēli

  -1 [+] [-]

, 2021-02-25 19:50, pirms 3 gadiem
Cerams ka tas utainais nakamgad netrennes DR...

     [+] [-]

, 2021-02-25 19:52, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: džimmijs jau rakstīja ka Sunds prom- pozor melst,vārtos atkal perspektīvais Voris- izbaudi spēli
Naļimovs noteikti aizvilka

     [+] [-]

, 2021-02-25 20:33, pirms 3 gadiem
Oho- "mūsējie" sit savējos! Rīgas čekisti sit minskas miličus! Pagaidām.

     [+] [-]

, 2021-02-25 20:57, pirms 3 gadiem
voris, sunds un krievs- pašlaik vadībā un labā spēlē

     [+] [-]

, 2021-02-25 20:59, pirms 3 gadiem
īpatnis rakstīja: Oho- "mūsējie" sit savējos! Rīgas čekisti sit minskas miličus! Pagaidām.
tev jāiet uz comedy club vai battle

     [+] [-]

, 2021-02-25 21:00, pirms 3 gadiem
C vitamīns rakstīja: Naļimovs noteikti aizvilka
kas tad nu, veikali drīz varbūt būs vaļā

     [+] [-]

, 2021-02-25 21:10, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: kas tad nu, veikali drīz varbūt būs vaļā
Gaidi?

     [+] [-]

, 2021-02-25 21:50, pirms 3 gadiem
C vitamīns rakstīja: Gaidi?
9.03.- tici LV