Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Lēmuma par "Dinamo" treneri vēl nav, pretendenti esot seši

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Lēmuma par "Dinamo" treneri vēl nav, pretendenti esot seši
Foto: Rīgas "Dinamo" TV

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas “Dinamo” kopš sezonas noslēguma ir bez treneriem, kuriem tika uzteikts darbs, bet jau drīzumā varētu sākties sarunas ar potenciālajiem kandidātiem.

“Dinamo” šo sezonu noslēdza priekšpēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā, bet uzreiz pēc tam darbs tika uzteikts galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam un visiem viņa asistentiem. Lai gan saistībā ar šo amatu pieminēti vairāki treneri, lēmums par to, kurš nākamajā sezona vadīs Rīgas klubu, vēl nav pieņemts, atklāj tā valdes priekšsēdētājs Juris Savickis.

“Mums ir seši kandidāti, bet sarunas ar viņiem sāksies pēc tam, kad noslēgsim līgumus ar sponsoriem un tiksim skaidrībā ar budžetu. Jādomā, ka naudas jautājums šajās sarunās nebūs tas mazsvarīgais. Skaidrībai par sponsoru pienesumu jābūt jau tuvākajā laikā,” Savickis atklāt Krievijas informatīvajai aģentūrai TASS.

Vēl aprīlī Savickis skaidroja, ka nevēlas steigties ar treneru izziņošanu, jo ārkārtas stāvokļa un koronavīrusa pandēmijas apstākļos ir grūti paredzēt tālāko notikumu attīstību. Tāpat viņš minēja, ka starp kandidātiem ir gan pašmāju speciālisti Leonīds Tambijevs un Pēteris Skudra, gan zviedrs Hanss Valsons. Skudra sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka ir ticies ar Savicki, izstāstījis savu redzējumu, taču nekādu konkrētāku pārrunu nav bijis.

Izmantotie resursi:
tass.ru

     [+] [-]

, 2020-05-16 16:45, pirms 4 gadiem
Valsons jau sen darbu atrada!

  +6 [+] [-]

, 2020-05-16 16:52, pirms 4 gadiem
ble, cik infomatīvi jeb uztaisīja rakstu ko visi jau zin - nekas nenotiek. Laikam vnk savickija purnu vajadzēja iebāzt portālā.

  +3 [+] [-]

, 2020-05-16 17:07, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: ble, cik infomatīvi jeb uztaisīja rakstu ko visi jau zin - nekas nenotiek. Laikam vnk savickija purnu vajadzēja iebāzt portālā.
Savickis vispār baigais seksuļa!

  +4 [+] [-]

, 2020-05-16 17:19, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: ble, cik infomatīvi jeb uztaisīja rakstu ko visi jau zin - nekas nenotiek. Laikam vnk savickija purnu vajadzēja iebāzt portālā.
Laiku pa laikam jāatgādina par to, ka Savickis meklē budžetu priekš Dinamo, lai fuņi nepārdzīvotu

  +1 [+] [-]

, 2020-05-16 17:25, pirms 4 gadiem
Savickim nauda ir lai uzpirktu žurnālistus, bet par nākošezonas budžetu nav ... grāmatvede pandēmijā?

  +2 [+] [-]

, 2020-05-16 17:41, pirms 4 gadiem
Jurka ir slikts meneņģeris

  +3 [+] [-]

, 2020-05-16 17:52, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Laiku pa laikam jāatgādina par to, ka Savickis meklē budžetu priekš Dinamo, lai fuņi nepārdzīvotu
un panākumiem transfēros - esot daži trenera kandidāti un tiesības uz Troteru

  -3 [+] [-]

, 2020-05-16 18:27, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: ble, cik infomatīvi jeb uztaisīja rakstu ko visi jau zin - nekas nenotiek. Laikam vnk savickija purnu vajadzēja iebāzt portālā.
Toties pindosus tikko izdrāza mūsējie!

     [+] [-]

, 2020-05-17 00:38, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Valsons jau sen darbu atrada!
Tas Valsons viņam noteikti neinteresē, tāpat. Tas tāpat, ka tavi insaideri, stāsta, ka Dinamo lenc somu, kuram pirmā dzirdēšana, ka Dinamo viņu grib. Atceroties, kas bija kandidāti pirms +- mēneša - Valsons, Skudra, Tambijevs, Kuļibaba - 4 čaļi ir. 1 darbs ir, otrs stasta, ka runāts ar viņu ir bet nekas nav piedāvāts (Skudra). Savicka teksti praktiski tādi paši kā aprīlī - sāksim runāt, ir 6 kandidāti, tūlīt, tūlīt naudiņa būs. Tieši, kā tev savulaik rakstīju - nav jēga tev šobrīd klausīties insaideros, jo īpaši tādos kā Pramnieks vai Jeronko, jo visu izšķir nauda un pat galvenais saimnieks Savicku juris nezin, kad tā nauda būs - ja vispār būs. Nu dabūs kapeiciņu. Bet, tu tiešam domā, ka no tiem 5-6 zviedriem kaut 3 paņems? Pamuldēja, pašūmēja tautu, imitēja lielu darbību un noklusa. Atkal savaks sastāvu ar pāris labiem veteraniem-letiņiem, pāris labiem letiņiem-čekeriem, pāris nosacīti jaunajiem-perspektīvajiem, baru VHL līmeņa džeku un 1-2 nosacīti sakarīgus leģus, kamēr pārējie tādi, kuru vietā labak, lai apbružājās labākie no HKR... Un atkal ja vien ļoti nepaveiksies sitīsies par pēdējām vietām, atslidojot. Un arī tas, ja vispār robežas būs vaļā.