Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Gilīss: "Domāju, Māršals šo spēli atcerēsies mūžam – viņš nav pieradis pie tik daudz līdzjutējiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gilīss: "Domāju, Māršals šo spēli atcerēsies mūžam – viņš nav pieradis pie tik daudz līdzjutējiem"
Koltons Gilīss. Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" sezonu sācis ar diviem punktiem turnīra tabulā – 2:1 pret Maskavas "Spartak", panākumu izcīnot pagarinājumā. Kanādiešu uzbrucējs Koltons Gilīss atzīmēja līdzjutēju doto ieguldījumu uzvaras izcīnīšanā.

"Spēle bija ļoti laba. Palaidām gan garām pāris vārtu gūšanas iespējas. Bija iespējas arī spēli noslēgt jau pamatlaikā. Kopumā gan esmu priecīgs par panākumu. Mēs cīnījāmies kā komanda. Pretiniekam ir jāzina, ka šajā arēnā saimnieki esam mēs. Ja viņi gribēs tikt pie uzvaras, viņiem nāksies ļoti pacensties. Tas nebūs viegli, un domāju, ka šodien mēs to pierādījām," pauda Gilīss.

"Manuprāt, mēs ripu kontrolējām vairāk. Abas komandas piekopj līdzīga stila hokeju. Tādos gadījumos uzvar tas, kurš strādā precīzāk un mazāk pieļauj kļūdas. Iesākam spēli ļoti labi. Par to varam arī pateikties līdzjutējiem, jo arēnā sajūtas jau pirms mača bija ļoti elektrizētas. Bija skaidrs, ka šodien ir mūsu spēles diena. Domāju, Bens Māršals šo spēli atcerēsies mūžam. Viņš nav pieradis pie tik daudz skatītājiem. Pirms spēles jau viņam teicu – šie līdzjutēji ir lieliski, viņi tevi dzīs uz priekšu," teica kanādiešu uzbrucējs.

"Būs jauna diena un būs jāizcīna jaunas uzvaras. Mūsu mērķis - katru dienu, ar katru spēli kļūt par labāku komandu. Nav svarīgi, spēlē pirmajā vai ceturtajā maiņā – mēs esam komanda. Mēs esam ļoti spēcīgs kolektīvs, un ar to pretiniekam būs jārēķinās," atzina Gilīss, kurš pats spēlēja trešajā maiņā kopā ar Andri Džeriņu un Rihardu Mareni.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2019-09-03 23:05, pirms 5 gadiem
Nu, nu... fani mums nav slikti, bet Minesotas universitātē hokejs noteikti nav pēdējā vietā!