Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

No KHL izslēgtā "Lada" nav izmaksājusi algas par trim mēnešiem

Juris Miņins
Juris Miņins

No KHL izslēgtā "Lada" nav izmaksājusi algas par trim mēnešiem
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

No Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgtās Toljati "Lada" komandas hokejistiem ir lielas problēmas ar algu saņemšanu, jo pēdējo trīs mēnešu algas, ko komanda nav izmaksājusi, neesot arī no kā pieprasīt.

Kā zināms, Toljati "Lada" ir viena no tām komandām, kuras pēc 2017./2018. gada sezonas ir izslēgtas no KHL dalībnieču sarakstiem. Tiesa, ar to komandas un tās spēlētāju problēmas nebeidzas. Kā tiek ziņots, "Lada" saviem hokejistiem ir parādā algas par trim mēnešiem.

Jāpiebilst, ka pašlaik Toljati komandai ir nomainījusies vadība un, kā ziņo Krievijas mediji, "Lada" hokejisti viņus nemaz nav redzējuši. Lai arī komandas ģenerālmenedžeris ir uz vietas, sarunas starp klubu un spēlētājiem pašlaik nesokas un pašlaik pat neesot nekādu solījumu.

Pēc neoficiālas informācijas gan zināms, ka lēmumu par finansējuma piešķiršanu pieņems Samāras reģiona domē. Tiesa, pašlaik Toljati "Lada" komandā, pēc visām organizatoriskajām izmaiņām, neesot cilvēka, kas ar šiem jautājumiem nodarbotos.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Toljati "Lada" rindās spēlēja Latvijas hokejists Kristaps Sotnieks, bet komandas galvenais treneris bija Artis Ābols, kuram asistēja vēl viens Latvijas hokeja speciālists Viktors Ignatjevs.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/

  +5 [+] [-]

, 2018-04-23 19:11, pirms 6 gadiem
Khl stilā, parašas tradīcījās

  +5 [+] [-]

, 2018-04-23 19:43, pirms 6 gadiem
Liga jau pati parada ka ir mesls, jo nespej kontrolet sadas lietas. Bija jabut instrumentiem, lai piespiestu klubus samaksat, kaut ar tiesaam u.t.t. Nevar ta but ka nomaina vadibu un visi gali udeni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-04-23 20:51, pirms 6 gadiem
Curtiys rakstīja: Liga jau pati parada ka ir mesls, jo nespej kontrolet sadas lietas. Bija jabut instrumentiem, lai piespiestu klubus samaksat, kaut ar tiesaam u.t.t. Nevar ta but ka nomaina vadibu un visi gali udeni.
Maskavas Dinamo jau arī ilgstoši nemaksāja algas.
Nezinu kā ir tieši šobrīd. Varbūt viss nomaksāts.

     [+] [-]

, 2018-04-23 21:12, pirms 6 gadiem
Ej tu nost. Krievija savā stilā.))))))))))

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 22:48, pirms 6 gadiem
Beidzot ir atrasts tas vienīgais un unikālais, ar ko KHL ir priekšā NHL