Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Daugavpils "Daugava" pārliecinoši atgūst 3. vietu

Egīls Balodis
Egīls Balodis
26. oktobra SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas mājas spēlē "Daugava"(D) pārliecinoši ar 5:0 pārspēja BFC "Daugavpils" komandu un atgriezās Virslīgas turnīra tabulas 3. vietā. BFC "Daugavpils" komandu iegāza rupjās kļūdas aizsardzībā savā laukuma pusē, kuras "Daugavas" uzbrucējiem izdevās pārvērst vārtu guvumos."Daugava" (D) turpina cīnu par medaļām, 2 kārtas līdz beigām komandai ir iespējas saglabāt 3. vietu un arī pacīnīties par sudrabu.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2014-10-26 23:06, pirms 10 gadiem
Izskatās, ka visas pēdējā laika ārpus futbola darīšanas nav uz Daugavas spēlētājiem atstājušas ne mazāko iespaidu. Vai nu BFC domāja, ka DD būs salūzusi un neko nespēs vai arī kādi citi faktori, bet divi goli uz aizsargu sirdsapziņas. Pirmajā Kurakinam vārtos nepaveicās, bet atlikušajos filigrāna Daugavas spēle. Arī bez Kosmačova šodien Daugava brutāli pārbrauca pāri BFC.