Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kovaļovs, Tatjefangs un Lukaņuks ''Skonto'' kreklā varētu debitēt rīt

Krišs Upenieks

Kovaļovs, Tatjefangs un Lukaņuks ''Skonto'' kreklā varētu debitēt rīt
Andrejs Kovaļovs
Foto: LFF

Vienas no SMScredit.lv Virslīgas līderēm Rīgas ''Skonto'' mājaslapā paziņots par piecu futbolistu piesaistīšanu. Rindas papildinājuši Andrejs Kovaļovs, Serge Tatjefangs, Ivars Lukaņuks, Artjoms Kuleša un Viktors Roha. Tikmēr Rīgas klubā vairs nespēlēs Levans Maharadze.

Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka Moldovu klubs ''Dacia'' savā mājaslapā iepriekš pāragri paziņoja par to, ka viss ir nokārtots, un Kovaļovs uz īres nosacījumiem ir nonācis ''Skonto''. Askolds Uldriķis gan atzīmēja, ka process attīstoties pozitīvi, un, visticamāk, Andrejs arī spēlēs ''Skonto''. Šodien kluba mājaslapā tas apstiprināts oficiāli.

Kā ziņo skontofc.com, tad no Lietuvas kluba "Banga Gargždai" uz "Skonto" pārnācis kamerūnietis Seržs Tatjefangs, kurš jau ir paspējis uzspēlēt Latvijā ''Ventspils" sastāvā 2010.gadā. No "BFC Daugavpils" rīdzinieki ieguvuši ukrainieti Ivanu Lukaņuku, savukārt no "Znamya Truda Orekhovo-Zuevo" rītdien atbraukšot aizsargs Artjoms Kuleša, kurš ir aizvadījis dažas spēles Krievijas U-21 izlasē un ir guvis pieredzi Kazaņas "Rubin", "Rostovas", Sanktpēterburgas "Zenit" dublieru komandās.

Tāpat no Brazīlijas "Desportivo Brasil" kluba uz Latviju brauc aizsargs Viktors Roša. Kovaļovs, Tatjefangs un Lukaņuks ''Skonto'' kreklā varētu debitēt jau rītdienas Virslīgas centrālajā spēlē pret ''Ventspili''. Klubs arī paziņojis, ka pārtrauc sadarbību ar balsta pussargu Levanu Maharadzi.

Izmantotie resursi:
All about Skonto FC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-27 15:56, pirms 9 gadiem
Skonto izskatās pat ļoti iespaidīgi!!!
Slēpts komentārs: sEXperts

  -4 [+] [-]

, 2015-06-27 17:24, pirms 9 gadiem
Dupsen bazen rit ventiņam

     [+] [-]

, 2015-06-27 21:41, pirms 9 gadiem
Jau 3 mēnešus algas nav maksātas, ņem jaunos lai varētu smadzenes puderēt ar piedalīšanos Eirokausā. Process nemainās jau daudzus gadus.
Uldriķis pats algu nesaņem, bet ja jau ar čk papīrs parakstīts jašansē, bet labāk būtu rakstijis par futbolu kādā portālā, diezgan sakarīgi sanāca, kad ne pēc pasūtijuma.

     [+] [-]

, 2015-06-28 13:53, pirms 9 gadiem
Sadarbība pārtraukta arī ar lietuvieti Mindaugu Kalonu, par kura attieksmes problēmām jau iepriekš sūdzējās Pertija.