Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arī otrajā treniņspēlē pārliecinoša uzvara Latvijas izlases handbolistiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī otrajā treniņspēlē pārliecinoša uzvara Latvijas izlases handbolistiem
Foto: LHF

Gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm pret Itāliju 7. un 10. janvārī, svētdien trešajā janvārī tika aizvadīta otrā pārbaudes spēle pret ''SynotTip'' handbola virslīgas klubu izlasi, kuru pārstāvēja Latvijas B izlases spēlētāji ar atsevišķiem virslīgas leģionāriem. Uzvaru ar 45:31 svinēja izlases handbolisti.

Pirmo spēli abas komandas aizvadīja otrajā janvārī, kad arī pārāka bija Latvijas valstsvienība, svinot uzvaru ar 40:24. Otrajā treniņspēlē Latvijas izlases handbolisti vēlreiz bija pārāki pār Latvijas B izlasi un ''SynotTip'' handbolā virslīgā spēlējošiem leģionāriem. Izcīnīta uzvara ar 45:31. Rezultatīvākais valstsvienības rindās bija Nils Kreicbergs ar astoņiem vārtiem, kamēr Dmitrijs Petuhovs un Endijs Kušners pievienoja sešus. Klubu izlasē ar sešiem precīziem metieniem izcēlās Artis Kurmēns.

Šie mači organizēti, lai palīdzētu Latvijas izlasei sagatavoties gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm pret Itāliju, kas tiks aizvadītas 7. un 10. janvārī. Vispirms abas komandas cīnīsies Itālijā, bet 10. janvārī atbildes spēle noritēs Valmieras olimpiskajā centrā (VOC).

Atgādinām, ka Covid-19 pandēmijas dēļ tika atcelta gada sākumā paredzētā Rīgas domes kausa izcīņa, kas Latvijas izlasei bija plānota kā gatavošanās Eiropas čempionāta atlases spēlēm pret Itāliju (7. janvārī izbraukumā un 10. janvārī mājās).

Latvijas izlases kandidātu saraksts spēlēm pret Itāliju

UzvārdsVārdsUzvārdsVārds
PuriņšRaitisŠuleikoAntons
LejaRihardsPetuhovsDmitrijs
JonuškaKristiāns IngusStrazdiņšUvis
VeršakovsMārisDudeIngars
MiķelsonsNils AivisKuģisArtūrs
KušnersEndijsBorodkinsRomāns
KļaviņšArtūrsOzolsKristers
PančenkoŅikitaKreicbergsNils
JablonskisRičardsKrištopānsDainis

Oficiālie pārstāvji

UzvārdsVārdsAmats
VeršakovsSandrisgalvenais treneris
NarņickisAndrejstrenera palīgs
ĀdiņaAgatefiziskās sagatavotības treneris/ fizioterapeits
VisockisĒriksfiziskās sagatavotības treneris/ fizioterapeits
JuzupsArvisizlases direktors
MārtiņaElīnakoordinatore
BlomeNormundsLHF ģenerālsekretārs

Informāciju sagatavoja:
Latvijas handbola federācija (LHF)