Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavas" direktors Limans: "Biju ļoti izbrīnīts par informāciju preses konferencē"

Agris Suveizda

"Daugavas" direktors Limans: "Biju ļoti izbrīnīts par informāciju preses konferencē"
Daugavpils "Daugava"
Foto: Māris Greidāns

Latvijas futbola kluba Daugavpils "Daugavas" direktors Edgars Limans sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka bija ļoti izbrīnīts par informāciju, kas saistībā ar policijas izmeklēšanu izskanēja preses konferencē. Vaicāts par Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisijas lēmumu, Limans neuzskata, ka tas radīs milzīgas problēmas pabeigt sezonu.

"Ir ļoti grūti atbildēt uz šo jautājumu, jo šobrīd nav nekādas informācijas, ar ko tas viss sākās un cik tas ir nopietni," Edgars Limans atbildēja, vai, viņaprāt, Disciplinārlietu komisijas šāvakara lēmums piespriest pagaidu diskvalifikāciju Ivanam Tabanovam, Aleksandram Vlasovam, Jevgēņijam Kosmačovam un Jevgēņijam Klopovam bija taisnīgs.

"Šosezon mums ir palikušas trīs spēles, no kurām tikai viena būs mājas spēle. Tai viss jau ir sagatavots. Vēl ir divi izbraukumi, bet nedomāju, ka šie notikumi mums organizatoriskā ziņā sagādās lielas grūtības," uzskata Limans. "Domāju, ka Vladimirs [Žavoronkovs] var ļoti labi pildīt galvenā trenera pienākumus – par to pat nešaubos. Vēl komandā ir fizioterapeits Sergejs [Ļesnovs], kurš, ja vajadzēs, varēs palīdzēt organizatoriskajā darbā."

"Ļoti sarežģīti pateikt, ar ko viss šis process varētu beigties. Kad [preses konferencē] dzirdēju, ka aizturēti astoņi cilvēki, bija ļoti grūti to apjaust," sacīja Limans. Vaicāts, vai nebaidās, ka arī viņu var sākt turēt aizdomās par saistību ar spēļu sarunāšanu, Limans atbildēja noraidoši: "Par ko baidīties? Tas, protams, būtu absurdi par kaut ko baidīties. Taču, kā jau teicu, biju ļoti, ļoti izbrīnīts par preses konferencē izskanējušo informāciju. Kaut ko tādu nebiju gaidījis."

  +5 [+] [-]

, 2014-10-24 19:53, pirms 10 gadiem
Izbrīnīts???????????????

  +3 [+] [-]

, 2014-10-24 20:20, pirms 10 gadiem
Vot tas ir direktors,neko nezina kas notiek klubā daudzu gadu garumā,,,

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 20:41, pirms 10 gadiem
ziemeļi rakstīja: Vot tas ir direktors,neko nezina kas notiek klubā daudzu gadu garumā,,,
Ko viņam teikt? Ka tas viss ir pašsaprotami un viņš ir priecīgs, ka viņu pašu neparāva uz Rīgu līdzi? Protams, ka tēlos muļķi!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-24 21:15, pirms 10 gadiem
Tad kad Jelgava (jauni LFF mīluļi un varbūt toto spēlētāji) dabūs medaļas šajā čempionātā, tad visi FC Daugavas spēlētāji un amatpersonas būs brīvi. Tā ir tikai spēle. Sapienti sat!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-24 21:51, pirms 10 gadiem
Cilvēks.Enciklopēdija rakstīja: Tad kad Jelgava (jauni LFF mīluļi un varbūt toto spēlētāji) dabūs medaļas šajā čempionātā, tad visi FC Daugavas spēlētāji un amatpersonas būs brīvi. Tā ir tikai spēle. Sapienti sat!
pareizi

  +4 [+] [-]

, 2014-10-24 21:57, pirms 10 gadiem
Pertiju arī derētu pakratīt, jo no kurienes viņam tādi līdzekļi ir, lai iegādātos jaunāko Lexus divdurvju sporta auto,ja Skonto nemaksā spēlētājiem algas. Nedomāju,ka viņam alga ir milzīga šajā klubā, kā arī pēc informācijas zināmās - savs bizness arī nav.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:06, pirms 10 gadiem
[quote bronkx]
Nedomāju,ka viņam alga ir milzīga šajā klubā, kā arī pēc informācijas zināmās - savs bizness arī nav.

Toto - ir vina bizness. Ir dzirdets ka Latvijaa darbojas gruzini, nedomaju ka bez Pertijas palidzibas.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:11, pirms 10 gadiem
Adblock_Plus-ja_negribi_reklamu_pirms_video rakstīja: [quote bronkx]
Nedomāju,ka viņam alga ir milzīga šajā klubā, kā arī pēc informācijas zināmās - savs bizness arī nav.

Toto - ir vina bizness. Ir dzirdets ka Latvijaa darbojas gruzini, nedomaju ka bez Pertijas palidzibas.
Nu tā varētu būt. Īstenībā visu pasauli pārņēmusi šī rūpala.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-25 03:39, pirms 10 gadiem
Žavoronkovs pašlaik slimnīcā un diez vai drīzumā būs uz kājām. ''Futbolisti'' treniņus rīko paši...

     [+] [-]

, 2014-10-25 18:17, pirms 10 gadiem
Viens Lipmans hokejā, otrs Limans futbolā tais rebes.