Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra priecīgs par Rīgas "Dinamo" sniegumu: "Cepuri nost čaļiem!"

Agris Suveizda

Skudra priecīgs par Rīgas "Dinamo" sniegumu: "Cepuri nost čaļiem!"
Pēteris Skudra. Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 2:3 bullīšos piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" un Kontinentālajā hokeja līgā piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, taču komandas galvenais treneris Pēteris Skudra pēc mača bija ļoti gandarīts par hokejistu parādīto sniegumu.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra: "Laba spēle, ko lai saka. Cepuri nost čaļiem – spēlējām pret vienu no karstākajām komandām ["Lokomotiv" izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas - A.S.], kas ir ļoti mobila un ļoti ātra. Šodien izdevās tik daudz labu kombināciju pirmām kārtām uzbrukumā. Varbūt drusciņ pietrūka realizācijas, bet tas, kā šodien spēlējām, kā kustējāmies, devām piespēles…

Daudz kas sanāca no tām lietām, kuras cenšamies izdarīt treniņprocesā. Arī spēle mazākumā svarīgos brīžos bija ļoti augstā līmenī. Arī to cenšamies uzlabot, un vēlreiz varu pateikt – cepuri nost čaļiem par šodienas spēli. Nav pat runas par punktu vai diviem, bet gan par to, kā šodien spēlējām. Ceru, ka skatītājiem patika. Esam tādā stāvoklī, kādā esam, un jau teicu, ka čaļi spiež ārā visu. Liela cieņa par šodienas spēli. Jāpaslavē arī pretinieku vārtsargs."

Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Andrejs Skabelka: "Ļoti smaga spēle. Rīgas "Dinamo" ir laba komanda, un redzams, ka uzņem kondīciju, lieliski kustās, tādēļ mums neklājās viegli. "Dinamo" izveidoja daudz momentu, bet Edijs [vārtsargs Edvards Paskvāls, kurš atvairīja 28 no 30 metieniem – A.S.] turēja mūs spēlē. Varu tikai pateikties puišiem par šo uzvaru." Jaroslavļas "Lokomotiv" uzbrucējs Arturs Kajumovs: "Grūta spēle, labs pretinieks. Treneri jau brīdināja, ka piektajā spēlē izbraukumā viegli nebūs, bet labi, ka uzvarējām un realizējām savus momentus. Protams, jāuzlabo vairākums, bet citādi esam priecīgi par uzvaru."

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Jevgeņijs Gračovs: "Zinājām, ka pie mums brauc laba komanda, kas tagad ir starp Rietumu konferences līdervienībām. Uzskatu, ka sanāca laba spēle. Bija iespējas paņemt divus punktus, bet pagarinājumā un bullīšos nedaudz nepaveicās. Puiši sitās, cīnījās, centās. Ceru, ka šī spēle mums dos grūdienu un izpratni, kurā virzienā jādodas, lai sāktu uzvarēt. Mani vārti? Neko nevaru pateikt, pat nezinu, kā tas notika. Prieks, ka tā sanāca. Ieraudzīju brīvu zonu, bet tad vienkārši aizmiglojās prāts (smejas)."

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Slēpts komentārs: kuklitis

  +4 [+] [-]

, 2020-10-15 07:25, pirms 3 gadiem
Var Skudram piekrist par spēles saturu, bet nu vārtsargs gan būtu jāsapurina.