Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: "Dinamo" – "Vityaz" 4:2 (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tiešraide: "Dinamo" – "Vityaz" 4:2 (spēle galā)
Vitālijs Pavlovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas "Dinamo" aizvada noslēdzošo mājas spēli šajā gadā, un pretiniekos ir Podoļskas "Vityaz" ar Maksimu Afinogenovu priekšgalā. Laukuma saimnieku vārtos Jānis Kalniņš, aizsardzības pirmajā pārī Guntis Galviņš un Georgijs Pujacs, bet nespēlē Brendons Makmilans, tāpēc otrās maiņas centrā ir Vitālijs Pavlovs.

Rīgas "Dinamo" – Podoļskas "Vityaz"

Vārti: 12:09 Kulda (Lipsbergs, Bičevskis) 1:0, 26:25 M. Rēdlihs (Galviņš, K. Rēdlihs, vair.) 2:0, 34:01 Mietinens (Renduličs) 2:1, 43:30 Indrašis (Salmela, M. Rēdlihs) 3:1, 48:58 Makejevs (Afinogenovs) 3:2, Zīle (Bičevskis) 4:2
Soda minūtes: 10:14
Vārtsargi: Jānis Kalniņš – Igors Saprikins

60' "Vityaz" 80 sekundes līdz beigām noņem vārtsargu, bet sasmelt izlieto ir krietni par vēlu.

59' Pēc agresīva spēka paņēmiena šķietami nopietni cietis Ņikita Jevpalovs, kurš šodien beidzot bija atgriezies ierindā. Pēc pamatīga nokdauna Jevpalovs ar sāpju grimasi, taču pats uz savām kājām dodas uz ģērbtuvēm.

56' VĀĀĀRTI! Pēc uzvarēta iemetiena ar lielisku šāvienu no distances pirmos vārtus līgā gūst Zīle - 4:2.

56' Vairākumu izmantot neizdodas, pāris pretuzbrukumos mēģina aizmukt pat viesi, taču vismaz iegūts vērtīgs laiks.

54' "Dinamo" iztur mazākumu pēc tam, kad Zīle izmet ripu ārpus laukuma, bet nu nevajadzīgu noraidījumu nopelna viesu pirmo vārtu autors Mitinens.

50' Jau nākamajā uzbrukumā viesiem izdodas izveidot vēl vienu labu iespēju, taču Rīgas "Dinamo" izglābj Jānis Kalniņš. Šāds scenārijs trenerus neapmierina, un Ģirts Ankipāns pieprasa pusminūtes pārtraukumu.

49' Podoļskas "Vityaz" atkal samazina deficītu līdz minimumam – 2:3. Guntis Galviņš kļūdās aiz saviem vārtiem, trāpot pa pretinieku kapteiņa Maksima Afinogenova nūju, un ripa nonāk pie "Vityaz" rezultatīvākā spēlētāja Alekseja Makejeva, kurš uzreiz met tālajā stūrī.

44' Rīgas "Dinamo" atjauno divu vārtu pārsvaru – 3:1. Kurš gan cits, ja ne Miks Indrašis? Komandas kapteinim piektie vārti pēdējās četrās spēlēs. Ansi Salmela mēģina ripu nogādāt līdz Miķelim Rēdliham, taču trāpa partnerim pa slidu. Tomēr rikošets rīdziniekiem ir laimīgs – ripa nonāk līdz Indrašim, kura priekšā ir tukši vārti.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, kurā rīdziniekiem jānotur vienu vārtu pārsvars. Otrajā trešdaļā abas komandas izdarīja pa 15 metieniem, vienai ripai nonākot vārtos. Starp Rīgas "Dinamo" hokejistiem visvairāk spēlējis Ansi Salmela ar 14:53 minūtēm. Astoņas sekundes no viņa atpaliek Miks Indrašis.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā komandas apmainījās gūtajiem vārtiem, bet beigās notika arī apmainīšanās ar rupjībām, Kristapam Zīlem saķeroties ar Romānu Horāku.

35' Podoļskas "Vityaz" izmanto pretuzbrukumu divatā pret vienu un samazina deficītu – 1:2. Pie pretinieku zilās līnijas tiek apsteigts Aleksandrs Jerofejevs, kura kļūda izrādās liktenīga, jo Matiass Mietinens iemet devītniekā.

34' Vairākumu ar metieniem no zilās līnijas realizēt neizdodas, bet vienādos sastāvos labas iespējas Mikam Indrašim un Frenkam Razgalam, kurš ar skaistām māņu kustībām novāc no ceļa aizsargu, taču met pāri vārtiem. Ja izdotos trāpīt, būtu mēneša skaistākie vārti līgā. Ja izdotos trāpīt...

30' Kamēr partneri mainās, Edgars Kulda pazaudē ripu pie pretinieku zilās līnijas, taču pretuzbrukumā Ņikita Viglazovs met pāri vārtiem. Mirkli vēlāk Kristapam Zīlem salūst nūja, seko vēl viens pretuzbrukums, bet pēc Alekseja Makejeva metiena špagatā izglābj Jānis Kalniņš. Uzbrukumu vilnis turpinās, Mikam Indrašim nerealizējot izgājienu vienatnē pret vārtsargu.

27' Rīgas "Dinamo" realizē vairākumu un dubulto pārsvaru – 2:0. Pēc Gunta Galviņa metiena no zilās līnijas pie atlēkušās ripas tiek Krišjānis Rēdlihs, taču arī viņa metienu atvaira vārtsargs. Bet atlēkusī ripa nonāk uz Miķeļa Rēdliha nūjas, un viņa priekšā vārtsarga vairs nav – metiens tukšos vārtos.

26' Rīgas "Dinamo" vadošajai maiņai izdodas sagriezt pamatīgu karuseli pretinieku zonā, un epizode beidzas ar pārkāpumu pret Miku Indraši un pirmo vairākumu rīdziniekiem. Karuseļa laikā labas iespējas veidoja gan Lauris Dārziņš, gan Miķelis Rēdlihs, taču pretinieki neļāva izdarīt metienus no vārtu priekšas.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Vēl pakavējoties pirmajā, pārsvars metienos piederēja viesiem – deviņi pret sešiem. Starp Rīgas "Dinamo" hokejistiem visvairāk laukumā pavadījis Guntis Galviņš – 6:47 minūtes. Par divām sekundēm atpaliek Miks Indrašis, bet trešais ir Ansi Salmela. Neviens no rīdziniekiem nav izdarījis vairāk par vienu metienu.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, un pēc 20 minūtēm Rīgas "Dinamo" atrodas vadībā ar 1:0, pateicoties Edgara Kuldas precīzajam metienam. Trešdaļa beidzas ar kuriozu – Podoļskas "Vityaz" uzbrucēja Artjoma Vorošilo nūja pēc divcīņas ielido skatītājos. Pa ceļam uz ģērbtuvēm Vorošilo dodas pakaļ nūjai, kas viņam arī tiek atdota.

13' Rīgas "Dinamo" panāk 1:0, izceļoties tieši ceturtajam virknējumam. Cīņā aiz vārtiem pie ripas tiek Edgars Kulda, kurš mēģina tikt līdz vārtu priekšai, apgriežas ap savu asi un iemet izcili tālajā devītniekā. Kuldam pirmais punkts sezonā un pirmie vārti kopš 28. janvāra.

12' Ātrs, taču vienlaikus vienmuļš hokejs, un nevienai komandai nav bijusi īsta izdevība izvirzīties vadībā. Iniciatīvu joprojām nebaidās uzņemties Rihards Bukarts, bet klibo saprašanās ar partneriem. Trešā un ceturtā maiņa pagaidām veido labākus uzbrukumus, nekā pirmais un otrais virknējums.

6' Ievadā neliels pārsvars tomēr pieder viesiem, lai gan arī Rīgas "Dinamo" hokejistiem izdevies atbildēt ar bīstamiem momentiem. Jāizceļ trešās maiņas paveiktais, īpaši Riharda Bukarta cīņa vārtu priekšā pēc Ansi Salmelas piespēles, un Laura Dārziņa izrāviens pa kreiso malu.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā virsroku ņem Aleksandrs Ņikuļins, viesu pirmās maiņas centrs. Jānis Kalniņš demonstrējis lielisku sniegumu, tikai vienā no pēdējām sešām spēlēm ielaižot vairāk par vienu ripu. Tikmēr Podoļskas "Vityaz" Latvijā ieradusies ar diviem zaudējumiem pēc kārtas, lai gan pirms tam bija uzvaru sērija.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Jānis Kalniņš (Mants Armalis); Guntis Galviņš – Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs – Ansi Salmela, Kristaps Zīle – Aleksandrs Jerofejevs, Nerijus Ališausks; Lauris Dārziņš – Miks Indrašis – Miķelis Rēdlihs, Nikolajs Žerdevs – Vitālijs Pavlovs – Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals – Ņikita Jevpalovs – Rihards Bukarts, Edgars Kulda – Māris Bičevskis – Roberts Lipsbergs, Oskars Batņa

1 2 3 4 5 6 199 komentāri

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:07, pirms 6 gadiem
Tiem kam nav kur redzet - HokejaTV - Hokeja Tiesraides
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:13, pirms 6 gadiem
Gāzes Juris ar ļurina

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:13, pirms 6 gadiem
O,bļ*!Vecais čekists studijā,mīkstais Jurčiks!

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:15, pirms 6 gadiem
Jurim visulaik vis bija kārtībā tagad saka ka nekas nesanāca

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:15, pirms 6 gadiem
Vienīgai spēlētājs Indrašis un to vēl taisas pārdot

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:16, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kāpēc būtu jāskatās komanda, kas par vairs neko necīnās? Kur jēga. Un kāpēc SC tiešraide?
tad nesakties, pamuļķi.. tu esi Emīls, Namgejs vai amatieris? Vai visi kopā? lai vai kā, esat DR kvēlākie atbalstītājipaldies par to
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:20, pirms 6 gadiem
Klasika skolā vimbildonas ekrāni cīņa pa pēdējo vietu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:20, pirms 6 gadiem
Par teicamu ģēri! Uz priekšu, letiņi!

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:21, pirms 6 gadiem
cīņa pa pēdējo vietu turpinās

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:22, pirms 6 gadiem
Alfonso77 rakstīja: tad nesakties, pamuļķi.. tu esi Emīls, Namgejs vai amatieris? Vai visi kopā? lai vai kā, esat DR kvēlākie atbalstītājipaldies par to
mamma liek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:22, pirms 6 gadiem
HMB - NEDEELA!!! rakstīja: var kkur pasutit, kad man ATSTOJS es vnk pajoku pasuutu uz Biroju, kaa jau Ekspertam pienakas
Tu ar savu kantori un ēdienkarti jau visiem esi apnicis

  +2 [+] [-]

, 2017-12-11 19:22, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Kāpēc būtu jāskatās komanda, kas par vairs neko necīnās? Kur jēga. Un kāpēc SC tiešraide?
Marazma augstākā pilotāža! Cītīgākais skatītājs un komentētājs jautā, kāpec jāskatās!

  -2 [+] [-]

, 2017-12-11 19:23, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Marazma augstākā pilotāža! Cītīgākais skatītājs un komentētājs jautā, kāpec jāskatās!
+1000000
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:23, pirms 6 gadiem
Jurkka pazuda

  -2 [+] [-]

, 2017-12-11 19:24, pirms 6 gadiem
HMB - NEDEELA!!! rakstīja: ja vaartos Bishops, esmu PAR Pelavu!!!

man simpatizee trio varenais - Bishops, kas pat pie taadiem aizsargiem ir top 5 Kolhozaa, Indraanis kas ir allstar un Daarzenis kuram prasmes pat peec traumas nav zudushas

GO dinamo jeb kaa kepkas sak VPERJOD GJINAMA
Indrašim un Dārziņam sen vajadzēja būt vismaz Čehija, ja ne kur augstak. Ungārijā rūdītais Kalniņš izskatās arī jau pāraudis KHL līmeni.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-11 19:24, pirms 6 gadiem
HMB - NEDEELA!!! rakstīja: tad var kkur silki pasutit???
izskatās ka tu nedēļu neesi ēdis

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:25, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Marazma augstākā pilotāža! Cītīgākais skatītājs un komentētājs jautā, kāpec jāskatās!
Es jau neskatos un gadiem nevienu spēli neesmu redzējis. Bet komentēt un vest uz patiesību vajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:28, pirms 6 gadiem
HMB - NEDEELA!!! rakstīja: tu tak zini ko jautashu! krievu dunjka minetinu sniedz, a???
Uz nedēļu tevi atbanoja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:29, pirms 6 gadiem
ir kāds stream latviešu valodā?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-11 19:30, pirms 6 gadiem
Paņēmu 3x2L izRubeņus 7% katram periodam.Un viens vēl rezervītei,ja būs OT....bet izdzeršu,ja arī nebūs OT

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:32, pirms 6 gadiem
VAIRĀK PAR 2-3 RIPĀM NEIEMETĪSIM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-11 19:35, pirms 6 gadiem
10 min šosezon esmu redzējus Pelavus spēlējam un tikai tāpēc ,ka pohas bija un labāku neko nerādija
1 2 3 4 5 6 199 komentāri