Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

''Dinamo'' Magņitogorskā saņem pērienu no ''Metallurg''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Dinamo'' Magņitogorskā saņem pērienu no ''Metallurg''
Ģirts Ankipāns. Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Ceturto zaudējumu pēc kārtas cietusi Rīgas ''Dinamo'' komanda, kas aizvadīja ļoti vājus pirmos divus periodus un Magņitogorskā cieta sakāvi (1:5) pret vietējo "Metallurg''. Tagad priekšā pārtraukums, nākamo KHL spēli rīdziniekiem aizvadot 17. decembrī Rīgā pret CSKA.

Vienīgos vārtus Rīgas ''Dinamo'' labā guva Roberts Lipsbergs, kuram tas bija otrais precīzais metiens sezonā. Pēc divām nospēlētām trešdaļām viesu aizsardzība bija sarauta lupatu lēveros (0:5), bet uzbrukumā nesekmējās diez ko labāk, pa vārtiem izpildot vien desmit metienus. Trešajā periodā ''Metallurg'' krietni nometa apgriezienus, kas ļāva brīvāk spēlēt arī viesiem. Iespēju spēlēt vairākumā nopelnīja trešais uzbrucēju trijnieks, tiekot atalgots ar vārtu guvumu.

Spēli viesu vārtos sāka Andrejs Makarovs, kurš gan tika nomainīts pēc pirmā perioda, atvairot desmit no 12 pretinieku metieniem – viņa vietā stājās iepriekšējās četras spēles pēc kārtas aizvadījušais Aleksanders Salāks, kurš gan arī šovakar nebija glābējs. Rīdzinieku pieteikumā tika veiktas arī citas izmaiņas – pirmajā maiņā atgriezās Brendons Makmilans, bet pēc ilgāka laika vietu otrās maiņas centrā zaudēja Daniels Bērziņš.

Spēles teksta tiešraide – šeit!
Favorītu statusu “Metallurg” apliecināja jau pirmajā trešdaļā, ļaujot pa Vasīlija Demčenko sargātajiem vārtiem izpildīt vien četrus metienus, kamēr Andrejs Makarovs “Dinamo” vārtos tika traucēts trīsreiz vairāk. Mājinieku piedāvātais spēles temps acīmredzami viesiem izrādījās pārāk augsts, tāpēc pirmajā periodā rīdziniekiem variantu bija maz.

Pirmos vārtus “Dinamo” zaudēja 14. minūtē, kad ātro pretuzbrukumu ar precīzu metienu zem vārtu pārliktņa noslēdza Eriks O`Dels (0:1), bet otros vārtus “Metallurg” guva nepilnu minūti līdz trešdaļas beigām, izmantojot to, ka bez nūjas uz brīdi palika Roberts Mamčics. Četru ar pusi hokejistu sastāvā esošā “Dinamo” aizsardzība tika izraustīta ar ātrām piespēlēm, un punktu kombinācijai ar metienu teju pustukšos vārtos pielika Arhips Ņekoļenko (0:2).

Otrajā trešdaļā demonstrētais hokejs viesu izpildījumā diemžēl kļuva arvien bezcerīgāks, un no pēriena neglāba arī vārtsargu maiņa pēc 20 spēlētām minūtēm. Aleksanders Salāks pirmo reizi kapitulēja 27. minūtē, kad teicamu metienu pēc Laura Dārziņa apspēlēšanas izpildīja Bogdans Potehins (0:3).

Četras minūtes vēlāk vairākumā ar šāvienu no zilās līnijas 4:0 Magņitogorskas labā panāca Viktors Antipins, bet vien sešas sekundes līdz perioda beigu sirēnai “Dinamo” izlaida kārtējo sitienu, piektos vārtus gūstot Romānam Ļubimovam (0:5). Salāks šajā vārtu zaudējumā tika atstāts bez lielām cerībām situāciju glābt, mājinieku uzbrucējam paliekot netraucētam pie vārtu stūra.

Noslēdzošajā trešdaļā mājinieki bija manāmi atslābuši, ļaujot vairāk uzbrukt rīdziniekiem. Par cīņassparu tika atalgoti trešās maiņas hokejisti, kas devās laukumā skatliskajā vairākumā un 46. minūtē izdzēsa nullīti uz tablo. Pēc cīņas vārtu priekšā Oskars Batņa nogādāja ripu Robertam Lipsbergam, kurš izmantoja brīdi, kad pozīciju zaudēja Demčenko un meta nekļūdīgi (1:5). Jāatzīmē, ka trešajā trešdaļā ''Dinamo'' pretinieku vārtus apdraudēja 14 reizes, kas bija gandrīz puse no visiem izdarītajiem metieniem.

Magņitogorskas ''Metallurg'' - Rīgas ''Dinamo'' 5:1 (2:0;3:0;0:1)

Vārti: 13:23 O`Dels (Rasmusens, Potehins) 1:0, 19:06 Ņekoļenko (Ļubimovs, Jakovļevs) 2:0, 26:41 Potehins 3:0, 30:54 Antipins (Rasmusens, vair.) 4:0, 39:56 Ļubimovs (Vladimirovs, Bereglazovs) 5:0, 45:32 Lipsbergs (Batņa, vair.) 5:1.
Soda minūtes: 10:26
Metieni: 29-24
Vārtsargi: Vasīlijs Demčenko - Andrejs Makarovs (no 20:00 Aleksanders Salāks)

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Andrejs Makarovs (Aleksanders Salāks); Artūrs Kulda - Bens Māršals, Kristaps Sotnieks - Arvils Bergmanis, Roberts Mamčics - Sergejs Gimajevs, Lauris Dārziņš - Brendons Makmilans - Ņikita Setdikovs, Kārters Eštons - Gints Meija - Miķelis Rēdlihs, Rihards Marenis - Oskars Batņa - Roberts Lipsbergs, Kirils Sļepecs – Andris Džeriņš - Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš, Antons Trastašenkovs.

Zināmi vēl 12 KHL Zvaigžņu spēles dalībnieki mediju vērtējumā

Žurnālistu balsojuma rezultātā noskaidroti vēl 12 hokejisti no visas līgas, kuri izvēlēti dalībai KHL Zvaigžņu spēlē, kas no 18. līdz 19. janvārim norisināsies Maskavā. No katras divīzijas tika izvēlēts pa vienam hokejistam katrā pozīcijā. 12. reizi šajā pasākumā piedalīsies veterāns Sergejs Mozjakins, tāpat izvēlēts arī rezultatīvais CSKA uzbrucējs Kirils Kaprizovs, kurš iepriekš pauda sašutumu par līdzjutēju balsojumā uzvarējušā minskieša Vjačeslava Grecka dalību Zvaigžņu spēlē. Ārpus tās pagaidām palicis Helsinku ''Jokerit'' pamatvārtsargs Jānis Kalniņš, no Bobrova divīzijas žurnālistu balsojumā uzvarot SKA vārtuvīram Aleksandram Samonovam.

DivīzijaVārtsargsAizsargsUzbrucējs
BobrovaA. Samonovs (SKA)M. Lehtonens (Jokerit)D. Jaškins (Dynamo M)
TarasovaI. Sorokins (CSKA)Č. Genovejs (Torpedo)K. Kaprizovs (CSKA)
HarlamovaJ. Kovāržs (Avtomobilist)J. Jokipaka (Sibir)S. Mozjakins (Metallurg)
ČernišovaI. Bobkovs (Avangard)D. Dics (Barys)Ņ. Sošņikovs (Salavat Yulaev)

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2019/12/09/...

1 2 42 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2019-12-09 18:20, pirms 4 gadiem
Ankipān - meklē...

 +10 [+] [-]

, 2019-12-09 18:20, pirms 4 gadiem
Savicka mongoļu varza pa visām varēm cenšas saglabāt un nemainīt savu imidžu.

  +7 [+] [-]

, 2019-12-09 18:23, pirms 4 gadiem
Ar šitiem viss skaidrs! Vairs nekādas intereses!
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs: pirdaks
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387
Slēpts komentārs: pernambucano

  +4 [+] [-]

, 2019-12-09 18:31, pirms 4 gadiem
Nu kā tad tā... viss bija tik labi līdz šim...
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387

  +3 [+] [-]

, 2019-12-09 18:33, pirms 4 gadiem
Mī*eļi mums treneri, kāpēc, kad viss zaudēts, ir jāņem vecais Kulda nevis jaunie no HK Rīga? (Pagaidām protams aizņemti U-20 pČ), bet ne jau visi. Kas spēlēs nākošgad? Jaunie krievi būs Krievijā, vārtsargiem arī naudas nebūs, lai noturētu. Atkal trešās klases leģionāri un tabulas lejasgals. Ja nav naudas, tad jāaudzina jaunie, bet redz viņiem bailes.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 18:41, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Mī*eļi mums treneri, kāpēc, kad viss zaudēts, ir jāņem vecais Kulda nevis jaunie no HK Rīga? (Pagaidām protams aizņemti U-20 pČ), bet ne jau visi. Kas spēlēs nākošgad? Jaunie krievi būs Krievijā, vārtsargiem arī naudas nebūs, lai noturētu. Atkal trešās klases leģionāri un tabulas lejasgals. Ja nav naudas, tad jāaudzina jaunie, bet redz viņiem bailes.
Kāda jēga? Ja arī kādu talantu izaudzinās, naudīgie tāpat vēlāk pārpirks. Dinamo ir līgas statisti un bagāto klubu fārmklubs.
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 18:52, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: jaunie tiek iekļauti pārāk daudz.. šosezon uz ledus bijuši 36 dinamieši.. paskaties, tad muldi. visi kuri ir kaut kādā līmenī, visiem iespējas dod. Galvenais ko komandai vajag, ir viena jaudīga maiņa ! un vairākumu brigāde. Nevajadzēja parakstīt Dārziņu, Savickis grib ka letiņi kapā vadošās lomas.. bet nesaprot, ka komanda no tā zaudē. Ir vajadzīgs rezultāts, nevis kā tagad, iespēlēt visus letiņu potenciālos nākotnes vilcējus
Nu jā piekrītu, trīs leģionārus uzbrucējus, kas tiešām māk spēlēt un taisīt reultātu. Nevis paraksta visādus trešās klases leģionārus. Kam mums vajadzīgs Gimajevs, Ališausks, Gilīss arī Eštons? Makmilans arī nav nekāds spēlētājs. Par to naudu viens normāls sanāktu, pluss vēl atlaisto nauda. Tāpat Salāks, Makarovs, Tretjaks. Latvija tomēr ir vārtsargu zeme.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-09 18:54, pirms 4 gadiem
Troļļu saiets pēc spēles raksta.vēl neviens normāls koments pēc spēles.

  +3 [+] [-]

, 2019-12-09 18:57, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Troļļu saiets pēc spēles raksta.vēl neviens normāls koments pēc spēles.
pseido komandai pseido fani

  -1 [+] [-]

, 2019-12-09 18:59, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Nu jā piekrītu, trīs leģionārus uzbrucējus, kas tiešām māk spēlēt un taisīt reultātu. Nevis paraksta visādus trešās klases leģionārus. Kam mums vajadzīgs Gimajevs, Ališausks, Gilīss arī Eštons? Makmilans arī nav nekāds spēlētājs. Par to naudu viens normāls sanāktu, pluss vēl atlaisto nauda. Tāpat Salāks, Makarovs, Tretjaks. Latvija tomēr ir vārtsargu zeme.
nu... Pareizi saki. Bet Salāks un Makarovs ir ok.. Paskaties kā viņi velk, ja komanda spēlē labi, un jaudīgi . Tie leģi galīgi nekādi, nav meistarības viņiem.. Mūsējiem arī nav vairs . Dārziņa, Miķeļa maiņā nav centra . Tur vajag kārtīgu veci , meistaru . Ankipāns veido komandu pēc principa , kuri kapā uz 100, strādā, tie paliek.. meistarība viņam sekundāra. Bet te tas neiet cauri . Ankipāns ir kārtīgs vecis, un ticu ka viņa stratēģija ilgtermiņā strādātu, komanda atvērtos. Bet gribās pārmaiņas, rezultātus uzreiz, savādāku spēli kaut vai . Šitas hoķis man ne īpaši, tieši taktiski. Nav jābūvē vairāku gadu projekts iekš KHL ! ir jāmaina treneri, ja nav rezultāta . Vārtsargi lv ir deficīts.. vienīgais KHL līmenim atbilstošs ir Kalniņš. Un paši vainīgi, ka nenoturēja. Izvērtās labāk, vismaz viņš sevi parāda labā klubā. Kā otro varētu kādu piemeklēt. bet cik tas vajadzīgs, ja visi spēlē klubos. kurš nu kādā.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:04, pirms 4 gadiem
Visu trenera štābu jāmaina, arī tas bārdainais ārsts.. kā āzis kaut kāds noaudzis ! Rezultātu vajag.. nevis baigo disciplīnu un prasības. Hoķis ir emoiju un pārliecības spēle, tikai, vajag meistarību, kādu milici sastāvā.. Jābūt kādam kautiņam , smukam golam , hat trick ! nevis dzenāšanās un strādāšana.. pārāk eiropeiski tam visam piiet Savickis. Visiem viss labi, visi šancē, dara ko var, uzticības kredīts liels, vietējie tiek pie nepelnītām iespējām tādā līmenī iziet uz ledus.. Jāsit galdā dūre, un jāprasa uzvaras, ja ne uzvaras, tad skaists hokejs ! Azarts !

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:04, pirms 4 gadiem
Ankipāns tā pavēris muti vaļā taka aiz......

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:06, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: Eštonu, Gillisu prom, Makmilanu arī !
Vietā jāpaņem kārtīgs Centrs, un viens malējais snaiperis. Vai nu jāmeklē miiči un atmarozaki . vismaz būtu prieks, ka sadot kādam pa muti .
Tāds hokejs kur kāds izkaujās sen kā ir garām. No mod3s izgājis!
Pēc 5 gadiem atkal atdzims kaušļi

     [+] [-]

, 2019-12-09 19:07, pirms 4 gadiem
un vairākumi vnk smieklīgi.. bļin.. tak salieciet labākos , meistarīgākos. un nafig visu laiku varotčikam viens priekšā stāv kā piesiets ??? kad vajadzēs , tad pieslidos priekšā.. jādod piespēles , jārausta pretinieks.. nevis pa riņķi jālaiž, un jālādē ... nav šāvēju mums komandā ! un pārāk statiski viss notiek.. Nav redzēts kad ar 3 pasiem sarausta pretinieku un iemet tukšos. kkāda huiņa vien vārd sakot. un tas tracinas! Atlaist Ankipānu, visus trenerus , ārstus ! Lai ņem jaunu galveno ar savu blici ! ZB

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:08, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Nu jā piekrītu, trīs leģionārus uzbrucējus, kas tiešām māk spēlēt un taisīt reultātu. Nevis paraksta visādus trešās klases leģionārus. Kam mums vajadzīgs Gimajevs, Ališausks, Gilīss arī Eštons? Makmilans arī nav nekāds spēlētājs. Par to naudu viens normāls sanāktu, pluss vēl atlaisto nauda. Tāpat Salāks, Makarovs, Tretjaks. Latvija tomēr ir vārtsargu zeme.
Nu leitis jau Ok ir! Vēl varētu no Somiem un kādus Igauni paņemt un sanāktiu b Baltijas maiņa

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:14, pirms 4 gadiem
Vot modernais hokejs ! Traumas kā Avangardā.. Hokeja kultūra.. Manuprāt , Ankipāns, Ābols jo īpaši kopē no Hartlija.. bet Hartlijam ir top 3 bagātākais klubs. bet tur špīleri lūzt . un playoffos vnk piesmēja ar taktisku viltību viņus.. redzēs kā būs šogad... A mēs ar savējiem cenšamies tāpat kapāt... Būtu sastāvā tāds Karsums, Daugaviņš , Ķēniņš , jaudīgi agresīvi aizsargi. Tad varētu . Vajag svaru un jaudu ! Meistarību.. ja nē.. sāspēlē ar ripu, nevis jāskrien, jāpataupa smadzenēm skābeklis un spēks padomāt. kur pasiņu iedot . nevis kā pa miglu dauzīties ! Bļa !
viss man mērs ir pilns.. cerams Ankipānu atlaidīs izlašu pauzē tagad ! vajag jaunus špīlerus .. Poh ja slinki, galvenais lai virtuozi, un prot iešķilt golu !#

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:19, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: nu... Pareizi saki. Bet Salāks un Makarovs ir ok.. Paskaties kā viņi velk, ja komanda spēlē labi, un jaudīgi . Tie leģi galīgi nekādi, nav meistarības viņiem.. Mūsējiem arī nav vairs . Dārziņa, Miķeļa maiņā nav centra . Tur vajag kārtīgu veci , meistaru . Ankipāns veido komandu pēc principa , kuri kapā uz 100, strādā, tie paliek.. meistarība viņam sekundāra. Bet te tas neiet cauri . Ankipāns ir kārtīgs vecis, un ticu ka viņa stratēģija ilgtermiņā strādātu, komanda atvērtos. Bet gribās pārmaiņas, rezultātus uzreiz, savādāku spēli kaut vai . Šitas hoķis man ne īpaši, tieši taktiski. Nav jābūvē vairāku gadu projekts iekš KHL ! ir jāmaina treneri, ja nav rezultāta . Vārtsargi lv ir deficīts.. vienīgais KHL līmenim atbilstošs ir Kalniņš. Un paši vainīgi, ka nenoturēja. Izvērtās labāk, vismaz viņš sevi parāda labā klubā. Kā otro varētu kādu piemeklēt. bet cik tas vajadzīgs, ja visi spēlē klubos. kurš nu kādā.
Tieši uz izaugsmi ir jāstrādā, lai būtu rezultāts uzreiz, tur vajag ļoti daudz naudas, paskaties kas spēlē SKA , CSKA, Magņitkā, Omskā? Un kādas viņiem algas. Vienīgā iespēja ir ar jaunajiem izbraukt, bet mūsējie, tik paraksta veterānus un nākama sezona atkal tukša. Viss sākas no gala. Kāpēc Latvijā nav vārtsarga, kas var spēlēt KHL? Kā to zini? Kalniņš arī pirms KHL Ungārijā spēlēja.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:19, pirms 4 gadiem
Ilgi domāju un izdomāju :Čīčiku prom,bet Raganu Jurčiku atpakaļ ! Lai puiki nospēlē sezonu un tad jau redzēs,ko ar čekistu darīt!

  +3 [+] [-]

, 2019-12-09 19:20, pirms 4 gadiem
Skatījos 3 p. un khl komentētājs teica ka rizhanini esot no Jekaterinburgas uz Magnitagorsku braukushi ar autobusu , apm 550 km , agrāk cik zinu šie nekur ar auto nebrauca .
Sīkumi , bet norāda ka čekas projekta gals ir tuvu!

  +5 [+] [-]

, 2019-12-09 19:21, pirms 4 gadiem
Tas, ka kautiņu nav, gan reāli besī, nejēdz komandas biedrus aizstāvēt. Iesit Salātam pa galvu, visi pagriež galvu un slido prom. Kur pašcieņa? Lupatas.

     [+] [-]

, 2019-12-09 19:26, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Tieši uz izaugsmi ir jāstrādā, lai būtu rezultāts uzreiz, tur vajag ļoti daudz naudas, paskaties kas spēlē SKA , CSKA, Magņitkā, Omskā? Un kādas viņiem algas. Vienīgā iespēja ir ar jaunajiem izbraukt, bet mūsējie, tik paraksta veterānus un nākama sezona atkal tukša. Viss sākas no gala. Kāpēc Latvijā nav vārtsarga, kas var spēlēt KHL? Kā to zini? Kalniņš arī pirms KHL Ungārijā spēlēja.
jaunie spēlē MHL, ja tur būs kāds lielmeistars, iespējas dos. Nav jāliek tādā līgā uzreiz .. Labākos, raksturā stipros var, bet ne vairumā. Jauni ir laukumā gana ... Pamatā vajadzīgi kārtīgi leģi, labi letiņi, kuri ir , jā .. bet nav cienīgi KHL pirmo maiņu . Varbūt Bārtulis, Dārziņš .. Bet šogad Dārziņš vsp neko.. vai nu Ankipāns šim rokas sasējis ar savām prasībām par forčeku . Tā nav tās spēle , kurā Mi'ķelis ar Lauri var spīdēt, un vēl bez meistarīga centra. Šāvienu vajag kādam katrā maiņā. Vārtsargu toč nav .. Kalniņš, tad tukšums.. Domā Dinamo neredz kas notiek , un kur mūsu GK spēlē.. Būs kāds talants, tiks pie iespējas. Daži jau plēšas pa Zameriku, lai arī tur spēlē. nav ko vilkt viņus. Un neticu, ka viņi ir KHL līmenis

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:27, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: Vot modernais hokejs ! Traumas kā Avangardā.. Hokeja kultūra.. Manuprāt , Ankipāns, Ābols jo īpaši kopē no Hartlija.. bet Hartlijam ir top 3 bagātākais klubs. bet tur špīleri lūzt . un playoffos vnk piesmēja ar taktisku viltību viņus.. redzēs kā būs šogad... A mēs ar savējiem cenšamies tāpat kapāt... Būtu sastāvā tāds Karsums, Daugaviņš , Ķēniņš , jaudīgi agresīvi aizsargi. Tad varētu . Vajag svaru un jaudu ! Meistarību.. ja nē.. sāspēlē ar ripu, nevis jāskrien, jāpataupa smadzenēm skābeklis un spēks padomāt. kur pasiņu iedot . nevis kā pa miglu dauzīties ! Bļa !
viss man mērs ir pilns.. cerams Ankipānu atlaidīs izlašu pauzē tagad ! vajag jaunus špīlerus .. Poh ja slinki, galvenais lai virtuozi, un prot iešķilt golu !#
Kopš Apollo autorizācija,tā alias Āgenskalniete tādā pašā ritmā šeit uzstājas

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:29, pirms 4 gadiem
Starp citu. Kad bus nominācija gada treneris Latvijā. Iesaku visiem nobalsot par Ankipānu. Vēlētos redzēt viņa sejas izteiksmi , kad izsauks saņemt balvu Ja jau varējām iebalsot toreiz Girgensonu. Tad piedāvaju to pašu izdarīt ar Ankipānu

  -1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:29, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Tas, ka kautiņu nav, gan reāli besī, nejēdz komandas biedrus aizstāvēt. Iesit Salātam pa galvu, visi pagriež galvu un slido prom. Kur pašcieņa? Lupatas.
tas ir jautājums ne par pašcieņu. Daži prot kauties no Dinamo. Vnk disciplīna, trenera prasības. Visi ir piekrituši noteikumiem , un tā nopelna līgumu pie Ankipāna. Būtu jau forši, ja kāds noskaistos , un sasistu pretiniekus ar dūrēm, ja nevar ripas samest vārtos ! Es tikai par .. Tikai , šis treneru korpuss to negrib redzēt. Var dabūt traumas, izsist zobu, vai dabūt zilu aci. tad jau labāk treniņā kādam savējam ar ripu žokli salauzt

  +3 [+] [-]

, 2019-12-09 19:30, pirms 4 gadiem
Ancis stūrē dinamo uz aisbergu👍

  -1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:31, pirms 4 gadiem
es nesaku ka Ankipāns ir sūdīgs treneris .. Viņš ir ok, bet kaut kas tur neliekas kopā ar komandu.. nav salicies, značit ir laiks ! pagaidīts ir gana

  -1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:33, pirms 4 gadiem
uz nākamo spēli arēnā būšu ar plakātu- Ankipān- atkāpies !

pieminiet manus vārdus, es to panākšu

  +3 [+] [-]

, 2019-12-09 19:33, pirms 4 gadiem
apsveicu cekista aunus-ta turpinat-zabaki-jus gaida alimps

  +2 [+] [-]

, 2019-12-09 19:38, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: uz nākamo spēli arēnā būšu ar plakātu- Ankipān- atkāpies !

pieminiet manus vārdus, es to panākšu
jā,jā un tam plākātam otrā pusē būšot uzraksts- lai dzīvo Čekists un Strana Ņerušimaja Sovetskij Sojuz !
1 2 42 komentāri